Lunaskar - Protean Dengesizliği

Irk değiştirme geçici olarak ücretsiz olsun mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JamesParker

Üye
Arkadaşlar son 2 aydır düzenli olarak eventlere giriyorum (cf ve bv), bugüne kadar sadece 3 tane crystal war kazandım blood valleyde siftah yok...

Bu sebepten ötürü, kimsenin böyle bir konu açmadığını gördüm, halbüki tüm proteanların ortak sorunu olduğunu düşünüyorum.

Bu durumla ilgili farkındalığı arttırmak amacı ile bu anketi oluşturdum, umarım sesimiz duyulur.

Archantos

Üye
Bunla alakalı konu açılmıştı kapandımı ya da alt sıralarda mı kaldı bilmiyorum. Bunun çözümü ücretsiz ırk değişimi olmayabilir maalesef. Çünkü art niyetli kullanıp karus tarafına daha çok geçenleri görebiliriz

MaRaKeSH

Üye
Zaten ırk değişimi konusu çok dengesiz halde bulunmaktadır. Server 2 ayrılmış gibi meleler ve okçular :) ırk değişimi geçici süreliğine kapansa daha mantıklı

JamesParker

Üye
Bunla alakalı konu açılmıştı kapandımı ya da alt sıralarda mı kaldı bilmiyorum. Bunun çözümü ücretsiz ırk değişimi olmayabilir maalesef. Çünkü art niyetli kullanıp karus tarafına daha çok geçenleri görebiliriz
hocam herkes lunaskar geçicek dediğiniz doğru ama event listesinde 1000 lunaskara 100 protean düşünce de herkes protean a geçmeye başlayacak diye düşünüyorum. Human ırkına item veya ahlak dersi vermek dışında çok çözüm yok malesef aklıma gelen.

Zaten ırk değişimi konusu çok dengesiz halde bulunmaktadır. Server 2 ayrılmış gibi meleler ve okçular :) ırk değişimi geçici süreliğine kapansa daha mantıklı
Hocam kapatsalar daha kötü, mevcut bir problemi kalıcı hale getirmiş olurlar sadece diye düşünüyorum.

Archantos

Üye
hocam herkes lunaskar geçicek dediğiniz doğru ama event listesinde 1000 lunaskara 100 protean düşünce de herkes protean a geçmeye başlayacak diye düşünüyorum. Human ırkına item veya ahlak dersi vermek dışında çok çözüm yok malesef aklıma gelen.
Farm ve Death Valley Boss kesiminde ırk olarak kalabalık ve bowlda gezdikleri için , etkinlik üzerinden ırk değiştireceklerini düşünmüyorum.

Maximiliantr

Üye
Aga ücretsiz olmayı bırak Irk değiştirme diye bir şey olmaması gerek. Bu tür MMORPG oyunlarından insanlar etkinlikten kutu kazanmak için ırk basıyor ve ırk basanlar nedense gene kaybediyor. Bu ırk değiştirme kesinlikle kaldırılmalı, bakın zor olmalıda demiyorum kaldırılmalı. Adam etkinlik kazanamayınca hopp ırk değiştiriyor. Bu çok büyük saçmalık. Denge o şekilde sağlanmaz.

presto_86

Üye
Yaa yıllar sonra tekrar başladım ama sanirim bu tip oyunların dönemi bitmiş gibi geliyor bana buradaki dengeyi korumak.o kadar zor ki her etkinliği kontrol edecek bir yapay zeka lazım o da çok zor proteanim.bnde üstüm +10 bile olsa etkinlik alamam adamlar hemen.cikiyor savaş ortasında sw istiyor buff istiyor cure almıyor bu adamlarla oyun oynamaya çalışıyoruz her gün bende.resim atiyorum lunaskar ırkı bu durumdan.cok memnun hiç kasmadan kutulari.geliuor ne güzel değil mi asalak gibi yaşamak:)

Ries

Yönetici
Game Master
SunRise bu soruya soru cevap yayınında cevap vermiştir. ''Faction change scroll'' için yapılacak düzenlemeler sonrası ırk değişimi eskisi gibi sık sık sağlanamayacaktır. Biliyorsunuz ki etkinliğe girişte oyuncuların en az 10k BP 'ye ihtiyacı var ve etkinlikte AFK kalan oyuncularda otomatik olarak etkinlikten atılmaktadır, böylece bu tarz oyuncular ödüllerden faydalanamıyor. Ayrıca GM ekibimiz etkinlikler içerisindeki oyuncuları ve gidişatı takip etmektedir. Her gelen güncelleme ile sizlere daha iyi bir oyun deneyimi sunabilmek için adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Yaptığınız geri bildirimler sayesinde büyüyoruz ve sizlerle birlikte büyümeye de devam edeceğiz.

Nazgul

Üye
Oyunun başından beri protean oynuyorum gerçekten hiç keyif almıyorum. Sürekli yeniliyoruz. Gerçekten Lunaskar ırkının item ve seviye farkında ziyade ırk olarak bufflanmış olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Ries

Yönetici
Game Master
Oyunun başından beri protean oynuyorum gerçekten hiç keyif almıyorum. Sürekli yeniliyoruz. Gerçekten Lunaskar ırkının item ve seviye farkında ziyade ırk olarak bufflanmış olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Irklar arasında herhangi bir ırk bonusu bulunmamaktadır. Bütün işlevsellikleri aynıdır. Sadece oyuncuların yapmış olduğu ırk seçiminin bir tarafa yoğunlaşmış olmasından kaynaklanan bir problem bulunuyor, bunun içinde yönetim tarafından dolaylı olarak müdahale ve düzenlemeler sağlanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt