DenizAykan
Üye

Başlıkta özet olarak belirttiğim konuları biraz açayım . Öncelikle ben bu oyuna yeni başlamış birisi olarak henüz oyunu çözmeye çalışırken daha neyin ne olduğundan bi haberken görev yapmaya çalışırken gelip ks atanlar var , saatlerce görevim var kesemiyorum yardım edermisiniz diye chat bölümünden yazdığım halde bir kişi bile yardım etmiyor bir süre sonra yeni başlayan herkes oyunu bırakır yüksek levelli ve bol itemler karakterlerinizle boş boş dolaşırsınız biraz yeni başlayanlara yardım edin bu oyunun oyuncularına vereceğim tavsiyedir. Oyun yönetimine ise şunu söylemek istiyorum yeni başladım premium aldım item yok görev itemleri canavarları kesmek için yeterli değil okadar zor canavarlar var ki 1 tane bile kesemiyoruz kaça kaça keselim diyorum oda olmuyor çünkü tek atıyor. Bu kadar aşırı zor görevler yeni başlayan oyuncuyu usandırır tıpkı beni usandırdığı gibi. Neredeyse bütün exp slotları bomboş zaten party bulamıyorum bulsam bile almıyorlar . Heralde ''farm'' yapıcam evime ekmek götürücem kimseye coin gitmesin diye düşünüyorlar ama bu oyunu oynayan kimse kalmazsa mouseyi kemirirsiniz. Biraz şu oyunda yardımlaşma ön planda olsun , kimseden para item istemiyoruz sadece görevlerimize yardım edin yüksek levele sahip olanlar oyun yöneticileride biraz şu görevleri kolaylaştırsın tek başına yapılması imkansız olan görevlerle bu oyunda nasıl eğlenebilirz ? Ben oyuna 1 hafta ara veriyorum geri döndüğümde hala aynı saçmalık devam ediyorsa oynamama kararı aldım premium daha bugün aldım boşa gidecek ama gitsin en önemlisi sinir stres olmamak .