KENZOO
Üye

Arkadaşlar iş yerinde ve evde laptop üzerinden oyunumu oynuyorum iş yerindeki laptop um biraz daha düşük sistem özelliklerine sahip bir laptop var. İlk oyunu açtığım zamanlar her 5 saniyede 2 saniye süren drop yiyordum. Biraz uğraşım ve incelemelerim sonucunda oyunu açtığımda nedense işlemcinin %81 oranına sabit bir şekilde çalıştığını gördüm. Neden %100 performans çalışmadığını araştırdım ve güç yönetiminin gelişmiş güç ayarlarında pirizde iken işlemcinin sabitlendiğini gördüm. Duruma müdahale edip %100 yaptığım zaman oyunun akıcı dropsuz oynandığını gördüm. Yalnızca şöyle bir detay var bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar oyuna girdiğim zaman %81 e çektiğini gördüm bu nedenle her bilgisayarı açtığımda oyunu açtığımda oyun açık iken girip işlemciyi %100 e çekiyorum ve drop sorunum ortadan kalkıyor. Bu konu başkasınında çözümü olabilir bu nedenle yazdım. Herkese iyi oyunlar.
Müdahale etmeden önce oyuna girdiğimde işlemci sınırlaması
Oyuna girdikten sonra işlemciyi güç yönetimi gelişmiş ayarlardan %100 yaptıktan sonra
Müdahale etmeden önce oyuna girdiğimde işlemci sınırlaması
Oyuna girdikten sonra işlemciyi güç yönetimi gelişmiş ayarlardan %100 yaptıktan sonra