Kurulum Tipi Hk.

rotkopf

Yeni Üye
Merhabalar,

Oyunu kuracağım sırada tüm kullanıcılar için kurulsun ve yalnız benim için kurulsun şeklinde iki adet seçenek çıkıyor.

Şimdi şöyle ki; bu şirket bilgisayarım ve microsoft'u kullanan 5 kişi daha var. Fakat Pc bana ait, bir tek Pc kullanıcısı açık.

Yalnız benim için kurulsun dediğimde hata alıyorum, diğer seçeneği işaretlersem diğer microsoft kullanıcılarına bildirim gider veya onlara da yüklenir mi yoksa bahsettiği şey bilgisayar kullanıcısı manasında mı onu öğrenmek istiyorum.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-10-23 saat 14.09.07_eaa1f7a8.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-23 saat 14.09.07_eaa1f7a8.jpg
    405.2 KB · Görüntüleme: 19

Meapr

Moderator
Merhaba @rotkopf,
Seçeneklerde "yalnız benim için kurulsun" ve "tüm kullanıcılar için kurulsun" ifadesi, bilgisayardaki kullanıcı hesapları ile ilgilidir. Yani burada bahsedilen kullanıcılar, işletim sistemindeki farklı kullanıcı hesaplarıdır, Microsoft hesapları değil. İşletim sisteminde yan oturumlar (guest) hesapları da oluşturabildiğiniz için, bu seçenek bu durumlar içindir.
  • Eğer "yalnız benim için kurulsun" seçeneğini işaretlerseniz, sadece sizin Windows kullanıcı hesabınıza yüklenir ve diğer kullanıcılar erişemez. Ancak hata alıyorsanız, yetki kısıtlamaları veya izinlerle ilgili bir sorun olabilir.
  • "Tüm kullanıcılar için kurulsun" seçeneğini seçerseniz, program bilgisayardaki tüm kullanıcı hesaplarına yüklenir. Diğer Microsoft kullanıcılarına bir bildirim gitmez, sadece aynı bilgisayarı kullanan diğer Windows kullanıcıları da bu programa erişebilir.
Bilgisayarın size ait olduğunu belirttiğinize göre, "tüm kullanıcılar için kurulsun" seçeneğini güvenle seçebilirsiniz. Bu, diğer kişilerin Microsoft hesaplarına herhangi bir etki yapmayacaktır. OneDrive aktif ise, oyunun sadece birkaç save dosyaları görünebilir. Microsoft OneDrive yönünde bu oyunu yedeklememesi için seçenek oluşturulabilir.

Keyifli oyunlar dileriz :)

rotkopf

Yeni Üye

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-10-24 saat 08.24.08_feef249b.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-24 saat 08.24.08_feef249b.jpg
    324.2 KB · Görüntüleme: 20

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt