Kaç vuralım kardo 200 nasıl uyar mı ?Oyunun içler acısı halini ortaya seren bir video olmuş. Mageler şöyle böyle diye ağlayan arkadaşlara da ders niteliğinde bir video olmuş.
@SunRise Mage sw açmak kimin fikriydi hocam aylardır diyoruz dinletemiyoruz maks. canın 3k olduğu yerde magenin 800 vurması novayla çok büyük adaletsizliktir. 800 vurursa böyle 4-5 mage czyi dümdüz edebilirler. (Kolsuz magelerden bahsetmiyorum.)
Hocam bu serverın ilk zamanları sayılır herkesin expten kopup death walleye ye akın ettiği zamanlar.Mage herşeyinden fedakarlık yaparak bu damage ulaşıyor ama bi warrior ya da asas hp sini str sini verip extra bir stat vermeden magelere zaten tek atıyor .Asaslar 5 k vuruyor.Daha ne vursun istiyorsunuz 3 k canı var magelerin 10 k vursun 2 kere mi ölsün mageler bu damage? Biz int vermeden defansif özellikli giysiler giyemiyoruz mesela bunu da bi düşününOyunun içler acısı halini ortaya seren bir video olmuş. Mageler şöyle böyle diye ağlayan arkadaşlara da ders niteliğinde bir video olmuş.
@SunRise Mage sw açmak kimin fikriydi hocam aylardır diyoruz dinletemiyoruz maks. canın 3k olduğu yerde magenin 800 vurması novayla çok büyük adaletsizliktir. 800 vurursa böyle 4-5 mage czyi dümdüz edebilirler. (Kolsuz magelerden bahsetmiyorum.)
Dostum 65 level asas oynadın mı hiç? Benim de canım tam olarak 3000 biliyor musun? Ayrıca ben heartseeker 7 ile 450 vururken mage bana branch 8 ile 940 nova dmg atıyor. Bu mu adalet?Hocam bu serverın ilk zamanları sayılır herkesin expten kopup death walleye ye akın ettiği zamanlar.Mage herşeyinden fedakarlık yaparak bu damage ulaşıyor ama bi warrior ya da asas hp sini str sini verip extra bir stat vermeden magelere zaten tek atıyor .Asaslar 5 k vuruyor.Daha ne vursun istiyorsunuz 3 k canı var magelerin 10 k vursun 2 kere mi ölsün mageler bu damage? Biz int vermeden defansif özellikli giysiler giyemiyoruz mesela bunu da bi düşünün
Dostum sen herhangi bir obje olmadığı taktirde ıskalama yapmadan seri atak yapabilirken bizim tek atımlık olan içinden dash sayesinde yürüyerek çıkabildiğin novayı mı kıyaslıyorsun. Bu mu adalet ? Atack mesafen 40m iken 25m mesafesi olan novadan hasar yemen sence bizim hatamız mı? komik duruma düşüyorsunuz yapmayın lütfen.Dostum 65 level asas oynadın mı hiç? Benim de canım tam olarak 3000 biliyor musun? Ayrıca ben heartseeker 7 ile 450 vururken mage bana branch 8 ile 940 nova dmg atıyor. Bu mu adalet?