İstek Lite sürüm olacak mı?

Fischer

Üye
Merhaba,

Konu hakkında tam bilgi sahibi değilim fakat kapalı beta aşaması için lite sürüm olacağını sanmıyorum.

Pitou

Üye
Burhan bey Betalarda "lite sürüm" olmayacak ,dedi. Lite sürümle ilgili bir çalışma mevcut olmadığını bu konuların daha sonra konuşulması gerektiğini anlatmıştı. Officalden sonra bile kesin değil olacağı.

Failed

Üye
çoğu kişi gene oynamayacak o zaman alfayı zor oynadım betayı hiç oynayamayacağım çünkü grafikler daha da arttı sistem gereksinimleride artmıştır

Pitou

Üye
çoğu kişi gene oynamayacak o zaman alfayı zor oynadım betayı hiç oynayamayacağım çünkü grafikler daha da arttı sistem gereksinimleride artmıştır
Grafikler daha da arttı sistem dahada çok zorlanacak gibi bir ifade kullanmadı yetkililer. Zaten bunu dahada arttırmak yerine sürekli daha rahat oynamamız için düşük tutmaya çalısıyorlar.

NizaMulMulk29

Üye
Benim hatırladığım. Kite sürümü denince çok farklı algılandı sanki oyunun farklı bir versiyonu cıkacakmiş gibi algılandı oyuncu tarafından. Benim bildiğim veya anladığım kadarı ile kite sürümü oyun içinde performans seçeneğindeki gibi birşey olacağıydı. Tabi üzerinden çok zaman geçti ne yapılır bilemiyorum ama GEFORCE NOW a gelir ise lite sürümü gibi birşeye gerek kalmaz sanırım.

Failed

Üye
bir kere bu litenin olması şart yani çoğu kişi oynayamadı zaten oyunu lite olmazsa çok yanlış yaparlar

NizaMulMulk29

Üye
Yeni nesil oyunlar illaki sistem istiyor doğru. Gtx 780 min. Sistem sanırım. Optimizasyon çalışmaları her zaman olacaktır demişlerdi. Beta da görmüş olucaz. Çokta aşagı düşeceğini düşünmüyorum. İlerleyen süreçte daha akıcı daha stabil hale gelecektir. GeForce now a gelir diye tahmin ediyorum resmî sürümde. Bende sistem olduğu halde GeForce now dan oynarım gelir ise.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt