Lunaskar Kingdom Camp

Maotun

Üye
Çok Sevgili Roco Games ekibi....

Oyunu severek oynuyoruz bazı aksaklıklar olsa da bu aksaklıkları sineye çekiyoruz. Buraya kadar sorun yok ama Allah aşkına Lunaskar Kingdom da lvl kasmak artık çile haline geldi oyun bu kadar kalabalıkken şu oyuna CAMP eklemek bu kadar mı zor? İnsanlar parti bulamadığından KS partilerinde saatlerini harcamaktan bıktı böyle devam ederse oyunu bırakanlar olacak....Allah aşkına şu oyuna Camp ekleyin insanları bezdirmeyin...

oozkkann

Üye
45 Dakika party aradıktan sonra oyundan çıktım senin söylediklerini söylemek için foruma gelmiştim sen söylemişsin. lunar7 ye kadar lunar 3 den tüm svleri gezdim harpy slotları 2 şer 3 er magelerde, apos slotları da dolu 3 tane slot var zaten

Maotun

Üye
45 Dakika party aradıktan sonra oyundan çıktım senin söylediklerini söylemek için foruma gelmiştim sen söylemişsin. lunar7 ye kadar lunar 3 den tüm svleri gezdim harpy slotları 2 şer 3 er magelerde, apos slotları da dolu 3 tane slot var zaten
Artık slotların dolu olmasını geçtim her slotta 2 parti var küfürler havada uçuşuyor.

Alkoer

Üye
Artık slotların dolu olmasını geçtim her slotta 2 parti var küfürler havada uçuşuyor.
Ben geçen sooth partiye girdim baktımki bi parti daha var yanımızda. Hangisi ks party dedim iki tarafta karşıya ks party dedi :D

Solyd

Üye
Oyuna ilk gün başlayarak iyi etmişiz valla. Gittikçe daha da kalabalıklaşıyor, başlayanlar artıyor demek ki.

Alberia

Üye
Yeni başlayan oyunculari teşvik edici olmalidir o sebepten camp sayisi arttirilmasi gerektigini düşünüyorum. Oyuncu sayisi zaten çok fazla buna ekstra olarakta haddardada camp sayisinin arttırılmasi gerektigini düşünüyorum ordada her slot full dolu ve ks çok fazla oluyor. Death Valley'de çok fazla slot darlama olduğu için lunaskar protean haddar gibi yerlere daha fazla kişi geliyor buda bi yoğunluğa yol açiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt