Öneri Kullanılmayan makro sebebi ile atak ban...

Mydonoseee

Üye
Merhabalar

Ben oyuna 3 gün önce başlamış birisiyim Protean Kingdom bölgesinde slotlarda kasılırken bir oyuncu tarafından durduk yere makro kullandığıma dair şikayet edildim ancak hiç bir şekilde makro kullanmama rağmen sistem nasıl olduysa benim kullandığıma yönelik algılamalar yapmış ve 48 saatlik atak ban yemiş bulunmaktayım. Ticket üzerinden bir çok kez yöneticiler ile iletişime geçtim ancak hiç bir çözümü olmadı. Lütfen Rise yönetiminden ricamdır. Makro algılama yazılımızı gözden geçirmenizdir. Kesinlikle doğru çalışmamaktadır. Araştırmama göre bir çok oyuncu bu durumdan mağdur olarak benim gibi oyunu bırakmıştır. Daha iyi bir Rise Online için lütfen bu görüşümü dikkate alınız teşekkürler.

karizmatik137

Üye
Hocam sen makro kullanmışsındır demiyorum ancak makro için biri seni şikayet ettiyse bütün işini gücünü bırakıp bunun için neden sebepsiz vaktini harcasın bunuda merak etmedim değil.

Mydonoseee

Üye
Hocam sen makro kullanmışsındır demiyorum ancak makro için biri seni şikayet ettiyse bütün işini gücünü bırakıp bunun için neden sebepsiz vaktini harcasın bunuda merak etmedim değil.
Ben kendimi biliyorum inan ya da inanma makro kullanımı gerçekleştirmedim. Bir de şikayet etmek sadece 1 dk sürüyor bütün işi gücünü bırakacağı dakika sadece 1 dk ticket atmak yetiyo. Slotta ks atıyorduk birbirimize bu sebeple sinir oldu muhtemelen öylesine raporladı ve bende ban yedim garip bir şekilde. Eminim ki ilerleyen süreçlerde bir çok insan bu durumdan dolayı mağdur olacak.

Alkoer

Üye
Makro kullanıyorsunuz demem tabiki yanlış. Ama altta çalışan şüpheli bir program olmasın? Sistem hatası olabilir.

Birşey söylerken onutmayın ki güncel anti-cheat ve oyun yazılımları bilgisayarınızda çalışan programları görebiliyor.

Aynı durum başıma geldi. Cyclops slotunda 65lv bir okçu geldi makro dan beni reportladı hatta video atıp ticket gönderdi. Ama bana bişey olmadı.

Razer sypnapse ı bile kapatıyorum alttan çalışmasın diye. Ki ben makro için değil sadece mouse un ışıklarını kontrol için yükledim.

Tanerrr

Üye
Merhabalar

Ben oyuna 3 gün önce başlamış birisiyim Protean Kingdom bölgesinde slotlarda kasılırken bir oyuncu tarafından durduk yere makro kullandığıma dair şikayet edildim ancak hiç bir şekilde makro kullanmama rağmen sistem nasıl olduysa benim kullandığıma yönelik algılamalar yapmış ve 48 saatlik atak ban yemiş bulunmaktayım. Ticket üzerinden bir çok kez yöneticiler ile iletişime geçtim ancak hiç bir çözümü olmadı. Lütfen Rise yönetiminden ricamdır. Makro algılama yazılımızı gözden geçirmenizdir. Kesinlikle doğru çalışmamaktadır. Araştırmama göre bir çok oyuncu bu durumdan mağdur olarak benim gibi oyunu bırakmıştır. Daha iyi bir Rise Online için lütfen bu görüşümü dikkate alınız teşekkürler.
Yonetım makro tespiti yapamayız demıstı zamanında ama makro ıcın atack ban nasıl atabılıyorlar.Benı de 1 kısı oyunun acıldıgı ılk hafta vıdeomu cekıp atmıstı ve makro kullanmadıgım halde 1 gun atack ban cezası almıstım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt