Öneri Level boost gelse nasıl olur.

_F_G_

Üye
Bir çok oyunda kullanılan bu sistemi rise online entegre edebilirseniz güzel olur. örnek olarak 1-85 level boost olacak alındığı zaman tüm toplayicilik seviyeleri 15 , tüm skiller acik ,Xp %100 olarak görev itemli karakter hazır olacak. Böylece çok zamanı olmayıp doğrudan pvp yapmak isteyen oyunculara imkan verilir.

_F_G_

Üye
Sizin açık bırakabileceğiniz bir bilgisayarınızın yada ayırabileceiğiniz bolca zamanınızın olması sizi daha üst seviye oyuncu yapmıyor. Aksine eğer hayatınızda başka mmorpg oynadıysanız dediğim sistemi biliyor olurdunuz. Telefondan oynadığınız oyunları kastetmiyorum.

charmeloon

Üye
-Madem paran var harcayacak yer ariyorsun zamanin da yok git birinden satin al kanka.

-Satin almaya vakit mi var? Rise online satsin iste bize araba gibi. İci bos 85 char bin tl, full epik char 3 bin tl, full uniq char 5 bin tl.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Belirtmiş olduğunuz sistem P2W temeline dayanmaktadır. Oyun içerisinde vakit ve emek gerektirecek şeylerin, oyun yönetimi tarafından satılabilir olması pek mantıklı gelmiyor. Belirli özelliklere sahip bir karaktere sahip olmak istiyorsanız, NFT Market üzerinden incelemede bulunabilir veya farklı satıcılardan, satın alabilirsiniz.

DeadLegion

Üye
Merhabalar,

Belirtmiş olduğunuz sistem P2W temeline dayanmaktadır. Oyun içerisinde vakit ve emek gerektirecek şeylerin, oyun yönetimi tarafından satılabilir olması pek mantıklı gelmiyor. Belirli özelliklere sahip bir karaktere sahip olmak istiyorsanız, NFT Market üzerinden incelemede bulunabilir veya farklı satıcılardan, satın alabilirsiniz.
%70 exp artisi saglayan yeni premium f2p aynen.

Kedx

Üye
Merhabalar,

%70 exp artisi saglayan yeni premium f2p aynen.

MMORPG tarzındaki oyunların tamamında oyun içi satın alımların, belirli avantajları mevcuttur. Ancak premiumu aldığınız zaman doğrudan, herhangi bir farka erişmiyorsunuz. Gerçekleştirdiğiniz satın alımın karşılığında, oyun içerisinde geçireceğiniz vakit ile orantılı olarak avantaj sağlamış olacaksınız. Boost sistemi ise para karşılığında doğrudan, diğer oyuncuların önüne taşıyacak bir sistemdir.

Objektif olarak değerlendirmenizi rica edeceğim. Belirtmiş olduğum yorum, konu içerisinde ki öneri içindir.

_F_G_

Üye
Bu kadar p2win refleksi göstermenizi anlayamadım. Sizi aydınlatmak için konuyu söyle özetleyeyim.
pay to win: öde kazan, kazanmak için öde vb.
Premium satın alıp daha hızlı seviye atlarken meslek geliştirirken herhangi bir sorun yok ama doğrudan seviye atlamaya gelince ona karşısınız.
85 seviye bir karakterin üzerine silah armor koymadan nasıl bir kazanç sağlamasını bekliyorsunuz? Oyunda hiç bir türlü p2w olmadığına inanıyorsanız ilan sayfalarına bakmanızı öneririm. X kişisi premium alıp karakterini slotlarda level atlatırken slottan gelen kazançla bir miktar masrafını çıkartabilir. Y kişisinin zamanı yoktur gelecek olanda gözü yoktur gider boost atar. Oyununu oynar. İlk defa duymanıza şaşırdım level boostu.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Bu kadar p2win refleksi göstermenizi anlayamadım. Sizi aydınlatmak için konuyu söyle özetleyeyim.
pay to win: öde kazan, kazanmak için öde vb.
Premium satın alıp daha hızlı seviye atlarken meslek geliştirirken herhangi bir sorun yok ama doğrudan seviye atlamaya gelince ona karşısınız.
85 seviye bir karakterin üzerine silah armor koymadan nasıl bir kazanç sağlamasını bekliyorsunuz? Oyunda hiç bir türlü p2w olmadığına inanıyorsanız ilan sayfalarına bakmanızı öneririm. X kişisi premium alıp karakterini slotlarda level atlatırken slottan gelen kazançla bir miktar masrafını çıkartabilir. Y kişisinin zamanı yoktur gelecek olanda gözü yoktur gider boost atar. Oyununu oynar. İlk defa duymanıza şaşırdım level boostu.

Yukarıda yer alan ilk mesajımda açıklama gerçekleştirmiştim. Blockchain sistemine bağlı bir market yapısı mevcut zaten oyunda. Karakterini geliştirecek vakte sahip olmayan kişilerin, satın alım yapabilmesi amacıyla NFT Market mevcuttur. Ayrıca farklı satıcılara ulaşım sağlayabilmeniz amacıyla sponsor marketlere de göz gezdirebilirsiniz.

Bu satışı doğrudan oyun yönetiminin yapmasından ziyade, geliştirilmiş olan market yapısı daha mantıklı ve kullanışlı görünüyor.

https://marketplace.riseonlineworld.com/

VelvetNoir

Üye
P2W'lik limiti mmorpg türünde %10 farkından sonra ciddi anlamda başlıyor. Oyunun dünyaya açılmasında çok büyük bir engel royal premium.

Pitou

Üye
Çalışan , zamanı olmayan oyuncular için "ROW ASİST" oyuna geldi zaten bu tip şeylerin gelmesi benim oyuna verdiğim emeğin hiç olmasına sebep olacaktır . Bu tarz şeylerin gelmemesi taraftarıyım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt