İstek Lag ve Okçu "Casting Failed" hatası

Nikniyme

Üye
Öncelikle artık şu "Öneri-İstek-Şikayet" kategorisinde "Şikayet" butonunu ya aktifleştirin yada "Şikayet" kısmını silin. Yazacağım konunun istek ve öneri ile alakası yok.

5 gündür oyuna girmiyorum. Sebebi ise okçu diye söylenen ama hiç bir işe yaramayan karakterin üstüne bir de lag problemlerinden dolayı casting failed hataları.
Kampları kapattınız oyunda aşırı derecede lag başladı. 5 gündür sesimi çıkartıp tek bir konu açmadım. Bugün bir girip bakayım dedim ama sorun halen devam ediyor. Üstüne üstlük tek bir açıklama bile yok.
Aynı level bir priest warrior ve mage pk alanında aktif bir şekilde oynayabiliyorken, biz okçuların attığı skillerin %50'si casting failed verirken diğer %40'si ise isabet etmiyor. Geriye kalan %10'da zaten aşırı düşük hasarlar veriyor.

Bakın net söylüyorum. Önümüzdeki güncelleme de job değiştirme getirin oyunda 1 tane okçu bulamazsınız. Satışlarınız tavan yapar. Aksini iddia eden arkadaş varsa açsın bir okçu oynasın. Zevk alırsa eğer 12500 Rise cash vereceğim.

Barljix1912

Üye
lütfen düzeltin bu sorunu, 60 skillimi kullanıyorum adama isabet ediyor fakat hasar vurmuyor.

DODOERDO

Üye
3-5 ile slot dönülmüyor okçu böyle sıkıntıları varken inşallah yeni eklentiler yeni haritalar diyip geçiştirmezler güncellemeyi asıl oyundaki problem 65 lvl olanların yapacak bişey bulaması değil asıl problem lagdır cpu kullanımı9dır bu inşallah göz önünde bulundurulur

hmzqqm

Üye
Haklı gerekçe eline sağlık bende oyuna girmiyorum bu sorundan dolayı , yoksa oyundan soğumama neden olacak.

Alkoer

Üye
Ben 59lv priest oynuyorum. Sabah soothsayer de yüksek lv skillerini vurayım dedim party yavaşlayınca. Malum 61lv öncesi priestler 40manalık skili kullanıyor genelde.

Skile basıyorum defalarca casting failed veriyor. Üstüne rr kombo yapmadığım halde. Karakter sığır gibi bakıyor moba skill fail veriyor. 40manalık skillde bu olmuyor.

Oyunda biraz lag vardı belki ondan belki de daha önce çok test etmemiştim skili.

Bu patchte birçok bug düzeltilmezse ve xp kasmak kolay olmazsa bende bırakıyorum. Oynamak eziyet oldu bana

Nikniyme

Üye
Ben 59lv priest oynuyorum. Sabah soothsayer de yüksek lv skillerini vurayım dedim party yavaşlayınca. Malum 61lv öncesi priestler 40manalık skili kullanıyor genelde.

Skile basıyorum defalarca casting failed veriyor. Üstüne rr kombo yapmadığım halde. Karakter sığır gibi bakıyor moba skill fail veriyor. 40manalık skillde bu olmuyor.

Oyunda biraz lag vardı belki ondan belki de daha önce çok test etmemiştim skili.

Bu patchte birçok bug düzeltilmezse ve xp kasmak kolay olmazsa bende bırakıyorum. Oynamak eziyet oldu bana
Düzelteceklerine inanıyorum. Fakat bu sorunları düzeltmek yerine tutupta 65 level oyuncuların yapacak bir şeyleri yok hikayesine inanıp onlar için bir güncelleme yaparlarsa çok oyuncu kaybedecekler. 65 levelden sonra oyunda yapacak bir şey yok cümlesi tamamen hikaye. Oyunun amacı zaten exp kas, farm at, item geliştir, pk at. Exp kasması bitenler farm atıp itemlerini geliştirecekler ve pk atacaklar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt