Kutuda drop neye göre çıkıyor?

Vanquisher

Üye
Accounta tanimlanan drop şansı olduğunu dusunuyorum çünkü saatlerce farm yapiyorsun hic birşey yok yayinci ayni yerde farm yapiyor cantayi dolduruyor gidiyor. Normal amele oyuncuların luck i yuzde 5 ise yayinci hesaplarına yuzde 20 koyuyorlar sanirim ya 5 saat runic farmladik çöp bile atmadi yayinci 2 saate 2 arc sword aliyor kimse bana şans anlatmasin

AlaskanCrab

Üye
Valla benim tecrübelerime göre, oturmuş ve sürekli aynı işleyen bir drop sistemi yok. Bir çok kişiden de aynı yorumu alıyorum, bir saatte 3 tane bile atabilirken sonraki 4 saatte hiçbir şey atmadığı oluyor. Abi rng sistemi var atmama ihtimali de var derseniz de, evet elimdeki bozuk paranın da art arda 10 kere yazı gelme ihtimali var ama bu oluyor mu? hayır. Bu insanlar yama notlarına koskoca craft sisteminin nerflenmesini bile yazmamış adamlar, sürekli drop oranlarıyla da oynadıklarına adım gibi eminim.

weliwx12

Üye
yayıncıysanız gelir arkadaslar 1000x den fazla runic döndüm 200-300 tane grim döndüm 1 tane chitin aldım 5 kişi :) yayıncılar her gittigi slottan yarım saat 45 dakikada dropla cıkıyor bizde amele gibi sabahtan aksama kadar 50 m lik item atacak gibi ugraşıyoruz :)

harmony

Üye
yayıncıysanız gelir arkadaslar 1000x den fazla runic döndüm 200-300 tane grim döndüm 1 tane chitin aldım 5 kişi :) yayıncılar her gittigi slottan yarım saat 45 dakikada dropla cıkıyor bizde amele gibi sabahtan aksama kadar 50 m lik item atacak gibi ugraşıyoruz :)
Böyle bir şeyin yapıldığını düşünmüyorum, ihtimal olarak böyle bir durum varsa ve ortaya çıkarsa vaziyet almamız lazım ortalık karışır.

SandraB

Üye
Accounta tanimlanan drop şansı olduğunu dusunuyorum çünkü saatlerce farm yapiyorsun hic birşey yok yayinci ayni yerde farm yapiyor cantayi dolduruyor gidiyor. Normal amele oyuncuların luck i yuzde 5 ise yayinci hesaplarına yuzde 20 koyuyorlar sanirim ya 5 saat runic farmladik çöp bile atmadi yayinci 2 saate 2 arc sword aliyor kimse bana şans anlatmasin
o zaman 5 tane hesap yap 1 saatte bir degistirerek kullan günde 10 drop al kanka nasıl fikir :D

BenGeldim

Üye
Böyle bir soruya cevap vereceklerini ciddi olarak düşündünüz mü? Bununla ilgili açıklama yapsalar herkes aynı yolu uygulayarak farm yapar. Oyunu belli bir alana kısıtlamış olursunuz. Ben bu soruyu buraya yazarken ciddi olarak düşünmediğinizi farz ediyorum ve size iyi farmlar diyorum.
tamam diyelimki dediki 100 salisede belli 1 salise içinde denk getirirsen işte şu drobu atıyor. o belli olan saliseyide söylemedi. hadi uygula bakıyım neyı uygulayacaksın?

BenGeldim

Üye
Arkadaşın dediği şey şu "Ben koddan anlamam. Kod sormuyorum o yüzden. Kod da neymiş? Anlamak zorunda da değilim. Ben sadece bu droplar neye göre geliyor onu soruyorum. Bir kullanıcı kılavuzu yok mu? Game play guide vs yok mu? Ben bunun açıklamasını istiyorum sizden. Kod vs demiyorum, rehber tarzında sorularıma cevap bulabileceğim bir şey istiyorum." ...
+1

BenGeldim

Üye
yayıncıların oldugu partiler iyi drop atıyor bunu bende keşif ettim. çok şanslılar yada online süreleri uzun oldugu içinmi acaba. kötü niyet beslemiyorum gercekten. 4 defa yayıncıyla drop aldım sağlam. harici bişi cıkartamadım. ben sordum yakın ark oldugumuz ıcın böyle bir durum söz konusu degıl olsa bılırdım kıyakcılık falan böyle teoriler üretmeyın bence. ama dedıgım gıbı bence online süresiyle doğrudan baglantısı olabılır ben 1 haftadır pc kapatmadım bakalım faydası olacakmı :DAS:DA:

Digna Nyx

Üye
yayıncıların oldugu partiler iyi drop atıyor bunu bende keşif ettim. çok şanslılar yada online süreleri uzun oldugu içinmi acaba. kötü niyet beslemiyorum gercekten. 4 defa yayıncıyla drop aldım sağlam. harici bişi cıkartamadım. ben sordum yakın ark oldugumuz ıcın böyle bir durum söz konusu degıl olsa bılırdım kıyakcılık falan böyle teoriler üretmeyın bence. ama dedıgım gıbı bence online süresiyle doğrudan baglantısı olabılır ben 1 haftadır pc kapatmadım bakalım faydası olacakmı :DAS:DA:
Bence yayıncı vs alakasız, hurafeden ibaret.
Oyunda genellikle haftasonu droplarda bir sorun oluyor diyoruz biz arkadaşlarla, fakat ne hikmetse haftasonu poisonus rock'tan 1 saatte 7-8 drop aldığımız oluyor.
Fakat 3-4 saat arch demon, deathlord vs kesiyoruz 0 drop.
3 saate yakın runic golem kestik 0 drop.
Yani öyle bir randomize var ki, ne zaman nereden nasıl drop alınacak belli değil.
Kimisi 5 dakikada alıyor, kimisi 7 saat alamıyor. Aynı kişi bazen 30 dk da drop alıyor, bazen aynı slotu 5-6 saat kesiyor drop alamıyor.
Anlayacağın, ne kadar uzun süre kalırsan aynı slotta, o kadar drop alma ihtimalin artar.

BaranRM_

Üye
Benim kutudan drop yerine çıkan ancak bu olur @BEARFACT @SunRise
rc-staff-keller-bar.gif

BenGeldim

Üye
Bence yayıncı vs alakasız, hurafeden ibaret.
Oyunda genellikle haftasonu droplarda bir sorun oluyor diyoruz biz arkadaşlarla, fakat ne hikmetse haftasonu poisonus rock'tan 1 saatte 7-8 drop aldığımız oluyor.
Fakat 3-4 saat arch demon, deathlord vs kesiyoruz 0 drop.
3 saate yakın runic golem kestik 0 drop.
Yani öyle bir randomize var ki, ne zaman nereden nasıl drop alınacak belli değil.
Kimisi 5 dakikada alıyor, kimisi 7 saat alamıyor. Aynı kişi bazen 30 dk da drop alıyor, bazen aynı slotu 5-6 saat kesiyor drop alamıyor.
Anlayacağın, ne kadar uzun süre kalırsan aynı slotta, o kadar drop alma ihtimalin artar.
yok zaten yayıncı drobu dıye bırsey olamaz. sadece online surelerı uzun bu playerların belkı dıyorum onla alakalı bırsey olabılır. bırde adam 15 saat onlıne farm yapıyor kesıp atıyor drop aldıgı bolumu. ondanda oyle bır soylentı doguyor.

Sercio

Üye
Yayıncılar çoğunlukla parti ile farm yapıyor, ben şahsen parti drop oranının solodan çok çok fazla olduğunu düşünüyorum.

SandraB

Üye
yayıncı paketi icerisinde geliyo bu özellikler dimi :D
sacmalamada sınır tanımıyorsunuz bir firma neden böyle birşey yapıp kafasına sıksın
yayıncıyla ters düserseler ifsalanmazlar mı bundan yarar mı saglanır yoksa zarar mı :D

BenGeldim

Üye
yayıncı paketi icerisinde geliyo bu özellikler dimi :D
sacmalamada sınır tanımıyorsunuz bir firma neden böyle birşey yapıp kafasına sıksın
yayıncıyla ters düserseler ifsalanmazlar mı bundan yarar mı saglanır yoksa zarar mı :D
İlk defa doğru konuştun tebrik ediyorum.

GizliPriest

Üye
Mob spawn olduğundamı kutusundaki drop belli oluyor?
Yoksa kesince kutu çıkıyor, kutuya tıklayacağım her zaman diliminde farklı bir dropmu atabiliyor?
Yada Kesen charla falanmı alakası var?
Random u Hangi şartlara bağlı?
YouTube da oyun da rng sistemi diye aratıp izlersen daha faydalı olur senin için

trgurjan35

Üye
Premium hiç bir işe yaramıyor, yani 90tl çöpe atıyor herkez, rpr atarken, drop rate, npc ye item satıslarda pre farkı yok, yüzde 5 coin artırıyor, eee gb nin hali ortada her hafta yüzde 50 düşüyor, btc den beter.. Bu yüzden droplar kapalı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt