Lossless Scaling Hakkında

srfusta

Yeni Üye
Merhaba, oyunu genel olarak yüksek FPS değerlerinde oynayamıyoruz, bende bu sebepten dolayı araştırma yaparken Steam üzerinde bu uygulama ile karşılaştım.
Aslında AMD FSR kullanarak zaten bir sanal FPS yükseltme sağlıyordum fakat bu uygulama daha akıcı hissettirdi fakat açtıktan sonra direk kapattım bunu bir 3. parti yazılım olarak algılama ihtimali düşündüm ve buraya bu konuyu açtım.
Oyun içerisindeki herhangi bir dosyaya veya oyuna müdahalede bulunmayan bir uygulama sadece sanal olarak kare oluşturarak FPS sağlıyor AMD FSR ile aynı mantıkta çalışıyor.
Bu konu hakkında bilgi verebilecek olan bir yetkili var mıdır?

AsQuA

Üye
oyun içerisinde fps i sabitlemeye yardımcı oluyor mu ? mesela ben 300 fps oynuyorum ama pk yoğunlaştığında malesef 50lere 40lara kadar düşüyor yani dalgalanma söz konusu. buda oyunun kalitesini düşürüyor. bunun için öncelikle nicklerin ekranda çok yer kaplaması bir sorun , ölen kişilerin nicklerinin malesef hala aktifmiş gibi ortada kalması da bir sorun , ekrana gerekli uzaklığı verememek de ayrı bir sorun. neyse söylediğin uygulamaya verilecek cevabı bekliyorum ve kesinlikle denemek istiyorum.

srfusta

Yeni Üye
oyun içerisinde fps i sabitlemeye yardımcı oluyor mu ? mesela ben 300 fps oynuyorum ama pk yoğunlaştığında malesef 50lere 40lara kadar düşüyor yani dalgalanma söz konusu. buda oyunun kalitesini düşürüyor. bunun için öncelikle nicklerin ekranda çok yer kaplaması bir sorun , ölen kişilerin nicklerinin malesef hala aktifmiş gibi ortada kalması da bir sorun , ekrana gerekli uzaklığı verememek de ayrı bir sorun. neyse söylediğin uygulamaya verilecek cevabı bekliyorum ve kesinlikle denemek istiyorum.
Bende kullanamadım, herhangi bir ceza istemediğim için buraya konu açtım eğer herhangi bir ceza uygulanmaz derlerse deneyerek bilgi paylaşırım.

Son düzenleme:

AsQuA

Üye
Bende kullanamadım, herhangi bir ceza istemediğim için buraya konu açtım eğer herhangi bir ceza uygulanmaz derlerse deneyerek bilgi paylaşırım.

çok makbule geçer brom.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
3 parti yazılım olarak algılanmamakta, kurulum yapabilirsiniz

srfusta

Yeni Üye

N3v3N

Üye
Deneyenler varsa buraya yazabilir mi?

Programda grafik kısma var mı acaba

N3v3N

Üye
Dorionda deneme yaptım. FPS artışı sunuyor fakat oyunda hafif gecikme oluyor. Gecikmeden dolayı hoşuma gitmedi. Minimum gecikme yapan ayarı bulmak lazim.

srfusta

Yeni Üye
Dorionda deneme yaptım. FPS artışı sunuyor fakat oyunda hafif gecikme oluyor. Gecikmeden dolayı hoşuma gitmedi. Minimum gecikme yapan ayarı bulmak lazim.
Gecikme için ekran yırtılmalarına izin ver ayarı açılmasını tavsiye etmişler, o ayarı açıp deneyebilirsin gecikme için.
Bende test ettim şimdilik istediğimi veriyor farm odaklı oynadığım için benim için fazla fazla yeterli fakat pk sırasında nasıl olur emin değilim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt