arada bakiyorum hatalara hic cozum gormedim exeden girip oynuyorum halabu sorun bendede mevcut ! bi çözümü yokmu bunun ? indirmeydi kurmaydı derken saat 00:30 oldu bu işlemlere başladığımda saat 18:00'di yoruldum artık
Client Verification Butonunu kullanarak client in kendini restlemesini bekleyebilirsiniz pc gücünüze göre hız değişkenlik gösterebilir. Ama kesin sonucmu birşey diyemem malesef.SSta olan hatayi aliyorum launcher uzerinden oyun baslamiyor. Sitedeki launcher yamasini da indirdim yine de duzelmedi. Ancak oyunu girip dosya konumundaki game dosyasinda rise online exeden acinca launchersiz aciliyor.
aynı hatayı bende alıyordum bir kaç kez üst üste login e basınca geçiyor bendeböyle bir sorun alıyorum nasıl çözebilirimEkli dosyayı görüntüle 981
AYNI HATA HALA DEVAM EDİYOR BAŞTAN KURDUM OYUNU HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOKböyle bir sorun alıyorum nasıl çözebilirimEkli dosyayı görüntüle 981
her yolu denedik olmuyor bi insan evladı yardım edebilir mi ?AYNI HATA HALA DEVAM EDİYOR BAŞTAN KURDUM OYUNU HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK YOK
Client Verification yaptim da bi ise yaramadi hala ayni uzucu.Client Verification Butonunu kullanarak client in kendini restlemesini bekleyebilirsiniz pc gücünüze göre hız değişkenlik gösterebilir. Ama kesin sonucmu birşey diyemem malesef.
aynı hatayı bende alıyordum bir kaç kez üst üste login e basınca geçiyor bende
MerhabaLütfen client dizininde bulunan LauncherSettings.ini yi silip deneyebilir misiniz ?
Bunu yapinca cozuldu sorun tesekkurlerLütfen client dizininde bulunan LauncherSettings.ini yi silip deneyebilir misiniz ?
Sorunu bu şekilde çözdüm teşekkür ederim...Lütfen client dizininde bulunan LauncherSettings.ini yi silip deneyebilir misiniz ?
Oyuna ilk girdiğimde taraf seçerken Ue4 crash report hatası aldım ve çıkıp istemciden dosya doğrulaması yaptım ardından girmek istediğimde konudaki hatayı aldım launcherda her şey resimdeki gibi yükleniyorda kalıyor ve sunucu bağlantısı başarısız yazıyor. LauncherSettings.ini dosyasını sildim ve başlatmak istediğimde aynı hatayı aldım oyunun dosya dizinin de herhangi bir değişiklik olmadı üstüne gittim dosyaları doğrulattım yine oyunun dosya dizininde hiç değişen olmadı ve aynı hatayı almaya devam ettim ve şu anda oyuna girişimi gerçekleştiremiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 1096