İstek LAG Sorunu Yüzünden 90m nasıl zarar ettim.Çözüm bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sirhumanlord

Üye
Dorion 2 de Pazar kuruyoruz sürekli.107.99 m Ye minotaur +6 koydum.En azından öyle sanıyordum çünkü lag sorunu yüzünden oyun bir sıfırı yazmadığı için.Sağolsun 10.7m koymus.90m zarar ettik .Yetkililer Umarım Bu durumu göz ardı edip Mağdur olarak bırakmazlar.Kimsenin Hakkını yemeyiniz.Bu sorunu gidereceklerini umuyorum... :(

Ekli dosyalar

• hatalı fiyat2.png
    hatalı fiyat2.png
    4.3 MB · Görüntüleme: 88

Paris

Üye
Merhaba,

Büyük ihtimal pazar kurarken bir 0 eksik koymuşsunuz. Pazarı oluşturmadan önce fiyatlarını kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Oyun içerisinden destek talebi oluşturarak probleminizi belirtebilirsiniz.

1651229322011.png

Murullah

Üye
Geçmiş olsun lag sorunu başa bela gerçektende çok üzüldüm iteminizin gitmesine

mehmetcvgn

Üye
Büyük geçmiş olsun. Temennimiz oyun yönetiminin zararını gidermesi yönündedir. İyi oyunlar.

behelit54

Üye
Ahaha 2 mesajıda kendinin yazmasına kaç puan peki :D zarar giderilemez malesef ben de o zaman 3 m lik itemi 100m ediyordiye koyup yanlış sattım diyeyim saçma bir konu olmuş bence

MrJacues

Üye
10.999 diye oyun bile ayırırken sizin dikkatsizliğinizi oyun yönetimine bağlamanız mantıksız. Madem risk istemiyorsunuz "Lag oluyor, pazar kurulmuyor, geç kuruluyor" gibi şikayet ediyorsunuz o zaman Dorion2 serverinda kuracaksınız. Siz pazarınızı daha çok sergilemek uğruna Dorion1'e pazar kurup yanlış fiyattan ürünü satınca suçlusu neden oyun yönetimi oluyor?

Toxic

Üye
Lag drop bug vs vs vs ... Her ne olursa olsun kontrol etmek ve emin olduktan sonra tamam butonuna basmak sizin inisiyatifinizdedir. Tekrar söylüyorum 90 iQ üstü veya altı herkes için pazara item koyduktan sonra bir göz ucu ile fiyatı kontrol etmek ve emin olduktan sonra tamam butonuna basmak ( 3 yaşında ki kardeşim tek seferde yaptığı için emin olarka söylüyorum ) herkes için ÇOK BASİT bir olaydır ... Hayatta başarılar dilerim lütfen gerçek hayatta daha dikkatli olunuz geri dönüşü olmayabilir

sirhumanlord

Üye
Evet Lag sorununu inkar eden kardeslerim.Sizde haklısınız.20 kere pazar acmaya calısıp acamayınca artık pazar kurarken böyle dikkatsizlikler oluyor .Ama bu kadarda acımasız olmayın biraz insaflı davranın.Aynısı sizinde birgün basınıza gelebilir öyle düsünerek haraket ediniz.

sirhumanlord

Üye
Ahaha 2 mesajıda kendinin yazmasına kaç puan peki :D zarar giderilemez malesef ben de o zaman 3 m lik itemi 100m ediyordiye koyup yanlış sattım diyeyim saçma bir konu olmuş bence
2 mesaj biz yazmadık kardesim arkadaslar yazıyor klandan.Yahu neden bizim insanımız düşen adama magdur insana el verecegine bi tekmede o vuruyor anlamıyorum.yinede canınız sagolsun sizin.

MrJacues

Üye
2 mesaj biz yazmadık kardesim arkadaslar yazıyor klandan.Yahu neden bizim insanımız düşen adama magdur insana el verecegine bi tekmede o vuruyor anlamıyorum.yinede canınız sagolsun sizin.
Hocam düşene el vermemek konusu değil ki bu, kendi düşen ağlamaz. Sizin sağ ayağınız sol ayağınız ile anlaşamamış yere düşmüşsünüz RoW yönetimden el istiyorsunuz. Tavsiyem iftardan sonra buz gibi bir bardak soğuk su içmeniz, afiyet olsun.

İyi oyunlar.

sirhumanlord

Üye
Bunu şöyle düşünün Diğelimki internetten bir ürün satıyorsunuz.ürünü Sattığınızda sistem size Sattığınız ürünün fiyatını değiştirme hakkı tanıyor . Ayrıca ürünü satsanız bile ürününü alcıya teslim etmeme hakkıda tanıyor.%98 ticaret kanallarında bu böyle .Sonuçta bu sizin malınız kardeşim ister satarsın ister satmassın .Bu fiyata koyduk buna satılacak diye bir kanun yok.insan anlık olarak dalgınlık yapabilir.Whatsapp ta mesaj atıyorsunuz size herkesten silme hakkı veriyor.hiç bir yerde sen bunu bu fiyata koydun bu fiyata gidecek sesini kes otur yok.Sizin eşyanız olmadığı için bol keseden konusuyorsunuz .Ama hic empati özeliginiz Yok malesef.canınız sagolsun diyoruz hala gecmis olsun diyeceginize kalkmıs burda boş muhabbet ceviriyorsunuz.Ya yazmayın bişey ya da yazıyorsanız akla yatkın bir cümle ile yaklaşın.Alışmıs tabi herkes milletin hakkını yemeye .Hakkını yedim .Yedirtmeseydin diosunuz bu boyle olmaz.Yendi iste kardesim buna cozum bekliyorum.Ben o itemı basmak icin 70m para harcadım .günlerce farm yaptım..Ayrıca yukarda ki arkadas dedigi sey bu bir mi arada bariz bir sekilde 90m zarar var burda 1m satıp da geri isteyim 1.5m satmaktan bahsetmiyoruz.

sirhumanlord

Üye
Nasrettin Hoca'nın Gece bir gün evine hırsız girmiş Bir kese altınını çalmış.Ertesi gün Nasrettin Hocada köyün Kahvehanesine gidip .Hayıflanmış.a dostlar demiş gece Evime hırsız girdi bir kese Altınımı çaldı.diğer masadaki bir adam Nasrettin Hoca Sende evin kilidini sağlam yapaydın demiş, Diğer bir adamda E Nasrettin Hoca Sende Altınını görünür bir yere koymasaydın, gidip bir yere Gömseydin demiş, Bir diğeride Nasrettin Hoca e sende Hırsızı takip Edip al aşağı edip Gidip hakkını alsaydın demiş.Velhasılı kelam Nasrettin Hocayı Kenara Çekmiş Herkes Nasrettin Hocayı suçlamaya başlamış.Nasrettin Hoca şöyle Bir doğrulmuş.iyi Doğru diyorsunuzda Tamam Benim suçum var ama "HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?" Vesselam...

Toxic

Üye
-,- Dostum pazara bir item koymadan önce kontrol et doku hissin ile falanca kez tuşa basmış olman gözünle kontrol etmeyeceğin anlamına mı geliyor. Yani senin zeki bir insan olduğunu varsayıyorum ... Lütfen beynini kullan ve düşün , gözünle kontrol etmediğin bir şeyde nasıl başkalarını suçlu bulabilirsin....

Omega

Üye
Lag sorunu değil kardeşim bu, senin dikkatsizliğin. Pazarın tek kötü yani pazar kurduktan sonra itemin parasına bakamıyorsun. Onuda bu vesile ile söyleyim düzeltirler belki.

Alberia

Üye
Asıl RoW ekibi sana itemi geri verirse bi ayrılıcalık ve adaletsizlik olur. Böyle birşey lagdan olmasi mümkün degildir zaten parayi yazdiginizda xxx.xxx.xxx diye ayırt ediliyor ve cok bariz bi şekilde kazanç görülüyor. 2 3 kere pazar kuramayinca sürekli olarak yazıp durmuşsun parayi bundan dolayida gözünden kaçarak kendi ''bireysel'' hatandan kaynaklanan sorun. Merak ediyorum satış yapan değilde alan tarafta olsaydin ucuza aldiğin bi item için lagdan dolayi konu açıp itemin silinmesini istermiydin :):)

Paris

Üye
Yukarıda belirttiğim gibi büyük ihtimalle pazar kurarken 0 eksik yazıldığı için bu durum yaşanmış. Oyun içerisinden destek talebi oluşturarak probleminizi oradan da belirtebilirsiniz.

Pazarı kurmadan önce satışta olan eşyaların fiyatlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

1651237486503.png

1651237493482.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt