bunun icin yazılan kod a ihtiyaç var onuda burdan paylasacak halleri yokMob spawn olduğundamı kutusundaki drop belli oluyor?
Yoksa kesince kutu çıkıyor, kutuya tıklayacağım her zaman diliminde farklı bir dropmu atabiliyor?
Yada Kesen charla falanmı alakası var?
Random u Hangi şartlara bağlı?
Kod isteyenmi var aga neye bağlı diyorum. Drop çıkma ihtimali neye bağlı olarak yada nelere bağlı? Çok basit bir soru. Zamanamı bağlı? mob sayısına göre oran artıyormu? Yoksa mobda sabit kesince çıkacak item mob spawn olduğunda bellimi direk? Yada karakterle mi alakalı hangilerine bağlı kodla ne alakamız var ?bunun icin yazılan kod a ihtiyaç var onuda burdan paylasacak halleri yok
Böyle bir soruya cevap vereceklerini ciddi olarak düşündünüz mü? Bununla ilgili açıklama yapsalar herkes aynı yolu uygulayarak farm yapar. Oyunu belli bir alana kısıtlamış olursunuz. Ben bu soruyu buraya yazarken ciddi olarak düşünmediğinizi farz ediyorum ve size iyi farmlar diyorum.Kod isteyenmi var aga neye bağlı diyorum. Drop çıkma ihtimali neye bağlı olarak yada nelere bağlı? Çok basit bir soru. Zamanamı bağlı? mob sayısına göre oran artıyormu? Yoksa mobda sabit kesince çıkacak item mob spawn olduğunda bellimi direk? Yada karakterle mi alakalı hangilerine bağlı kodla ne alakamız var ?
Bu soruyu kendilerinin de bilmediginden eminim ama kanitlayamam
O kadar da "HeadShot" yapılmaz be arkadaşımBu soruyu kendilerinin de bilmediginden eminim ama kanitlayamam
şaka mısın kaynak kodunu görücez ki etkenleri bilelimKod isteyenmi var aga neye bağlı diyorum. Drop çıkma ihtimali neye bağlı olarak yada nelere bağlı? Çok basit bir soru. Zamanamı bağlı? mob sayısına göre oran artıyormu? Yoksa mobda sabit kesince çıkacak item mob spawn olduğunda bellimi direk? Yada karakterle mi alakalı hangilerine bağlı kodla ne alakamız var ?
Arkadaşın dediği şey şu "Ben koddan anlamam. Kod sormuyorum o yüzden. Kod da neymiş? Anlamak zorunda da değilim. Ben sadece bu droplar neye göre geliyor onu soruyorum. Bir kullanıcı kılavuzu yok mu? Game play guide vs yok mu? Ben bunun açıklamasını istiyorum sizden. Kod vs demiyorum, rehber tarzında sorularıma cevap bulabileceğim bir şey istiyorum." ...şaka mısın kaynak kodunu görücez ki etkenleri bilelim
bunları belirleyen o yazılan kodlar nası belirleniyo sanıyosun
gm gelip mi ayarlıyo sanıyon senbugün bu moba şu drobu yerleştireyim artık kim bulursa xd
hocam tamamda yetkililer harici kim ne derse yalan söylüyodur o kodu görüp etkenleri if, else kodlarını bilenler ancak cevaplayabilir onlarında böyle birşey yapacagını sanmam.Arkadaşın dediği şey şu "Ben koddan anlamam. Kod sormuyorum o yüzden. Kod da neymiş? Anlamak zorunda da değilim. Ben sadece bu droplar neye göre geliyor onu soruyorum. Bir kullanıcı kılavuzu yok mu? Game play guide vs yok mu? Ben bunun açıklamasını istiyorum sizden. Kod vs demiyorum, rehber tarzında sorularıma cevap bulabileceğim bir şey istiyorum." ...
Bir yazılım geliştiricisi olarak dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Yine de foruma konu açıp böyle bir şeyi soran kişi, kod sormuyordur, illaki yetkili birinden bir rehber açıklaması bekliyordur.hocam tamamda yetkililer harici kim ne derse yalan söylüyodur o kodu görüp etkenleri if, else kodlarını bilenler ancak cevaplayabilir onlarında böyle birşey yapacagını sanmam.
yani avutulmak istiyorBir yazılım geliştiricisi olarak dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Yine de foruma konu açıp böyle bir şeyi soran kişi, kod sormuyordur, illaki yetkili birinden bir rehber açıklaması bekliyordur.
Birbirimizi anladığımıza inanıyorumyani avutulmak istiyorrandom desek yine inanmayacak bunun bi açığı yolu olmalı diyecek
taktik istiyor illa kötü alışmış
![]()