Leather set basarken yada Upgrade yaparken banlanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ken321

Üye
Arkadaşlar Leather set bastığı için banlanan var mı?
1 Haftadır iş yoğunluğumdan dolayı oyunda sadece dungeon girip Leather set basıp pazara koyuyordum.
22.06.2022 Yani dün sabah Res'den sonra yine olan parayla upgrade yaptım Leather set baya uzun sürdü.
Uyandığımda hesap DC yemiş ve giriş'e tıkladım banned falan yazıyor. Anlam veremedim. Client kapatıp tekrar denedim ama yine aynı.
Sizin bir fikriniz düşünceniz var mı bu konu hakkında ne yapabilirim?

Alkoer

Üye
Animasyon cancel yapanların banlandığını duydum.

CanavarHun

Üye
Arkadaşlar Leather set bastığı için banlanan var mı?
1 Haftadır iş yoğunluğumdan dolayı oyunda sadece dungeon girip Leather set basıp pazara koyuyordum.
22.06.2022 Yani dün sabah Res'den sonra yine olan parayla upgrade yaptım Leather set baya uzun sürdü.
Uyandığımda hesap DC yemiş ve giriş'e tıkladım banned falan yazıyor. Anlam veremedim. Client kapatıp tekrar denedim ama yine aynı.
Sizin bir fikriniz düşünceniz var mı bu konu hakkında ne yapabilirim?
makroyla yaptıysan gayet doğal knk ban yemen biri daha böyle gitmişti .d

Ken321

Üye
makroyla yaptıysan gayet doğal knk ban yemen biri daha böyle gitmişti .d
Makro değil knk sıkıntı dün gece 1de sv res geldikten sonra bir bug falan olmuş animasyon iptal edip upgrade basılıyormuş ama ne alaka anlamadım onunla ilgili sıkıntı oldu bende. 80m'lik Leather set bastım saatlerce ama bunu daha önce de yaptım yani set bitince dolduruyorum bankaya sonra pazara kuruyorum sürekli. Ek olarak da o kadar çok geçmedi 10m'lik bir kar yapacak kadar geçti normalde %30 - %50 kar bırakıyordu :) ama çok uzun zaman istiyor.
+ Basması ayrı zaman alıyor hadi bastın diyelim satması da ayrı bir zaman yani bir süre oyunla ilgilenemeyeceksen hesap boşta durmaması için güzel bende böyle yapıyordum ama gel gör ki kör kurşuna gittik. Ya bug olduysa benim suçum ne benimle ne alakası var? Ben 1 haftadır aynı şeyi yapıyorum zaten.
Dungeon girip Leather basıp pazar açıyorum ama bunu yaptığım için banlanmış olmak içler acısı şaka gibi.

Alkoer

Üye
Animasyon cancel dediğim bir bug değil. Gerçi bug da olsa kötüye kullanımdan yine banlanabilirsin.

Enter a hızlı hızlı basarak oluyor dediler. Başka banlanan insanlarda var.

Size çok basit bir oyun mekaniği gibi gelmiş olabilir ama bu şekil bug sizi diğer insanlardan önde tutar. Siz zaten kendiniz açıklamışsınız bu işin ne kadar uzun sürdüğünü.

Ken321

Üye
Animasyon cancel dediğim bir bug değil. Gerçi bug da olsa kötüye kullanımdan yine banlanabilirsin.

Enter a hızlı hızlı basarak oluyor dediler. Başka banlanan insanlarda var.

Size çok basit bir oyun mekaniği gibi gelmiş olabilir ama bu şekil bug sizi diğer insanlardan önde tutar. Siz zaten kendiniz açıklamışsınız bu işin ne kadar uzun sürdüğünü.
evet dediğini anladım ama ben upgrade yaparken enter kullanmıyorum sadece mouse ile daha hızlı yaptığımı sanıyordum daha hızlı enter ile şimdi yeni hesap ile denedim ama şöyle yapılıyordu sanırım. enter tuşuna basılı tutulup sadece mouse ile tıklama yapıyorlardı o zmn hiç beklemeden seri bir şekilde + basılıyor ama ona önlem olarak +1 den +2 ye basarken denedim bu şekilde yapınca yanıyor. yani sanırım bu bugtu bu şekilde çözmüşler ama yinede ben bu şekilde yapmıyordum.

Alkoer

Üye
Tabi ben burda sadece oyunculardan öğrendiğim kadarı ile varsayım yapıyorum.

Siz ticket açtım dediniz en doğru cevap burdan gelir.

Umarım hatalı bir ban dır. Emeğiniz boşa gitmez.

cebraaa

Üye
loglarda çıkıyor arkadaşlar , bypass yaparsanız warıoru bırakacam diye abidik gubidik programlara bypass lı olarak girdiğin gözüküyor

Ken321

Üye
Tabi ben burda sadece oyunculardan öğrendiğim kadarı ile varsayım yapıyorum.

Siz ticket açtım dediniz en doğru cevap burdan gelir.

Umarım hatalı bir ban dır. Emeğiniz boşa gitmez.
İnşallah açarlar hocam yani benim başıma böyle bir şey geldi ben yeni hesap da kasarım ama o hesamın da başına buna benzer bir şey gelirse ne yapıcam nasıl güvenicem böyle bir durumla karşılaşmayacağıma yani bu kadar uğraşmam hileyle hurdayla oynamış olsam.
Bu forum dışında çok uğraştım umarım olumlu sonuç alırım. Yoksa tekrar aynı şeyleri yapıp bu seferde başka bir sebepten ban yemeyi göze alamam ha oynarım ama farklı amaçlarla oynarım. Kasıp oyunda ilerlemek olmaz amacım. 1 LVL hesap yeter yapacaklarıma silinse bile yenisini açıp kaldığım yerden devam edeceğim şekilde oynarım.
Oyundaki sürem günlük aktif olarak 10 saat minimum kasmak koymak materyaller koymaz ama emeğimin haksız yere boşa gittiğini bilmek iste bu her şeyden daha çok koyar insana...

Paris

Üye
Merhaba,

Bir ceza aldıysanız bu inceleme sonucunda verilen bir karardır. Konu hakkında detaylı bilgiyi site üzerinden bir destek talebi oluşturarak alabilirsiniz. Hiçbir kullanıcı kuralları ihlal etmediği sürece ceza almamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt