Lucky Draw Hakkında!

Akroo

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım lucky drawdan neden sürekli aynı kişiler ödül veya ödüller kazanıyor ?
X nickli bir karakter katıldığı her lucky drawdan sürekli ödül kazanıyor 10 gb, 3 gb, 1 gb, row asistan rpr hammer ödülleri veya pot yani sürekli ödül kazanıyor sürekli sürekli aynı şey farklı nicklerde de mevcut ancak çok dikkat etmedim ancak baktığım takip ettiğim lucky drawların % 80 belki %90 'ında X sürekli ödül kazanıyor ben her gördüğüm lucky drawa istisnasız katılıyorum ancak bugüne kadar sadece 1 tane mana potu alabildim.
karakterlerin şans oranlarında bir sıkıntı mı varda böyle bir sonuç oluyor fikirlerinizi veya gördüklerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Not: artık lucky drawa katılmama kararı aldım çünkü küçük bir hesap yaptım ve 4 5 gb zarardayım karşılığı 1k mana potu olarak döndü ama adamlar sürekli en düşük 1gb kıtlıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Lucky Draw gibi şans oyunlarında bazen bir kişinin sürekli ödül kazanması, diğer katılımcılar için adil olmadığı gibi bir his uyandırabilir. Ancak, bu durumun bazı olası açıklamaları vardır:

1. Şans faktörü: Şans oyunlarında, bazı kişilerin daha fazla şanslı olması mümkündür. Her katılımcının bir çekilişte ödül kazanma olasılığı eşit olsa da, bazı kişiler daha sık ödül kazanabilir. Bu tamamen rastgele bir durumdur ve zamanla şansın değişebileceğini unutmamak önemlidir.
  2. Yüksek katılım: Eğer oyunda çok sayıda katılımcı varsa, bazı kişilerin sürekli ödül kazanma ihtimali yükselebilir. Şans faktörüne ek olarak, daha fazla deneme yapmak, bir kişinin daha fazla ödül kazanma şansını artırabilir. Bu nedenle, popüler bir etkinlikte yüksek katılım olduğunda bazı kişilerin daha fazla ödül kazanma olasılığı yüksek olabilir.
  3. Gözlem yanılgısı: Dikkat ettiğiniz X nickli kişinin sürekli ödül kazanması, size dikkate değer geliyor olabilir. Ancak, oyunda yüzlerce veya binlerce katılımcı olduğunu unutmamak önemlidir. Belirli bir kişinin sürekli ödül kazanması, genel katılımcı tablosuna kıyasla daha sıradışı görünebilir. Diğer bir deyişle, belki de sizin fark etmediğiniz veya takip etmediğiniz başka birçok kişi de ödül kazanmış olabilir.
Sonuç olarak, şans oyunlarına katılmak her zaman belirli bir risk taşır ve bazı kişilerin daha fazla ödül kazanması olasılığı vardır. Ancak, bu durum tamamen rastlantısal olduğu için, şans faktörünün her oyunda eşit olduğunu unutmamak önemlidir. Eğer sürekli zarar ediyorsanız ve oyuna devam etmek istemiyorsanız, katılımınızı sonlandırmak doğru bir karar olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lethreal

Üye
Aynı şekilde bugün son defa katıldım.

Amorti bile çıkmıyor, hiçbir şey çıkmıyor. Üstüne üstlük 2 char ile katılıyorum günlük 20-30m gidiyor. Karşılığı 1k pot bile değil.
Daha da katılmam

Akroo

Üye
Lucky Draw gibi şans oyunlarında bazen bir kişinin sürekli ödül kazanması, diğer katılımcılar için adil olmadığı gibi bir his uyandırabilir. Ancak, bu durumun bazı olası açıklamaları vardır:

1. Şans faktörü: Şans oyunlarında, bazı kişilerin daha fazla şanslı olması mümkündür. Her katılımcının bir çekilişte ödül kazanma olasılığı eşit olsa da, bazı kişiler daha sık ödül kazanabilir. Bu tamamen rastgele bir durumdur ve zamanla şansın değişebileceğini unutmamak önemlidir.
  2. Yüksek katılım: Eğer oyunda çok sayıda katılımcı varsa, bazı kişilerin sürekli ödül kazanma ihtimali yükselebilir. Şans faktörüne ek olarak, daha fazla deneme yapmak, bir kişinin daha fazla ödül kazanma şansını artırabilir. Bu nedenle, popüler bir etkinlikte yüksek katılım olduğunda bazı kişilerin daha fazla ödül kazanma olasılığı yüksek olabilir.
  3. Gözlem yanılgısı: Dikkat ettiğiniz X nickli kişinin sürekli ödül kazanması, size dikkate değer geliyor olabilir. Ancak, oyunda yüzlerce veya binlerce katılımcı olduğunu unutmamak önemlidir. Belirli bir kişinin sürekli ödül kazanması, genel katılımcı tablosuna kıyasla daha sıradışı görünebilir. Diğer bir deyişle, belki de sizin fark etmediğiniz veya takip etmediğiniz başka birçok kişi de ödül kazanmış olabilir.
Sonuç olarak, şans oyunlarına katılmak her zaman belirli bir risk taşır ve bazı kişilerin daha fazla ödül kazanması olasılığı vardır. Ancak, bu durum tamamen rastlantısal olduğu için, şans faktörünün her oyunda eşit olduğunu unutmamak önemlidir. Eğer sürekli zarar ediyorsanız ve oyuna devam etmek istemiyorsanız, katılımınızı sonlandırmak doğru bir karar olabilir.
Musti seni çok iyi anlıyorum ancak gözümüz ile görüyoruz konuyu açtığım akşam bahsettiğim arkadaş yine 2. büyük ödülü aldı bizim klandan her gün 20 kişi gördüğümüz her lucky drawa katılıyoruz aynı şekilde elbette yüzlerce oyuncu katılıyor ve 1 defa değil 4 5 6 defa katılıyoruz aynı etkinliğe ancak sürekli aynı kişiler kazanıyor dostum gir lucky geçmişine kendin bak hak vereceksin ettiğimiz isyana inanılır gibi değil çünkü sürekli aynı kişiler büyük ödülü kazanıyor biz pot gelince seviniyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt