Launcherı tekrar başlat

6ethos

Üye
SSta olan hatayi aliyorum launcher uzerinden oyun baslamiyor. Sitedeki launcher yamasini da indirdim yine de duzelmedi. Ancak oyunu girip dosya konumundaki game dosyasinda rise online exeden acinca launchersiz aciliyor.

Ekli dosyalar

• launcher fails.PNG
    launcher fails.PNG
    534.7 KB · Görüntüleme: 90

Delibrahim31

Üye
Bende launcherden dosya çekiyor büyük dosyada herhangi bir yerinde takılıyor yoruldum artık. :D
Repack sürümü atsınlar ne olacakki 13gb olsun temiz olsun

cetinmurat

Üye
bu sorun bendede mevcut ! bi çözümü yokmu bunun ? indirmeydi kurmaydı derken saat 00:30 oldu bu işlemlere başladığımda saat 18:00'di yoruldum artık :(

cango53

Üye
SSta olan hatayi aliyorum launcher uzerinden oyun baslamiyor. Sitedeki launcher yamasini da indirdim yine de duzelmedi. Ancak oyunu girip dosya konumundaki game dosyasinda rise online exeden acinca launchersiz aciliyor.
Client Verification Butonunu kullanarak client in kendini restlemesini bekleyebilirsiniz pc gücünüze göre hız değişkenlik gösterebilir. Ama kesin sonucmu birşey diyemem malesef.
böyle bir sorun alıyorum nasıl çözebilirimEkli dosyayı görüntüle 981
aynı hatayı bende alıyordum bir kaç kez üst üste login e basınca geçiyor bende :D

6ethos

Üye
Client Verification Butonunu kullanarak client in kendini restlemesini bekleyebilirsiniz pc gücünüze göre hız değişkenlik gösterebilir. Ama kesin sonucmu birşey diyemem malesef.

aynı hatayı bende alıyordum bir kaç kez üst üste login e basınca geçiyor bende :D
Client Verification yaptim da bi ise yaramadi hala ayni uzucu.

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Lütfen client dizininde bulunan LauncherSettings.ini yi silip deneyebilir misiniz ?

Krator

Üye
Oyuna ilk girdiğimde taraf seçerken Ue4 crash report hatası aldım ve çıkıp istemciden dosya doğrulaması yaptım ardından girmek istediğimde konudaki hatayı aldım launcherda her şey resimdeki gibi yükleniyorda kalıyor ve sunucu bağlantısı başarısız yazıyor. LauncherSettings.ini dosyasını sildim ve başlatmak istediğimde aynı hatayı aldım oyunun dosya dizinin de herhangi bir değişiklik olmadı üstüne gittim dosyaları doğrulattım yine oyunun dosya dizininde hiç değişen olmadı ve aynı hatayı almaya devam ettim ve şu anda oyuna girişimi gerçekleştiremiyorum

1608345048689.png

sonteal

Üye
Oyuna ilk girdiğimde taraf seçerken Ue4 crash report hatası aldım ve çıkıp istemciden dosya doğrulaması yaptım ardından girmek istediğimde konudaki hatayı aldım launcherda her şey resimdeki gibi yükleniyorda kalıyor ve sunucu bağlantısı başarısız yazıyor. LauncherSettings.ini dosyasını sildim ve başlatmak istediğimde aynı hatayı aldım oyunun dosya dizinin de herhangi bir değişiklik olmadı üstüne gittim dosyaları doğrulattım yine oyunun dosya dizininde hiç değişen olmadı ve aynı hatayı almaya devam ettim ve şu anda oyuna girişimi gerçekleştiremiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 1096

Hepsini denedim malesef olmuyor bende de

desqrer16

Üye
Merhaba Arkadaşlar Sos sistem bilgisayarım var Fakat Oyuna giriş yapiyorum yaptıgım zaman sifreden sonraki ekranda alt tarftaki rogue sürekli gidip geliyor fakat oyuna girilmiyor bunun çozumunu bilen varmı veya bunu biranonce çozeblrmsnz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt