Launcher hatası, bugu

kaelll1907

Üye
Launcher güncelleme yaparken yani daha doğrusu sıfırdan kurulum yaparken %70'lere kadar geldi. X(Kapatma tuşu) bir kere tıklar tıklamaz çıktı hiç bir uyarı gelmeden launcher kapandı. eminmisiniz veya benzeri bir soru sormadı. daha sonra launcheri başlattığımda indirmeye en başından başladı. Rise Online adlı klasörde 18 GB indirilmiş dosya varken tekrardan, en baştan indiriyor. Büyük bir hata düzeltmenizi öneririm

TheKRZM

Üye
Launcher güncelleme yaparken yani daha doğrusu sıfırdan kurulum yaparken %70'lere kadar geldi. X(Kapatma tuşu) bir kere tıklar tıklamaz çıktı hiç bir uyarı gelmeden launcher kapandı. eminmisiniz veya benzeri bir soru sormadı. daha sonra launcheri başlattığımda indirmeye en başından başladı. Rise Online adlı klasörde 18 GB indirilmiş dosya varken tekrardan, en baştan indiriyor. Büyük bir hata düzeltmenizi öneririm
Dostum aynı sorunu az önce bende yaşadım. Rar olarak paylaşılan indirme linkini kullanmanı tavsiye ediyorum.

TheKRZM

Üye
ben onu indircem her ne kadar internetim yavaş olsa da. saatler sürüyor fakat bu problemin düzeltilmesi için en azından kalsın konu
haklısın çözüm için konunun durması daha mantıklı. Ama şöyle bir gerçek var. Her 2 şekilde de inen dosya boyutu aynı. O yüzden rar indirmek suan için daha mantıklı.

kaelll1907

Üye
bilsem başta onu indirirdim. bu arada aynı değil rar daha iyi. çünkü %75 civarlarındayken 18 gb olmuş dosyanın boyutu yani daha fazla indiricekti muhtemelen

TheKRZM

Üye
Şimdi rar dosya formatı sıkıştırılmış dosya formatı. Açık olan dosyaları belli bir boyutta sıkıştırarak tek dosya haline getirdiği için boyutta küçülme söz konusu olabilyor.

kaelll1907

Üye
Dostum sen olayı tam anlamadın çünkü ben tam anlatamadım. yetkili arkadaşlar daha iyi anlasın diye şu şekilde anlatıcam. indirme linklerinde en üstte bulunan setupu indirdim. download lite o lite'ın çalıştırdığında indirdiği launcher %75 e dayanmıştı. Yanlışlıkla indirmeyi x tuşuna basarak durdurdum. Yani kapatma noktası sağ üst köşe. Bana hiç bir soru gelmeden download kapandı. Daha sonra c program filesde riseonline klasörü oluşmuştu. Kapladığı yere bakınca 18 gb gözüküyordu. launcheri tekrar çalıştırdım en baştan başladı.

MontanA

Üye
Aynı şeyi yaşadım üstelik %100 olmasına rağmen. Düzeltilme gerekmektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt