Öneri Lag ve FPS sorunu için önerim.

Aziz

Üye
Merhaba. Her ne kadarda anlatması basit olsa da yapımı oldukça zor olduğunun bilincindeyim. Ancak belki de sizler için de basit olabilir. Haritalardaki anlık yüklenmeyi azaltmak ve bundan dolayı lag ve fps düşme sorununu çözümü için bir önerim var.

World of Warcraft oyununu bilmeyeniniz yoktur. Örneğin Orgrimmar, Silvermoon City, Oribos, Dalaran gibi town haritalarına geldiğinizde ya da oyunun herhangi bir haritasında oynarken aynı haritadan aslında onlarcası vardır. Yani bir arkadaşınızı party e almadan onu göremeyebilirsiniz. Basitçe anlatmak gerekirse:

Warriorunuz ile ORMAN-1 haritasında yürürken, arkadaşınız Rogue ile aynı haritada yürüdüğünü sanır. Ancak aslında o Orman-2 haritasındadır. Diğer mage arkadaşınız size Orman-3 haritasında yürümektedir. Party kurulduğu zaman size hepiniz en müsait olan haritada olan orman-3de toplanabilirsiniz. Böylelilikle haritalardaki anlık insan yoğunlaşması ortadan kalkar ve FPS düşüşlerinin önüne geçilmiş olur. Nacizane tavsiyemdir.

Ouss

Üye
ben şahsen oynadığım oyunda , oyunu kalabalık görmek isterim , fps sorunu optimizelerle düzelicek birşey, lag sorunu da oyun sunucularına gerekli yaptırımlar yapılırsa olacağına inanmıyorum

Tyrande

Üye
ben şahsen oynadığım oyunda , oyunu kalabalık görmek isterim , fps sorunu optimizelerle düzelicek birşey, lag sorunu da oyun sunucularına gerekli yaptırımlar yapılırsa olacağına inanmıyorum
Bende aynı fikirdeyim. Oyunu kalabalık görmek isterim. Üstelik pazar alanı vs olacağından arkadaşın önerisi saçma olur.
Ayrıca wow’da cross realm olayı vs var. Yani oradaki sistem çok karışık milyonlarca kişi oynuyor falan. Ki haritalar devasa (öyle böyle değil) olmasına rağmen kalabalığı hissediyorsunuz.

wolfphenom

Üye
en uygun çözüm karakterin silüetinin işlenmesidir örn tera online .ayarlara eklenerek yakindaki 20 30 50 kişiyi renderla gbi iki secenek .biri silüet olusturma digeri ise sadece karakre ismi gösterme cok uzaktakileri hic karakter gozukmeden isminin gozukmesi cunku cok uzaktaki karakterin menziline girmedikce okcumu yada diger job mu önemli degil önerdiğiniz cözümler cok basit zaten rise onlineda belli menzil disindakilerin ismi bile gozukmuyor

Siyah34

Üye
Zaten modlarin oldu yerler de fazla toplanma olacağını düşünmüyorum

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, yeni modellemeler ve iyileştirmelerle birlikte performansta ciddi geliştirmeler oluyor, olacak, bir aksilik olmazsa siz de oyunda bunu göreceksiniz. Çalışmalar güzel ilerliyor şu an. Ekibin büyük bir kısmı bugün de çalışıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt