Low Ve Ultra Ayarlarda 40 Fps Geçmemesi

dinazor89

Üye
Merhaba Kullandığım cihaz :

Acer AN517-52 Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX3050

Bu cihazda 40 fps geçemiyorum ne yaparsam yapayım full low da da oynasam ultrada da oynasam aynı ekran kartım falan güncel ama bir türlü anlayamadım problemi bilmediğim bir farklı bir ayar mı var anlamadım cyberpunk oynadım bitirdim 30-60 fps arası alarak ama rise online da problem yaşıyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba Kullandığım cihaz :

Acer AN517-52 Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX3050

Bu cihazda 40 fps geçemiyorum ne yaparsam yapayım full low da da oynasam ultrada da oynasam aynı ekran kartım falan güncel ama bir türlü anlayamadım problemi bilmediğim bir farklı bir ayar mı var anlamadım cyberpunk oynadım bitirdim 30-60 fps arası alarak ama rise online da problem yaşıyorum.

Hemen hemen benzer özelliklerde bir Laptop ile uzun süre deneyimleme zamanım oldu ancak belirttiğiniz gibi 30-40 FPS hiç görmedim gibi bir şey.

Dorion 1 haritalarında Ultra ayarlarda 60+FPS alıyorum anlık olarak bile. Ekstra bir sorununuz olabilir parçalarınız veya ayarlarınız ile alakalı.

dinazor89

Üye
1 hafta önce komple macun işlemi yaptırdım.Nvidea ayarlarında devamlu gpu çalıştırıyorum nitrodan baktığımda cpu ve gpu %100 çalışmıyor örnek olarak cpu %70 çalışıyor gpu ise %25 ama bu problemim rise da yaşıyorum. Kendimce dedim acaba ilk başta rtx geçmiyor dahiliyi mi kullanıyor fakat ayarlarında devamlı rtx aktif yaptım pc de gene değişen birşey olmadı.

Son olarak şunu diyim akşam yatarken misal 1024x760 alıyorum farm(cpu) alıp gene low alıyorum sadece fan düşüyor fps gene aynı anlamadım bi gariplik var ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt