Levellara Göre Mobların Verdiği Exp

bLabLa

Yeni Üye
Selamlar,

Levellara göre MOBların verdiği EXPler, Mobların canları, Mobların armorlar gibi bilgileri bulabileceğimiz veya anme hizmeti olarak bunları sunabilecek birileri var mıdır ? Oyunda çok fazla bilinmezlik var. Örneğin mage skillerini base damageleri, vurduğun damagelerin neyue göre ne kadar arttığı vs vs. Azda olsa bilgi veya rehber tadında bilgi paylaşabilecek varsa şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Hayırlı forumlar..

Benbu

Üye
8 pc farmer parti ve slot satma olayları coming bide bunu açıkça sormaları yok mu :)

DeadLegion

Üye
8 pc farmer parti ve slot satma olayları coming bide bunu açıkça sormaları yok mu :)
Herkesin bunlari bilmesi gerek. Art niyetli olmaya gerek yok. Moblarin cani niye yuzde olarak yaziyor ya da mage skillerinde niye yuzde yazmiyor? Bunlari kimse bilmiyor.

bLabLa

Yeni Üye

Anthelior

Üye
Tam olarak aradığım sayfa buydu ama içeriklerin biraz daha dolu olmasını beklerdim. Özellikle classların skill acıklamaları detaylı olsa cok faydalı olur. Eeeey yönetim bizi duy.
Selamlar, bahsi geçen site bana ait. Hatta imzamda da forumdaki konuyu görebilirsin. Rise Online ekibinin yaptığı bir site değil. İçerikleri girmeye devam ediyorum, daha çok eklenecek var yani.

bLabLa

Yeni Üye
Selamlar,

Anme hizmeti olarak bi test yaptım. stafsız bonussuz sadece mp degerine gore small training dummyde damage hesapladım. 2 skill ile denedim. buna baglı olarak hatred skilli ile 1mp= 1,9 Damage Fire blow skilli ile 1mp= 1,6 damage ortalamasını alırsak 1mp = 1,75 Damage e denk geliyor. Bu testi butun amge skillerinde yaparsak en yakın degeri bulmus oluruz. Şimdilik bu kadar yaptım, devamını da yaparım ama boyle bir calısmaya destek olacak varsa cok kısa zamanda hangi skill neye gore ne kadar damge vuruyor sorusunu cıkartmıs ve bir rehber hazırlamıs oluruz. Aklımızdaki soru işaretleri kalkar ve daha bilinçli oyun oynayabiliriz.
1707245677699.png

1707245694660.png

JohnPlane

Üye
Selamlar,

Anme hizmeti olarak bi test yaptım. stafsız bonussuz sadece mp degerine gore small training dummyde damage hesapladım. 2 skill ile denedim. buna baglı olarak hatred skilli ile 1mp= 1,9 Damage Fire blow skilli ile 1mp= 1,6 damage ortalamasını alırsak 1mp = 1,75 Damage e denk geliyor. Bu testi butun amge skillerinde yaparsak en yakın degeri bulmus oluruz. Şimdilik bu kadar yaptım, devamını da yaparım ama boyle bir calısmaya destek olacak varsa cok kısa zamanda hangi skill neye gore ne kadar damge vuruyor sorusunu cıkartmıs ve bir rehber hazırlamıs oluruz. Aklımızdaki soru işaretleri kalkar ve daha bilinçli oyun oynayabiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 15957
Ekli dosyayı görüntüle 15958
Üşenmeyip uğraşması lazım birilerinin ama bayağı bir iş yani :=)

bLabLa

Yeni Üye
yani 3 kişi olsa tüm magei bi gunde alaşağı ederim bi ara yapacağım destekleriniz için simdiden teşekkürler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt