Öneri Launcher Hakkında Öneri

Rammstein

Üye
Öneri: Bar baştan sona dolduğunda güncellemede tamamen bitsin , partiler şeklinde gözükmesin. Şuan ki haliyle kafa karıştırıcı ve gelen güncellemenin boyutunu toplayarak bulabiliyoruz.

Bu arada Launcher inanılmaz kullanışsız ve amatör gözüküyor, tasarımı berbat. Haberler bölümünde haber başlığı ile haber iç içe geçmiş. En son gelen güncellemeden sonra boyutu ideal seviyeye gelmiş.

Büyük ihtimalle Alpha'ya ve oyun içine konsantre olunmuştur, launcher daha sonra düzenlenecektir ama yine belirtmek istedim.

Guild Wars 2 'nin Launcher tasarımı bence örnek olacak bir model, sağdaki alevli adamın yerine reaper tutan warrior yada bıçak tutan asas güzel olmaz mıydı ?

Bu arada konuyla alakasız ama Guild Wars 2 'den söz açılmışken söyleyeyim GW2'nin binek tasarımları tek kelimeyle ''muazzam''. Bineklerden de esinlenilebilir.

Ekli dosyalar

• launcher.jpg
    launcher.jpg
    211.5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:

Muti

Üye
Guild Wars 2 konusunda launcher hariç her şeyi 1'e 1 almalarını bile isterim. Gerçekten muazzam bir oyun, sadece skill sistemini pek beğenmiyorum. Launcher'daki haberler patch notes bilmem ne onlar düzeltilecektir muhtemelen, bence çok da kötü değil ya, login ekranının dokusuna falan uyuyor yani launcher

LosTurcos

Üye
Şuanki launcher evet fazlasıyla amatör. Yalnız bende böyle durum yok "Haberler bölümünde haber başlığı ile haber iç içe geçmiş"

Rammstein

Üye
Guild Wars 2 konusunda launcher hariç her şeyi 1'e 1 almalarını bile isterim. Gerçekten muazzam bir oyun, sadece skill sistemini pek beğenmiyorum. Launcher'daki haberler patch notes bilmem ne onlar düzeltilecektir muhtemelen, bence çok da kötü değil ya, login ekranının dokusuna falan uyuyor yani launcher
Aşırı komplike olması ve mekanikleri dışında gerçekten müthiş bir MMORPG GW2 . Launcheri kötü mü niye hariç dedin ? Haricinde diyecektin galiba :D

May Payne

Üye
Oyun tam sürüme çıkış yaptı sanki de bir launcher kaldı yenilenmesi gereken. İKV launcherı küçük ama problemli. Rise Online World launcherı büyük ama sorunsuz. Yani boyutundan çok işlevine odaklansanız işler düzene girecek ama neyse... :D

Rammstein

Üye
Oyun tam sürüme çıkış yaptı sanki de bir launcher kaldı yenilenmesi gereken. İKV launcherı küçük ama problemli. Rise Online World launcherı büyük ama sorunsuz. Yani boyutundan çok işlevine odaklansanız işler düzene girecek ama neyse... :D

Gözlerini kullan;

Büyük ihtimalle Alpha'ya ve oyun içine konsantre olunmuştur, launcher daha sonra düzenlenecektir ama yine belirtmek istedim.

Aithusa

Üye
launcher daha sonradan güncellenir büyük ihtimal ama bu haliylede güzel bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt