Lunaskara hoşgeldiniz farmerlar ne yazık ki bizde karşıya geçiyoruz

GaeukoHontza

Üye
Son zamanlarda tüm etkinlikliklerde kazanıldığını duyan tüm farmer arkadaşlar lunaskar ırkına gelip burayıda talan etmeye başladı ne yazık ki onlarla aynı ortamda duracağımız süre kasıtlı karşı ırkta görüşmek üzere

Zbam

Üye
Hoş geldiniiiiiiiiiiiiiiiiiz gözlerimiz yollarda kaldı buyrun buyrunD:

Mitraileusse

Üye
Lunaskarda çok mutluyum tanımadığım adam slottayken bana heal atıor yoldan geçerken yapıyor bunu . proteanda da hesabım var emin ol orada sen yatta slota gireyim diye kolluyor :D Lunaskar her konuda ezz umarım bozulmaz ırkın durumu şuan bu konu beni üzdü .

MaRaKeSH

Üye
Lunaskarda çok mutluyum tanımadığım adam slottayken bana heal atıor yoldan geçerken yapıyor bunu . proteanda da hesabım var emin ol orada sen yatta slota gireyim diye kolluyor :D Lunaskar her konuda ezz umarım bozulmaz ırkın durumu şuan bu konu beni üzdü .

Kesinlikle katılıyorum savaş bölgelerinde bu dayanışmayı görüyoruz zaten. Üzülecek bişey yok bu da protean gerçeği

Maximiliantr

Üye
ırkçılık yapmayın la :D oyunda ırk dengesi yok ama bu oyun ile alakalı bir şey değil, oyunun başında insanların sectiği ırk ile alakalı. İnsanlar oyuna başlarken ben insanım lunaskar çöpçüler ezikerin yeri düşüncesiyle char açtıkları için şuan ezik durumdalar :D Yaşasın Lunaskar ırkı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt