Laptopta oyun 95 dereceye çıkıyor

starboy61

Üye
i5 4200m vardı bunu 4710MQ ile değiştirdim rise online da 95 dereceleri görüyor yeni macunladım bir de. Laptoptan oynayıp sıcaklık bu haldeyken bunu düşürebilen oldu mu çözümlerinizi bekliyorum.

maticmeta

Üye
i5 4200m vardı bunu 4710MQ ile değiştirdim rise online da 95 dereceleri görüyor yeni macunladım bir de. Laptoptan oynayıp sıcaklık bu haldeyken bunu düşürebilen oldu mu çözümlerinizi bekliyorum.
Laptoplarda genel bir sorun var..yazın üstünü kalın giyinip balkonda oynamayı dene . Kışın doğalgaz masrafını azaltırsın

birol2003

Üye
Laptoplarda genel bir sorun var..yazın üstünü kalın giyinip balkonda oynamayı dene . Kışın doğalgaz masrafını azaltırsın
yaz kış balkonda takılıyorum, gaz tasarrufu zaten yapamıyorum gerçi merkezi sistem ama en azından sigara sorun olmuyor.

emrdrc

Üye
Arkadaşlar boşuna üzülmeyin... Ben masaüstü kullanıyorum...
i7 9700f , ms, z-390A Pro,32gb ram, Msi 1660ti ekran kartım var...
Performanslı oynamak istediğimde işlemci çekirdek ısım 95-96 drecelerde oluyor...
Bu oyun ile alakalı, çok saçma şekilde anakartı zorluyor...
Düşük modda oynadığımda 60 dereceyi geçmiyor...
Mod dediğimde launcher da seçtiğimiz şey :) yanlış anlaşılmasın :D

birol2003

Üye
Arkadaşlar boşuna üzülmeyin... Ben masaüstü kullanıyorum...
i7 9700f , ms, z-390A Pro,32gb ram, Msi 1660ti ekran kartım var...
Performanslı oynamak istediğimde işlemci çekirdek ısım 95-96 drecelerde oluyor...
Bu oyun ile alakalı, çok saçma şekilde anakartı zorluyor...
Düşük modda oynadığımda 60 dereceyi geçmiyor...
Mod dediğimde launcher da seçtiğimiz şey :) yanlış anlaşılmasın :D
DX11 High performance de çok ısınma olmuyor

emrdrc

Üye
Şimdi dediğini denedim, 80-90 arası oluyor sıcaklık... Ama gene fazla... Battlefield 5, World Of Tanks VB. oyunlar oynadığımda sıcaklık maksimum 75 oluyor :)
Acaba bu oyunun amacı ne :D

pNeu

Üye
Diger oyunlardan farkli olarak oyunda ozellikle CPU sicakligini yukselten bir durum var. Denemediysen eger bilgisayarinin guc modunu performansa veya daha ust seviyelere alabilirsin. Ek olarak oyunun launcher bolumunde Directx 11'i secip CPU power'i Off olarak ayarlamani tavsiye ederim. Bir de sogutucu kullanirsan 65-75 derecelere dusuyor. Senin ile ayni durumu asaigdaki ozelliklerde yasadim ve yukarida dediklerimi yaptiktan sonra sicakliklar dustu. Ek olarak oyun ici ayarlardan da fps, antialiasing, shadow, texture details gibi ayarlari dusunerek de denemeni tavsiye ederim.

Dell Alienware-i912700-64gbram-3070Ti-1tbSSD

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt