Kullandığım sisteme başta ne eklersem performans almaya başlarım?

TakumiHoja

Üye
Merhaba, arkadaşlarla beraber Rise Online oynamaya başladık benim bilgisayar Knight Online için iyi ama Rise Online için pekte yeterli denmez açıkçası. Öncelikle sistemimi aşağıya yazayım;

• Intel i3 3220
  • 2x4 Dual DDR3 RAM
  • Nvidia GT730 2GB DDR3
  • HyperX Fury 240 GB SSD

(Oyunu oynarken 1024x768 en düşük ayarlar kanat vb. şeyler kapalı olarak oynuyorum yani olabildiğince en asgarisiyle)

şimdi sorum şu arkadaşlar bu parçalardan ilk hangisini değiştireyim evet biliyorum Rise için bu sistem uygun değil ama işte deniyorum, oyunda max 32 FPS ortalama 17 FPS alıyorum ama hep FPS Drop yaşıyorum sabit 30 FPS oynayabilsem kafi gelecek. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim gözlerim Knight görmekten yoruldu biraz da farklı tatlar aramak istiyorum.

levbom

Üye
hocam şöyle söyleyeyim işlemcini değiştirmen lazım
ramı arttırman lazım
ekrankartını değiştirmen lazım.
elin değmişken ssd yide en az 500gb yap
çok düşük ve eski sistemin var bu oyunda çok zorlanır.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Rise Online World için işlemci ve ekran kartınızın kapasitesi yetersiz kaldığından, daha iyi bir deneyim elde etmek için güncelleme yapmanız iyi olacaktır.

JohnPlane

Üye
Merhaba, arkadaşlarla beraber Rise Online oynamaya başladık benim bilgisayar Knight Online için iyi ama Rise Online için pekte yeterli denmez açıkçası. Öncelikle sistemimi aşağıya yazayım;

• Intel i3 3220
  • 2x4 Dual DDR3 RAM
  • Nvidia GT730 2GB DDR3
  • HyperX Fury 240 GB SSD

(Oyunu oynarken 1024x768 en düşük ayarlar kanat vb. şeyler kapalı olarak oynuyorum yani olabildiğince en asgarisiyle)

şimdi sorum şu arkadaşlar bu parçalardan ilk hangisini değiştireyim evet biliyorum Rise için bu sistem uygun değil ama işte deniyorum, oyunda max 32 FPS ortalama 17 FPS alıyorum ama hep FPS Drop yaşıyorum sabit 30 FPS oynayabilsem kafi gelecek. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim gözlerim Knight görmekten yoruldu biraz da farklı tatlar aramak istiyorum.
knightta çarı boz güzel bir kasa topla hem bu oyunu oynarsın hemde başka bir sürü güzel FPS oyunları var onlarıda oynarsın

Rosalindaa

Üye
Maalesef bu sisteme upgrade yapılmaz başta işlemci olmak üzere ramlerde dahil herşeyini değiştirmen gerekiyor.

TakumiHoja

Üye
Örnek olarak şu alttaki sistem gibi bir sistem yaparsam eğer Rise Online da sabit 30 FPS alabilir miyim?

• i5 3570
  • 2x8 DDR3 RAM
  • GTX 750 Ti veya RX 550

Rosalindaa

Üye
Örnek olarak şu alttaki sistem gibi bir sistem yaparsam eğer Rise Online da sabit 30 FPS alabilir miyim?

• i5 3570
  • 2x8 DDR3 RAM
  • GTX 750 Ti veya RX 550
Örnek gösterdiği sistem eski bir sistem.Denemeden buna kimse net cevap veremez fakat tahminen alırsın.

caymakasi

Üye
Sistem ile uğraşma git bilgisayar al daha ucuza gelir. Sistemin çok eski.

HeaveN

Üye
İmkan varsa sıfır kasa topla zor bu bilgisayar pk bile atamazsın pazar char olur

Otto

Üye
Kanka ram ile işlemciye odaklan ekran kartı pahalı gelir, Rami 16 yap işlemciyi de güzel bir noktaya getir yeterli olur.

RickSancheZz

Üye
Arkadaşın bütçesi olsaydı bize sormazdı bence

haklısın, yinede bütçe varmış gibi düşünerek yazayım, sadece kasa olarak 7-8 bin tl bandında kalabalıkta 50-60 fps göreceğin hazır toplanmış kasalar var, onlara bakabilirsin

Ben blodylerde sorun yaşıyordum 30-40 lara düşüyordu, m2 ssd aldım, 8 gb ramın yanına bir 8 daha ekledim, birde donanım sitelerinde gördüğüm bir kaç bios ayarını yaptım, şuan blody haritasında 90 fps alıyorum

levbom

Üye
hocam dvye ineceğim pk yapacağım diyorsun daha güncel işlemciler kullanman gerekir. en az 11 12. nesillere çıkman lazım.
ama o makine ile farm atıp exp kasabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt