Partiden oyuncu atmak ya da partiye oyuncu almamak ceza sebebi değil fakat bu yaptığınız hareket ceza sebebi. Chatten uyarmama rağmen bizzat sen ''Gerekirse yeni char açar gelirim, banlarlarsa banlasınlar, sahura kadar burdayım'' diye yazmadın mı? Video alıyoruz dediğimde durmayıp ''artık size exp yok, size exp kastırmam'' demedin mi ? Şimdi diyorsun ki karalama çalışması bla bla. Karalama çalışması olması için ortada olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek gerekiyor benim bildiğim. Şimdi elimizdekilere bakalım;
Partiden atıldığı için slota yaratık çeken biri var ve bunun videosu var. Konunun içeriği de tam olarak bununla alakalı.
E burda karalama nerde? Neden şimdi kıvırıyorsun? Oyunda atıp tutuyordun? Roden arkadaşa da gaz veriyordun-ki kendisi ile pmden konuşup olayı çözdük sayılır, kendisi saygılı bir arkadaş- ''Roden helal sana exp için karakterini satmadın, sahura kadar devam'' diye diye. Şimdi kalkmışsın burda süt dökmüş kedi oluyorsun.
Yaptığının arkasında dur hocam. Arkadaşına da söyledim iftar için yemek hazırlıyordum arayıp heal lazım ölüyoruz dediler diye geldim. Ben işlerimi bırakıp geldiysem senin yüzünden sen de yaptığının cezasını çekeceksin.