Launcher Update sorunu

Hraezlyr53

Üye
47 Mb olan bir update'i 30 dk civarinda güncelledi yani internet hızım 13mbps ama 147 kbps gibi bir hızla indiriyor ve sürekli degisiyor ama asla internetimin hızına çıkmıyor bunun düzeltilmesi lazım yani isten eve gelip rise online oynamak istiyorsam saatlerce beklemeyelim.

Kyknos

Üye
47 Mb olan bir update'i 30 dk civarinda güncelledi yani internet hızım 13mbps ama 147 kbps gibi bir hızla indiriyor ve sürekli degisiyor ama asla internetimin hızına çıkmıyor bunun düzeltilmesi lazım yani isten eve gelip rise online oynamak istiyorsam saatlerce beklemeyelim.
Launcherde ciddi sorunlar var discord kanalında çok kişi şikayetçi bende sorunlar yaşıyorum ya eksik indiriyor yada sıfırlayıp baştan indirme sorunları çıkartıyor.

Oyuncu

Üye
Sorunlar yeni Alfa olan bir server için normal şeyler arkadaşlar sizler offical bir oyun oynamıyorsunuz malum oyun bile bugün hertürlü sorunları var biraz sabırla inş. Herşey güzel olacaktır ROW da diye düşünüyorum.

Hraezlyr53

Üye
Zaman her şeyin ilacıdır diye boşuna demiyorlar. Yani şöyle ki ben bu oyuna çok güveniyorum herkese bahsediyorum işte ROW var yakında çıkacak ona başlayalım falan diye umarım hayal kırıklığına uğramam.

Kyknos

Üye
Sorunlar yeni Alfa olan bir server için normal şeyler arkadaşlar sizler offical bir oyun oynamıyorsunuz malum oyun bile bugün hertürlü sorunları var biraz sabırla inş. Herşey güzel olacaktır ROW da diye düşünüyorum.
Alfa olduğunun farkındayız kardeşim alfanın amacına uygun şekilde hatayı belirtiyoruz neden alfa diye savunmaya geçiyorsun yaptığın büyük boş...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt