Lunaskar/Protean Kingdom'da Çıkan Bossların Sürekli Aynı Adamlar Tarafından Kesilmesi

Lunaskar / Proteanda çıkan bossların çıkış sürelerinin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?

• Hayır, aynı adamlar tarafından kesilmesinden rahatsızlık duymuyorum.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

jeffreyeuw

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Sözde "Rastgele" çıkan ve haritada rastgele gezen insanların karşısına çıkması gereken boss en az 2 aydır(bu benim şahit olduğum belki 1 yıldır) %99 aynı adamlar tarafından kesiliyor. Çıkış saatine 10 dk kala getirilip çıkıcak yerlere bırakılan multi pc mage hesapları ile gelip bossu kesiyorlar. Multi hesap ya da yapılanın bir illegallik içerdiğini söylemiyorum. Fakat "rastgele" spawn noktası ve saati olan bir boss %99 aynı adam tarafından kesiliyorsa burada bir rastgelelikten bahsedebilir miyiz? Bu sabah 6da Lunaskardaki aynı arkadaş drop aldı, peşinden de öğlen proteandaki arkadaş drop aldı. Dün de drop almıştı proteandaki aynı arkadaş. "Rastgele" çıkan bir boss koskoca sunucuda %99 aynı adamlar tarafından kesiliyorsa, burada bir rastgele bir durum mu var yoksa oyunun düzgün tasarlanmamış "rastgelelik" sistemine mafya gibi çökülmüş bir durum mu var? 4 saatte bir çıkan bossun çıkış saatleri 20-30dk rastgelelik içermek yerine bu boss kesildikten 2 saat sonra 0-6 saat içinde çıkar gibi bir sisteme çevirmek çok mu zor? En az 2 aydır adeta mafyalaşmış bu sistem kimsenin bi gözüne çarpmıyor, kimse mi bu durumdan rahatsız değil? 2 gün art arda Lucky drawdan 10 gb aynı adama çıksa isyan çıkar, 2 aydır boss aynı adam tarafından kesiliyor kimse mi rahatsız değil niye değişmiyor bu sistem?

NaneliLerry

Üye
Sadece bosslar değil oyundaki geliri olan tüm slotlar aynı kişiler tarafından kesiliyor buna karşın cevap olarakta : E sende ekibini kur sende yap :)

jeffreyeuw

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Sadece bosslar değil oyundaki geliri olan tüm slotlar aynı kişiler tarafından kesiliyor buna karşın cevap olarakta : E sende ekibini kur sende yap :)
Slotlar farklı bir konu, sabit yerinde olan slotları tabii ki de sürekli dönenler olabilir. Ama "rastgele" çıkan bir bosstan bahsediyoruz.

AyZIT

Üye
Anlattıkların kendi açından belki doğru olabilir ama bilgi eksikliğin olduğunu düşünüyorum bende kovaladım bir süre bu bossları bahsettigin gibi bir olay yok proteanda şuan kovalayan arkadaşlada kapıştım adamın 2 tane karakteri var ve belirli bir güzargah belirlemiş respawn yazısı geçtiği gibi o güzargahları takip ediyor zaten bu boss rasgele dgl 20 tane slotu var bu 20 slot içerisinden birinde atıyor ve respawn süresindede yanlışın var doğru bilgilere sahip değilsin rekabet edemiyorsun diye insanları yaftalamanın alemi yok mentalin yetiyorsa sende yapabilirsin ben bi süre denedim çekilecek çile değil sonrasında saldım.

jeffreyeuw

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Anlattıkların kendi açından belki doğru olabilir ama bilgi eksikliğin olduğunu düşünüyorum bende kovaladım bir süre bu bossları bahsettigin gibi bir olay yok proteanda şuan kovalayan arkadaşlada kapıştım adamın 2 tane karakteri var ve belirli bir güzargah belirlemiş respawn yazısı geçtiği gibi o güzargahları takip ediyor zaten bu boss rasgele dgl 20 tane slotu var bu 20 slot içerisinden birinde atıyor ve respawn süresindede yanlışın var doğru bilgilere sahip değilsin rekabet edemiyorsun diye insanları yaftalamanın alemi yok mentalin yetiyorsa sende yapabilirsin ben bi süre denedim çekilecek çile değil sonrasında saldım.
"Bahsettiğin gibi bir olay yok" demişssin ama aynısını sen yaşamışsın. "bu boss rastgele değil" yazmıssın 20 tane spawn yeri var diyorsun. Söylediklerinde tamamen benim görüşümü savunup sonuçta nasıl bir problem yok aynı şekilde devam etsin diyorsun garip.Rastgele çıkan 20 tane swapn noktası olan bossun 2 ırkta da %99 aynı adam tarafından kesilmesi rekabet etmek mi oluyor? Olay çok küçük bir sistem değişikliğiyle çözülebilecekken bunun devam etmesini niye normal buluyorsun? Bu arkadaşlardan biri sen olmayasın?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt