İstek Lütfen Bu tarz oyunculara gereken cezayı verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BrhnGndz

Üye
Arkadaşın partyden rica ederek atma yöntemini açıklıyorum- 2 saattir durduğum partye benim üstüme 10 adam girdi çıktı - dedi ki insan aklıyla dalga geçer gibi DC ADAM GELDİ .
Hocam beni direkt attın sabahtan beri birlikte kasıyoruz.

Faraza

Üye
Partiden oyuncu atmak ya da partiye oyuncu almamak ceza sebebi değil fakat bu yaptığınız hareket ceza sebebi. Chatten uyarmama rağmen bizzat sen ''Gerekirse yeni char açar gelirim, banlarlarsa banlasınlar, sahura kadar burdayım'' diye yazmadın mı? Video alıyoruz dediğimde durmayıp ''artık size exp yok, size exp kastırmam'' demedin mi ? Şimdi diyorsun ki karalama çalışması bla bla. Karalama çalışması olması için ortada olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek gerekiyor benim bildiğim. Şimdi elimizdekilere bakalım;

Partiden atıldığı için slota yaratık çeken biri var ve bunun videosu var. Konunun içeriği de tam olarak bununla alakalı.

E burda karalama nerde? Neden şimdi kıvırıyorsun? Oyunda atıp tutuyordun? Roden arkadaşa da gaz veriyordun-ki kendisi ile pmden konuşup olayı çözdük sayılır, kendisi saygılı bir arkadaş- ''Roden helal sana exp için karakterini satmadın, sahura kadar devam'' diye diye. Şimdi kalkmışsın burda süt dökmüş kedi oluyorsun.

Yaptığının arkasında dur hocam. Arkadaşına da söyledim iftar için yemek hazırlıyordum arayıp heal lazım ölüyoruz dediler diye geldim. Ben işlerimi bırakıp geldiysem senin yüzünden sen de yaptığının cezasını çekeceksin.
Ben ömrü hayatımda çok yalancı gördüm - izledim ama senin gibisini görmedim tövbeler olsun 1. paragraftaki lafların hiç birini söylemedim - Allah'ın yok mu senin?

Roden için söylediğimin sonuna kadar arkasındayım . ÇÜNKÜ RODEN ADAM - exp için bana yapılan adiliğe sessiz kalmadı. - sahura kadar felan ???? Hayal gücün ne kadar geniş ....

Sevgili arkadaşlar bu jakz arkadaşımızın Allah bir dediğine inanmak güç , Char açar açar gelirim???? Allah'ım bu nasıl hayalgücü nası lbir uydurmaca.... at yalanı .

Bu clandan uzun durun arkadaşlar sizlere dostane tavsiyemdir ve bu son mesajımdır bu gereksiz yalancı topluluğa gereğinden fazla mesai ayırdığımı düşünüyorum. Sizlerin de başına gelebilir aman ha amaaan haa . Yalan bağırlarına yuva yapmış- işin başını anlatmazlar ortasından kendilerini haklı gösterecek yalanları yaşarlar tövbeler olsun aman benden uzak Allah'a yakın olun ..

Takdir kamuoyunundur.

_jAkz_

Üye
Ben ömrü hayatımda çok yalancı gördüm - izledim ama senin gibisini görmedim tövbeler olsun 1. paragraftaki lafların hiç birini söylemedim - Allah'ın yok mu senin?

Roden için söylediğimin sonuna kadar arkasındayım . ÇÜNKÜ RODEN ADAM - exp için bana yapılan adiliğe sessiz kalmadı. - sahura kadar felan ???? Hayal gücün ne kadar geniş ....

Sevgili arkadaşlar bu jakz arkadaşımızın Allah bir dediğine inanmak güç , Char açar açar gelirim???? Allah'ım bu nasıl hayalgücü nası lbir uydurmaca.... at yalanı .

Bu clandan uzun durun arkadaşlar sizlere dostane tavsiyemdir ve bu son mesajımdır bu gereksiz yalancı topluluğa gereğinden fazla mesai ayırdığımı düşünüyorum. Sizlerin de başına gelebilir aman ha amaaan haa . Yalan bağırlarına yuva yapmış- işin başını anlatmazlar ortasından kendilerini haklı gösterecek yalanları yaşarlar tövbeler olsun aman benden uzak Allah'a yakın olun ..

Takdir kamuoyunundur.

İthamların için teşekkür ediyorum hocam. 28 yaşında 15 yıldır bu tarz oyunlar oynayan biriyim. Emin ol oynadığım ve yönettiğim clanları söylersem beni tanırsın fakat buna gerek yok. Tekrardan belirtiyorum, konunun açılış amacı orda ve video orda. Suçluluk psikolojisi ile olayı farklı noktalara çekmeye çalışmak çok mantıklı değil.

İyi oyunlar diliyorum sana.

BrhnGndz

Üye

Takdir kamuoyunundur.
Dc olduktan sonra direkt partiden attığı için Harpy çekilmiştir. Clan lideri ile konuştum. İsterse kendisi açıklama yapar. Küfür ve hakaret yoktur. Varsa ortaya konulabilir. Yapılan hoş değil.

Thracian

Üye
Şüphelendiğiniz oyuncuları oyun içi destek kısmından ticket oluşturarak şikayetinizi gerekli görsel ve videolu kanıtlarla iletirseniz bu oluşurduğunuz ticket direk ekibe ulaşacak ve daha hızlı dönüş alacaksınız. İyi oyunlar.

Faraza

Üye
İthamların için teşekkür ediyorum hocam. 28 yaşında 15 yıldır bu tarz oyunlar oynayan biriyim. Emin ol oynadığım ve yönettiğim clanları söylersem beni tanırsın fakat buna gerek yok. Tekrardan belirtiyorum, konunun açılış amacı orda ve video orda. Suçluluk psikolojisi ile olayı farklı noktalara çekmeye çalışmak çok mantıklı değil.

İyi oyunlar diliyorum sana.
Asla tanımak istemem - bilmek de istemem yazık seni tanıdığını zanneden adamların üzülmesine müsade etmeyeceğim. Gereksiz uzatarak kelime oyunları - ayaklar çekerek yaptığınız edipsizliğin neticesinde gördüğünüz muameleyi buraya taşımanız iyi oldu. İnsanları gerizekalı yerine koymayın. Herkes şunu bilir durduk yere böyle şeyler olmaz.

İnsanlara insan gibi davranın bu oyunu sadece sizin clanınızdan insanlar oynamıyor ! Sürekli clandaşlarına yaranmak yalaklık yapmak için diğer insalara çirkin muamemeler göstermemelisiniz. İnsanlar bir hevesle şu oyuna geldi - oyun oynamaya çalışıyor! 3 kişi bir araya gelip biz clan olduk clanı olmayan herkesi malımız gibi kullanar atarız partyler bizim slotlar bizim en kral biziz istediğimizi alırız atarız davranızla örnek bir clan oldunuz şimdiden tebrik ediyorum. Eminim tek değilimdir sizin bu edepsizliğine maruz kalmış niceleri vardır da konudan haberi yoktur . O clanı patlatın yeni clan kurun - bu başlığı okuyan bir çok kişi için haa zamanında şöyle bir topic açılmıştı - bunlar kafasına göre adam atmışlardı adam da sonra onlara rahatsızlık verince HEM YALANCI HEM GÜÇLÜ modlarına girip türlü ayaklarla kendilerini haklı göstermeye çalışan karaktersiz insanalr topluluğu olarak hatırlara kazınmayın!

Faraza

Üye
3 kişi bir araya gelip biz clan olduk clanı olmayan herkesi malımız gibi kullanar atarız partyler bizim slotlar bizim en kral biziz istediğimizi alırız atarız davranızla örnek bir clan oldunuz şimdiden tebrik ediyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Arkadaşlar görüyorum ki yeterince ikili-üçlü tartışmaya girmiş, konu buralara gelmemesi gerekiyor.
Tartışmalar nedeniyle konuyu kilitliyorum.

Açıklık getirecek olursam ;
Partyden atılma, başkasını alma gibi konuları oyun içerisinde kullanıcılar ile birebir konuşmanız gerekir. Slota farklı bir yaratık çekmek, YASAK.
Videoda ki arkadaşın nickini notlarımız arasına ekledim, tekrarı halinde direkt olarak ceza alacaktır buradan da kendisi okuyacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt