Öneri Lütfen birbirimize destek olalım

rafet41

Üye
'SAYGILI OLDUM' derken? Gerek ozelden gerek buradan yazdıkların cidden cok saygılı ve olgunca cumleler gorebiliyoruz. Bence ciddi sorunların var. Kendii dogrularını kabul etmeyenlere ya da seni elestirenlere hep boyle salldiriyorsan eger. Elestiriyi genelde olgunlasamamıs kisilar kaldıramaz ve hemen senin gibi flame ya da toic cumleler ile saldirilara baslarlar. Neyse sana yayıncılık hayatında basarılar. Nereye kadar boyle her elestirene saldırarak laf sokarak devam edebileceksen :)

Tekrar ediyorum ve konuyu kapatiyorum
Herkese laf sokmakla yayıncı da adam da olunmuyor. Yasına ve ergenligine veriyorum attıgın tum lafları...
sen ne çeşit bir insansın ya benim yayınımla alıp veremediğin ne ben yayıncıyım gibi sana ukalalıkmı yaptım da sürekli tekrar ediyorsun allahım nerden çattık ya şizofreni hastasımısın nesin bir sürü insan verdiğin cevapları eleştirmesine rahmen hepsine dediğin mesajı paylaşayım
Algılayamamanın ve kabullenememenin sebebi yasin olsa gerek. Kendin gibi buldugun bir kac yalakanın yazdıgı mesajllarla kendini haklı cıkartma caban cidden uzucu.
ben 12 12 çalışıyorum kimseye kendimi yarandırmadım gece geldim yazılanları okudum sana haksız olduğunu kinini başka yerde ksuman söylenmiş haklı olarak ama sen tam tersi konuşuyorsun özelden ilk yazan da sensin bu konuya ilk dalanda sensin
ilk mesajın

Sen de goreve almiyorlar diye gelip topic acııyorsun? Pek bir olgun hareket..
Yetkililer bunu nasıl degerlendirsin istersin mesela?
Yanına GM yollayııp gorevını mı yaptırsınlar?
Arkadas topic acarken azıcık KURALLAR ve MANTIK cercevesinde kalın
ikinci mesajın
Kimse sana yardım etmek ya da partysine amak zorunda degil. Resmen gelmis istek siikaet bolumunde agliyorsun suan.

sana verilen cevaplar

Arkadaşım adam burada millete öneride bulunmuş biraz yardım edin demiş ve haklı yani, en azından oyuncuları görevleri bitene kadar partye alınız yani adam yoluna baksın.

Yardımlaşmak her zaman iyidir ama cevaplara baktığım zaman tamamen olumsuz yönde ve zaten bu olumsuz cevaplar "kitle" oyunda yer alması oyunu fena bir şekilde bozuyor ve morel motivasyon bırakmıyor.

Not: Forumda herkes istediği şeyi yazar ve paylaşır eğer bir kusur varsa zaten moderatör tarafından engellenir, milleti burda rencide etmek için dolanmayin piskolojisi bozuk insanlar psikologa başvursun bura yeri değil.
Adam gayet güzel bir şey söylemiş kötü ruhlarınız şu konuya bile dadanmış gerçekten kötüsünüz... Materyal görevi olmayan partilere bile yer varken almayanlar var tabıkı almak zorunda değiller ama insan soruyor kendi kendine neden diye.

Rafet kardeşim çok güzel bir tavsiyede bulunmuş, hem oyunculardan yardım istemiş hem de mobların fazla ve hızlı vurması ve tek kesilememesi gibi solo oyunculara oyunu eziyet haline getiren bir sorundan bahsetmiş. Bir toxic de gelmiş bütün zehrini kusmuş adamın üzerine. Bilmeyenler için Forum kelimesinin anlamını gönderiyorum.

Forum :
a situation or meeting in which people can talk about a problem or matter especially of public interest:
a forum for debate/discussion

Türkçe :
TARIH TERİMİ
Eski Romalılar çağında, Roma’da ve öteki kentlerde, yurttaşların, kamu işlerini konuşmak için toplandıkları alan.

bir konuda düzenlenmiş olan, konuşmacıların yanı sıra dinleyici durumundaki kimselerin de söz alabildiği toplantı.
Solo oyuncu olarak söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, takımca oynayan bir çok kitle bu şekilde davranıyor (hepsi değil).

Atalarımızın çok güzel bir lafı var; "İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır" diye.

Önce bir kendi üslubunuza bakın. Ayrıca okuduğunuzu anlamada sıkıntı yaşıyorsunuz sanırım, forum kurallarında bu konuya engel teşkil eden herhangi bir açıklama göremedim.

Arkadaşımız çok güzel açıklamış, bencede solo oyuncular için 60'dan sonra görev yapmak hayli zor oluyor. Bunun için görevcinin yanına ayrıca bir NPC konulup görevi yapmak isteyen insanlar başvurup otomatik party sistemi oluşturulabilir.

Oyun geliştiricilerimiz yetenekli insanlar. Farklı fikirleri geliştirebilirler
bu arkadaşlar hep senin mesajlarına cevap vermiş daha da var ben hiç birini tanımam etmem daha cevap vermeme gerek kalmamıştır .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt