Kutu toplama zorluğu ve Magic Loot Yanchar konmaması

:NaturoN:

Üye
Konu başlığı gayet açık beyler. Düşüncelerinizi lütfen yazın.

Dungeon dayken veya slot keserken kutu toplamak istiyoruz F tuşuna basıp kutu bazen açılıyor bazen açılmıyor. Çok dibinde olmanız gerekiyor vs durumlar var.
Ben kendi başına bir oyuncuyum. 1 üyeliğim ve içerisinde 2 tane karakterim var. Warrior ve priest. Warrior farm için fazla masraflı olduğundan priest kasmaya karar verdim. Ama ne göreyim magic loot yan chara atılmıyor. Yahu bu pus eşyası değil mi ben para verdim aldım zaten.

Hem kutu toplamak zor hemde para ile altığım magic loot'u her hesabıma almam için bizi zorluyorsunuz. Bu kadar saçma bir durum görmedim ayrıca malum online ve rise online dışında çıkan kutuyu toplama yönteminden bile para kazanmaya göz dikmiş aç şirket görmedim.

Biraz oyuncunuzun yanında olun. Oyun oynanış deneyimi daha akıcı bir hale gelsin.

Önceden açtığım bir öneri linkinin konusu ektedir :

Son düzenleme:

DAYAQQQQQQ

Üye
Magic loot un çalışma verimi zaten % 40 . 2 topluyor 1 toplamıyor neredeyse. Bir de yan karaktere geçirince hep F ye mi basalım . Ondandır.

bu arada bu olay benim Rise online de hayretle takip edip düzelmeyen bir olay.

Senin bir dükkanın olsa ticari olarak para kazanmak için etik olan tüm imkanlarını kullanırsın.

İmkanlarını kullanan firmalar tam da bunu yapıyor.

bu olayı etik görmüyorsan Kaale alınmak istiyorsan ihtiyaçlarını ve isteklerini daha sağlam kelimeler ile ifade etmen yararına olur.

JohnPlane

Üye
Magic loot un çalışma verimi zaten % 40 . 2 topluyor 1 toplamıyor neredeyse. Bir de yan karaktere geçirince hep F ye mi basalım . Ondandır.

Senin bir dükkanın olsa ticari olarak para kazanmak için etik olan tüm imkanlarını kullanırsın.

bu olayı etik görmüyorsan Kaale alınmak istiyorsan ihtiyaçlarını ve isteklerini daha sağlam kelimeler ile ifade etmen yararına olur.
Arkadaş çok güzel ifade vermiş denmesi gerekeni güzel söylemiş hakkını vermiş kaale almayan kendi bilir. Çok açgözlü yapılan hareketler var.

:NaturoN:

Üye

Forumda 2 farklı konu açtım ve ticket gönderdim daha ne olsun? Essay mi yazalım bununla ilgili.

Ayrıca olaylara senin bir dükkanın olsa... diye yaklaşmayın arkadaşlar. Dükkan sizin değil ve müşterisiniz. İstekleri buraya yazıyoruz ne kadar oyuncu arkadaş desteklerse o kadar çok sesimiz çıkar.

Balerion

Üye
Konu başlığı gayet açık beyler. Düşüncelerinizi lütfen yazın.

Dungeon dayken veya slot keserken kutu toplamak istiyoruz F tuşuna basıp kutu bazen açılıyor bazen açılmıyor. Çok dibinde olmanız gerekiyor vs durumlar var.
Ben kendi başına bir oyuncuyum. 1 üyeliğim ve içerisinde 2 tane karakterim var. Warrior ve priest. Warrior farm için fazla masraflı olduğundan priest kasmaya karar verdim. Ama ne göreyim magic loot yan chara atılmıyor. Yahu bu pus eşyası değil mi ben para verdim aldım zaten.

Hem kutu toplamak zor hemde para ile altığım magic loot'u her hesabıma almam için bizi zorluyorsunuz. Bu kadar saçma bir durum görmedim ayrıca malum online ve rise online dışında çıkan kutuyu toplama yönteminden bile para kazanmaya göz dikmiş aç şirket görmedim.

Biraz oyuncunuzun yanında olun. Oyun oynanış deneyimi daha akıcı bir hale gelsin.

Önceden açtığım bir öneri linkinin konusu ektedir :
Magical looter'in karaktere özgü hiçbir yanı olmamasına rağmen kasaya dahi konulamaması bence makul değil. Bana kalsı 50 sc alıp kullanıp pazarda nasıl satılıyorsa, bu da al kullan yarı suresi dolunca yarı fiyatina sat denebilecek bir item ama kasaya dahi konamıyor.

Bu durumu hadi kabullendik diyelim ama şunu kabul etmiyorum: itemin karaktere özgü olacağı hiçbir yerde yazmıyor. Alırken bilemiyorsun. Alırken kasaya koyabilirim sanıyorsun olmuyor. Yanıltıci bir durum var en azından itemi alirken "cannot be stored" diye uyarı penceresi çıkmalı.

Alkoer

Üye
magical looter ın karaktere değilde hesaba ait olmasını çok önceleri önermiştik. pelerin ve mattaları yan çara kullanılabilir yaptılar. magical looterın yan çarda kullanılması bence satış rakamını çok etkiler.

PattleBriest | Veinia

Üye
magical looter ın karaktere değilde hesaba ait olmasını çok önceleri önermiştik. pelerin ve mattaları yan çara kullanılabilir yaptılar. magical looterın yan çarda kullanılması bence satış rakamını çok etkiler.
Tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum az buçuk bişey değil bir premium parası neredeyse ve depoya koyamıyoruz....

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Bu konuda daha öncede sorulanlar olmuştu ancak bu aşamada Magic Looter eşyasının bankaya koyulmasını, alt karakterlerde de kullanılmasını sağlayacak bir sistem çalışması bulunmuyor.

İlerleyen süreçte bu durum değişebilir ancak ihtimali düşük.

HeaveN

Üye
800 cash ben aldım Süper topluyo yan char aktarılma olsa çok güzel olur tabiki ona bilip almak lazım .

- Hangi Char oynuyosan ona satıp alıp onda kullancaksın şuanlık, güzel iyi gelmiş elle toplamakla olmuyor gerçekten.

PattleBriest | Veinia

Üye
Merhaba,

Bu konuda daha öncede sorulanlar olmuştu ancak bu aşamada Magic Looter eşyasının bankaya koyulmasını, alt karakterlerde de kullanılmasını sağlayacak bir sistem çalışması bulunmuyor.

İlerleyen süreçte bu durum değişebilir ancak ihtimali düşük.
Peki bunun ihtimali düşükse farklı şekilde ilerde farklı bir ürün gelebilir mi? Bunun olasılığı nedir? Örneğin 800 cash değil 1200 cash verelim bütün karakterlerde kullanabilelim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt