Lucky Draw Hakkında

Babadipsia

Üye
Merhaba

Kimseyi töhmet altında bırakmak veya itham etmek amacım yok ama bu (Lucky Draw) etkinliği konusunda adil olunmadığını düşünmeye başladım, en başından beri hemen hemen tüm lucky draw lara katıldım bir kere yahu bir kere can potu bile çıkmaz mı kaç gb ziyan ettim tesellisiz şekilde.

Tamam ben dünyanın en şansız insanıyım kabul ederim ama isim vermek istemiyorum neden listelerde kazananlar hep aynı isimler oluyor ?

Şimdi diyecekler ki e onlar çok bilet alıyor şansları yükseliyor , onlara cevabım sürekli takip eden biriyim çoğunlukla büyük ödüller tek biletlere çıkıyor bu da mı tesadüf ?

Siz sayın yetkililerden ricam bu Lucky Draw etkinliğinde kazananların listeleri sabitleyin , böyle daha bakamadan listelerin kayboluyor olması ister istemez akıllar da şüphelerin oluşmasına yol açıyor ve bu algoritma nasıl çalışıyor bilmiyorum ama kaç kere denk geldim hep aynı insanlar kazanıyor.

Bunları yazdığım için umarım yargısız infaza uğramam.

kimyasal

Üye
GB silmek için kurulmuş bir sistem, onu geçtik 3070 li makınayı kasıyor be arkadaş ne zaman lucky draw olsa.

N3v3N

Üye
Lucky drawda rng olsa gerek. Belli basli nicklere yağıyor maşallah.

Kazanan listesi neden 1 sn icinde kapanıyor? Listenin altlarına bakamiyoruz bile. Formalite icabı mı ekrana yansıyor. Neden 5-10 dk kalmıyor?

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Lucky drawda rng olsa gerek. Belli basli nicklere yağıyor maşallah.

Kazanan listesi neden 1 sn icinde kapanıyor? Listenin altlarına bakamiyoruz bile. Formalite icabı mı ekrana yansıyor. Neden 5-10 dk kalmıyor?

Kendinizi bu tarz hurafelerle yıpratmayın, sizin için söylüyorum.

RNG sistemi orada da var tabii ki ama çok daha fazla şansınızı kendiniz yaratıyorsunuz ne kadar bilet alırsanız o kadar şansınız artıyor.
Kazanan listesi hemen kapanmaması gerek ancak son testlerde bu şekilde dizayn edilmiş olabilir, ilgileneceğim.

Witch_King

Üye
Evet 4 tane lucky draw etkinliği oluyor aynı anda. Ve süreleride genelde çok yakın birbirine. Sonuçlar geliyor. Daha bakamadan kapanıyor diğeri ekrana geliyor. Ona da bakamadan kapanıp diğeri açılıyor. Hiçbirine bakamıyoruz sonra AH açıp kazanmışmıyız bir şeyler gelmiş mi diye bakıyoruz tabii ki yok. Hiç bir heyecanı filan kalmıyor. En azından bitiş sürelerini 5 dk arayla yapın bunu yapmak bu kadar zor olmamalı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Evet 4 tane lucky draw etkinliği oluyor aynı anda. Ve süreleride genelde çok yakın birbirine. Sonuçlar geliyor. Daha bakamadan kapanıyor diğeri ekrana geliyor. Ona da bakamadan kapanıp diğeri açılıyor. Hiçbirine bakamıyoruz sonra AH açıp kazanmışmıyız bir şeyler gelmiş mi diye bakıyoruz tabii ki yok. Hiç bir heyecanı filan kalmıyor. En azından bitiş sürelerini 5 dk arayla yapın bunu yapmak bu kadar zor olmamalı :)

Mesajınızı düzenledim, lütfen daha dikkatli bir dil kullanın forumu kullanırken.

Nart

Üye
Benim de benzer düşüncelerim vardı ama geçen 1 gold bar aldım. Her denk geldiğinde de girerim sırf heycanı yaşamak için. Şans bu.

RickSancheZz

Üye
2 kere 2x arcana 1 kerede exp seti (magic pupper rpr hammer pot ) aldım, sürekli aynı isimleri bende görüyorum ama algıda seçicilikte olabilir :)

Akroo

Üye
Arkadaşlar ben çok fazla lucky draw girdim sonrasında girmeyi bıraktım ancak önüme çıkan kazananlar listesine de ara ara baktım sukru denen bir arkadaşın 2 defa 10 1 defa 1 gb aldığını gördüm söyleyeceklerim bu kadar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt