Bin dosyalarını hiç bi şekilde göremiyorum nasıl kurulum sağladınızSisteminiz ile ilgili olsa gerek, Az önce kurulum işlemini sorunsuz bir şekilde tamamladım.
Sisteminiz 32 bit mi 64 bitmi?Bin dosyalarını hiç bi şekilde göremiyorum nasıl kurulum sağladınız
Windows 10 64 bit işletim sistemiSisteminiz ile alakalı. PC özelliklerinizi yazabilir misiniz
64 bitSisteminiz 32 bit mi 64 bitmi?
Gözat seçeneğine bastığımda bin dosyaları görünmüyor hiç bi şekilde sorunda orda zatenGözat dan direk Riseonlinesetup-1.bin seçip devam ettirdiniz mi?
Normal şartlarla böyle bir hata almamanız lazım. Bilgisayarınızdan bir şey bu durumu engellemiş. Anti virüs programınız olabilirWindows 10 64 bit işletim sistemi
8gb ram
Msı rx570 ektan kartı
Amd ryzen 3 3100 3.6ghz işlemci
Windows defenderı ben tamamen kapatmıştım bi program ile fotmat atsam tekrar eski haline getirsem düselir mi acabaNormal şartlarla böyle bir hata almamanız lazım. Bilgisayarınızdan bir şey bu durumu engellemiş. Anti virüs programınız olabilir
Çok büyük ihtimalle düzelir. Sisteminizle alakalı bir sorun değil. PC de bir uygulama ya da bir şey yüklemesine engel oluyor. Bir de bu şekilde deneyin bence deWindows defenderı ben tamamen kapatmıştım bi program ile fotmat atsam tekrar eski haline getirsem düselir mi acaba
Klasör içine girip yukarda Görünüm'e tıklayın sağ da bir yerde gizli öğeler diye bir seçenek olacak ona tıklayın gizli kalmış olabilir aklıma bu geldi.Gözat seçeneğine bastığımda bin dosyaları görünmüyor hiç bi şekilde sorunda orda zaten
Tamam teşekkürler format atoyorum hemenÇok büyük ihtimalle düzelir. Sisteminizle alakalı bir sorun değil. PC de bir uygulama ya da bir şey yüklemesine engel oluyor. Bir de bu şekilde deneyin bence de
Önce bunu deneyeceğim teşekkür ederim ilginiz içinKlasör içine girip yukarda Görünüm'e tıklayın sağ da bir yerde gizli öğeler diye bir seçenek olacak ona tıklayın gizli kalmış olabilir aklıma bu geldi.
Rica ederim olursa dönüş yapın sorun yaşayanlar da faydalanmış olur.Önce bunu deneyeceğim teşekkür ederim ilginiz için
Elle seçemiyorum göstermiyor dosyalarıbin dosylarını elle seçmeyi denedinmi gözat tıkla 1.bin seç öyle adım adım gitmeyi dene
İkisinide denedim kral aynı hatayı veriyor formattan başka çare yok sanırımkurulum yaparken karsına secenek cıkar ordakı secenekden altakını tıkla duzeılır