Kufur ve Hakaret, Neden toxiclik?

RainOfFire

Üye
Sizlere soruyorum, belirli bi kesim var Bir oyun icin neden baskalarinin analarina cocuklarina 7 sulalesine agiza alinmayacak kufur eder bi insan? Neden baskalarini surekli rahatsiz edip kasmalarina engel olur? sonrasinda ben kasamiyorum sizde kasmayin bu mudur yani aciklamasi. 2 tane destek icin resim cekip oyun ici gonderdim fakat yaptirim 0. tamam oyunun daha onemli sorunlari olabilir ama Kufur hakaret ve makrodan oyun gecilmiyor. Bu konuda daha hassas olmanizi istiyoruz. GB konusuna hic girmeyecegim boyle devam ederseniz sonunuz malum oyunun cakma sunuculari gibi olur, baslayan buyuk bir kitleyi kaybedeceksiniz. TEMIZ OYUN VE ADALET ISTIYORUZ.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Oyun içi gönderdiğiniz Ticket işlemleri sürekli olarak kontrol edilmektedir.
Ayrıca bana Discord özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

FEROBERTOTV

Üye
Şu an gördüğüm kadarıyla insanlarda bir an önce karakterini kasıp en top noktaya oynama hırsı var. Bu hırs ise insanları saygısızlığa sevk ediyor, tabi bu durum temiz diye nitelendirilen oyuncuların canını bir hayli sıkmakta. Yönetimin bazı konularda ( Hile , makro , küfür , oyuncuları rahatsız edicek vb vsvs şeyler ) sıkı ve sert bir ceza politikası izlemeli .

mrares

Üye
@BEARFACT bu kadar sorunla baş ederken forum içerisinden izlenme bile almamış bir konuya el atmanız mükemmel bir adım. Başarılarınızın devamını diliyorum güzel bir ekip oluşturmuşsunuz bir çok zorlukla da baş ediyorsunuz bunu az da olsa oyunculuktan anlayan oyuncular görebilir. Küfür makro ve hakaret gibi durumlarda discord'dan size kanıtlarla beraber ulaşmak isterim. Çok teşekkürler.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
7 / 24 ben ve diğer arkadaşlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

RainOfFire

Üye
Oyun içi gönderdiğiniz Ticket işlemleri sürekli olarak kontrol edilmektedir.
Ayrıca bana Discord özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

oncelikle cevabinzi icin tesekkur ederim. Fakat, Kontrol ediyliyor dediniz ama yaptiriminiz yok. Oyuncu hala sovmeye slotlari abuselamaya toxic davranmaya devam ediyor. Burdan ne anlamam gerekiyor aciklarsaniz sevinirim ve ciddi anlamda oyundan sogutuyor insanlari. Memnun olmayan hicbir musteri odeme yapmaz bunu da unutmayin.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Bana özel mesaj yolu ile DC'den atar mısın ekran görüntüsünü.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt