Launcher indirme hızı sınırlaması?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrtcml

Üye
75mbs internetim var ancak patchi saniyede 1.36mb ile atıyor. Normal şartlarda 45 dakkada indirmem gereken oyunu belki 6 saatte indiricem. Serverlarla ilgili bir durum mudur ? Yoksa istemciye indirme sınırlaması mı koydunuz ?

+++ yardımcı olabilir misiniz ?

ozgrboz

Üye
+++

benimde öyle olması lazım steamden deniyorum 8mb 9 mb le indiriyo ama rise launcherda 1.36 enfazla

+++

Herhangi bir moderatör sorunumla ilgilenebilir mi ?

ObjectG2

Üye
bende ki hızda bu 75 mb var bende de.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2021-04-24 005106.png
    Ekran görüntüsü 2021-04-24 005106.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 42

Black Vortex

Üye
ruh hastası mısın dostum ? ne +++ yazıp duruyorsun. yoğunluktan dolayı bu sorun anlamıyor musun hala. zaten oyun şuan kısmen bakım aşamasında.

mrtcml

Üye
Yetkiliden cevap bekliyorum esas sen ruh hastası mısın? Sorunum var konu açmışım sana batan ne bu durumda ?

Arkadaşlarım benle beraber indirmeye başladı normal hızlarda indirdiler bu oyun sadece bana mı yoğun ?

Fikri yok zikri var...

Black Vortex

Üye
sadece sende değil çoğu kişide var bu problem! discord a gelirsen orada yöneticiler anlık açıklama yapıyor! orada bununla ilgili bilgilendirme paylaştılar!

GRANDEKİNOKS

Üye
75mbs internetim var ancak patchi saniyede 1.36mb ile atıyor. Normal şartlarda 45 dakkada indirmem gereken oyunu belki 6 saatte indiricem. Serverlarla ilgili bir durum mudur ? Yoksa istemciye indirme sınırlaması mı koydunuz ?

+++ yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba,

Aşırı yoğunluktan dolayı bu sorun oluşmuş olabilir. Alpha sürecindeyiz ve oyunun en iyi olması için teknik ekip hatalar ve sorunlar üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Forum kuralları gereği spam mesajlarınızı birleştirdim lütfen kurallara uymaya özen gösterelim. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt