Lunaskar eğlendirip kutu kazandırma etkinlikleri (CFW-BLOOD VALLEY)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İndeterminekolit

Üye
Şuan zaten 300 protean-800 lunaskar tıklıyor git gide azalacak, proteanlae saçma bi düzeni olan bu etkinliğe kaybetmek için girmiyor artık.Yani zaten %99 kaybetme oranı olan bi etkinliğe girmeyin yöneticiler bunu düzeltmedikçe , bedavadan exp sc gold chest almaya alışmış lunaskarlar da biz tıklamayınca giremeyecekler.

RickSancheZz

Üye
Şuan zaten 300 protean-800 lunaskar tıklıyor git gide azalacak, proteanlae saçma bi düzeni olan bu etkinliğe kaybetmek için girmiyor artık.Yani zaten %99 kaybetme oranı olan bi etkinliğe girmeyin yöneticiler bunu düzeltmedikçe , bedavadan exp sc gold chest almaya alışmış lunaskarlar da biz tıklamayınca giremeyecekler.

bildiğim kadarıyla tıklayan herkes giriyor, hiç protean tıklamasada lunaskar vs lunaskar olarak devam eder. Eğer yanlış bilmiyorsam

İndeterminekolit

Üye
bildiğim kadarıyla tıklayan herkes giriyor, hiç protean tıklamasada lunaskar vs lunaskar olarak devam eder. Eğer yanlış bilmiyorsam
Eğer böyle bir şey yapılıyorsa yetkililer neden tamamen karışık karşılaşma düzeni getirmiyor Blood valleyde oldugu gibi?
Yani exp kasmaya başlayacağız protean olarak dezavantajlı konumdayız, sırf bu yüzden herkes lunaskar döndügü zaman da oyun içi dengeler bozulacak

N3v3N

Üye
Eğer böyle bir şey yapılıyorsa yetkililer neden tamamen karışık karşılaşma düzeni getirmiyor Blood valleyde oldugu gibi?
Yani exp kasmaya başlayacağız protean olarak dezavantajlı konumdayız, sırf bu yüzden herkes lunaskar döndügü zaman da oyun içi dengeler bozulacak
Bu soruyu çok sordum ama sistem de hata yokmuş. Suç proteanli oyunculardaymis :)

priesttt

Üye
aynen ben de sordum en sonunda lunaskar okçu açıp kendime aynı zamanda zindan charı yapmış oldum :)
sistem eşleştirmesi bozuk olan oyunda sağ tarafı 30k olan adamla 2k np li adamı eşleştirip suçu proteanlı oyunculara atmak nasıl bir akıl tutulması orası da merak konusu. Adamlar free kazanıyor

Sisyphos

Üye
Lunaskar arkadaşlar nasıl eğleniyor muyuz? :) ortam süper değil mi kutular akıyor :)
-Lunaskar duası;
Tanrım umarım sistemi güncelleyip adaleti sağlamazlar asıl adalet bu zaten. Sürekli bizim oturduğumuz yerden kazanmamız gerekiyor olması gereken bu zaten. Tanrı bütür row yetkililerini kutsasın.... Kutsal su üzerlerinden eksik olmasın... Amen.
-Protean duası;
Madem çekemiyorum emaneti seveyim böyle sistemi. Amen.

N3v3N

Üye
Protean olarak cfw e girerseniz %95 lunaskar kazanır.

Protean olarak cfw e girmezseniz lunaskar %50 oranında kazanır.

Lunaskara pot bile bastırmadan exp, SC, kutu kazandirmaksa amaç cfw i kapatın. Lunaskarli oyunculara hergun 3x exp, Golden box ve 30m exp yollayın. En azından proteanli oyuncular oyundan sogumaz.

Protean olarak cfw girsem lunaskara sıfır ugrasla free win aldirtacam. Girmiyorum cfwe. Kendi aralarında kapissinlar. Pot, SC bassinlar. Yok öyle free win :D

Şu halde protean olarak cfw e giren varsa lunaskari eglendirdigi için kendisini tebrik etmek istiyorum :D

priesttt

Üye
Protean olarak cfw e girerseniz %95 lunaskar kazanır.

Protean olarak cfw e girmezseniz lunaskar %50 oranında kazanır.

Lunaskara pot bile bastırmadan exp, SC, kutu kazandirmaksa amaç cfw i kapatın. Lunaskarli oyunculara hergun 3x exp, Golden box ve 30m exp yollayın. En azından proteanli oyuncular oyundan sogumaz.

Protean olarak cfw girsem lunaskara sıfır ugrasla free win aldirtacam. Girmiyorum cfwe. Kendi aralarında kapissinlar. Pot, SC bassinlar. Yok öyle free win :D

Şu halde protean olarak cfw e giren varsa lunaskari eglendirdigi için kendisini tebrik etmek istiyorum :D
Ben de girmeyi bıraktım karşı takımda L harbi olan(legendery) adamla eşleştiriyor benim sağ taraf 2k abi 2k. CFW Np sıralamasına göre değil CFW kazanım puanına göre yapılmalıydı böyle saçma bir eşleştirme olmaz abi. Cfw kazanımında da puan vermeli hem sağ np puanı hem de cfw kazanım puanına göre bir sıralama yapması gerekirdi. Diyor ki karma sistemle savaş oyun metasına aykırı. E güzel kardeşim Lunaskar vs Lunaskarla kapışması metaya uygun mu yani? 200 Protean 900 Lunaskarın cfw e katılması metaya mı uygun? Pazar sisteminde bi sızlanma oluyor action house müdahale ediliyor buna karışan yok. Oyunu belli bir kitlenin isteği üzerine mi yönlendiriyorlar

Crafter DendroctonuS

Üye
Sonuna kadar katılıyorum +1, ortada bir gold chest, exp scroll ve 9m exp var bir oyuncu sürekli olarak kaybediyor ve öyle kaybediyor ki kazanma ihtimali bile olmuyor.
Ticket atılıyor bu oyunun problemi değil oyuncuların seçimi deniliyor. Yani ne yapalım adamlar kazanıyor gel protean mı ol diyelim? Yoldan adam çevirip gel rise oyna protean olur musun mu diyelim?
Cfw'de Protean neden kaybediyor?
Lunaskar ve Protean oyuncu seçiminde sağ tarafın en yüksek puanı olan oyuncular sıralanarak eşleştiriliyor.
Lunaskar ilk 100 vs Protean İlk 100 eşleşiyor bu takımlarda dengeli bir job dağılımı ve güç dağılımı olabiliyor.
Ancak sorun şu ki Lunaskarda çok oyuncu var 750 800 oyuncu katılmak istiyor Cfw'e çünkü sürekli kazanıyor ve 15dk içinde kazanıyor oyuncular Proteanda katılım 320 +-10 civarında dolaşıyor. Kalan ikinci Lunaskar 100 vs İkinci Protean 100 de işin ipi kopuyor burada Protean direk kaybediyor. Bakıldığında Protean takımında mage jobu olmuyor ölen towndan yürüyerek geliyor ki bu büyük bir dezavantaj, o sırada Lunaskar takımındaki karşı mage direk öleni çekiyor. 8 Lunaskar vs 6 Proteana karşı ağır bir ilerleme sağlıyor monument kesiliyor ve direk lost.

Özetle;
Mevcut durumda;
Lunaskar ırkından 750 oyuncudan ilk 250'si sağlam parti ve seasonal np(sağ np)leri yüksek Proteanda bu sayı ilk 100 civarında oluyor kalan 200 oyuncuya sağlam 200 lunaskar ırkı denk geliyor ve kaybediliyor sonuç olarak.

Olması gereken;
1. Yöntem ; Lunaskar ırkı ile Protean ırkı arasında partideki Job dengesi eşit sayıda olmalı (2 priest, 2 mage, 2 rogue, 2 warior) 2-2-2-2, 3-3-2
Lunaskar ırkınının sağ npleri +-2np farkıyla Protean ırkının sağ nplerine eşit şekilde dağıtıldıktan sonra kalan kişiler karma kendi aralarında yine sağ nplerine göre dağıtılmalı. (Lunaskarda işaretli adamlar var proteanda görev itemiyle giriyor savaşa)

2. Yöndem; Karma olarak ırk savaşı olmadan her bir oyuncu şeklinde dağıtılarak yapılması.
3. Yöntem ; Irkları kendi aralarında savaştırmamak bu sayede savaşa giremeyen oyuncu ırk basarak karşı ırka geçecek dışarıda kalan oyuncu savaşa katılmaması.

Burada neden bir direnç var anlaşılması çok zor. Oyuncu kararı gibi bir seçenek dengesizliğe neden olacağı açık. Proteandan artık kimse etkinliğe girmiyor. Oyunda bir etkinlik var nasıl olsa kaybedeceğiz algısıyla etkinliğe girmiyorlar. Eşleştirme sistemi ağır derecede bozuk oyun istatistikleri bunu direk ortaya koyacaktır. Bir oyuncu hiç bir zaman etkinliği kazanamıyorsa neden katılsın pot harcasın? Yayıncıların neredeyse hepsi Lunaskar oluyor içerik çıkaramıyorlar. Yeni capte exp scroll ihtiyacı ve exp için baya bi geçiş olacaktır.
çözüm tamamıyla bu ama bunu yapmazlar bunun yerine oyunu p2w'e doğru götürdükleri için girişi paralı yapıp daha farklı ödül koyarlar :D

Powerslavee

Üye
Lunaskar olarak dün hem blody hem cfw yi kaybettim şaşkınım :D
Lunaskarda cfw %80 civarıbda kazanma oranım var. Protean da bv tamamiyle hangi tarafta mage çok olmasına bağlı. Çarşamba günü 16003 odasında 1500-1499 kazandık son salisede monu keserek :D

tekrar çağrı yapıyorum. Cfw kazanmak isteyen lunaskar hesap açsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt