Launcher bir türlü dolmak bilmiyor

BySak

Üye
Merhabalar,
Rise Online oyununu dün indirdim. Launcher Atmaya başladı aralarda indirme hataları verdi daha sonra kapatıp tekrar açtığımda kaldığı yerden devam etti. Yaklaşık olarak 7 saattir aynı ekranda sürekli olarak download ediyor bir şeyleri. Kalan Dosya 1 diyor ama o bir türlü dolmuyor anlamış değilim.
Eğer çözüm yolu bulabilen olursa ve paylaşırsa sevinirim.

1652797004175.png

Son düzenleme:

:JonSnow:

Üye
Yükleme kısmından ziyade işleme kısmında sorun var gibi görünüyor. Oyunu yüklediğiniz dizinde yeterli yer olduğuna emin misiniz?

BySak

Üye
Yükleme kısmından ziyade işleme kısmında sorun var gibi görünüyor. Oyunu yüklediğiniz dizinde yeterli yer olduğuna emin misiniz?

300 gb boş alan mevcut zaten tek C disk alanı mevcut. Forumda bir kişi de daha aynı olay meydana gelmiş. O arkadaşa birisi Download.txt dosyasını silip tekrar Patch atmasını söylemiş onda düzelmiş. Aynısını denedim bir değişiklik olmadı. Ben de oyunu komple silip tekrar indirmeye başladım bakalım sonuçta bir değişiklik olursa ona göre tekrardan sorun olarak olumlu veya olumsuz olarak paylaşırım.

ibrhmzkn94

Üye
2 Gündür aynı hatayı alıyorum oyunu bir türlü yükleyemedim çözüm bulabildiniz mi ?

BySak

Üye
Bunu denedim fakat bende aynı problem devam ediyor
Tüm dosyaları kurulum yaptığınız klasörden kesin olarak kaldırmayı denediniz mi? Veriler de hatalı indirmelerden kaynaklı olduğundan düşünüyorum çünkü.
Download.txt dosyasını silip tekrar oyunu açmayı deneyim patch atacaktır .

ibrhmzkn94

Üye
Şuan 2. kez sildim tekrar indiriyorum %30 da eğer yine değişen bir şey olmazsa söylediğiniz yöntemi deneyeceğim teşekkür ederim

Paris

Üye
Problem hakkında yetkili ekibin haberi var , çalışmalar devam etmektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt