İstek lütfen bunu göz ardı etmeyin

JVS

Üye
sevgili oyun yöneticileri malum oyunun iğrenç insanları bu oyunda da kendini gösteriyor.pazardan itemleri ucuza çekip pahalıya koya koya piyasanın altını üstüne getirdiler.

rare epic uniq item gibi farklı klasmandaki ürünleri oyunun kendi belirlediği paraya satılması için daha neyi bekliyorsunuz?

lütfen bu duruma bi̇r el atin sözleri̇ni̇zi̇ tutun ri̇ca edi̇yorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aziz

Üye
Bizler itemlar soulbound olsun derken bir çok oyuncu istememişti malesef

JVS

Üye
soulbound sistemini bilen kaç kişi var ki isteyecek iğrenç insanlar ya gerçekten iğrençler piyasanın anasını ağlattılar

Toxic

Üye
Bizler itemlar soulbound olsun derken bir çok oyuncu istememişti malesef
:D yaw bunlar ne anlar hacım bu adamlar knight dışında bir oyun mu oynamışlar :D asdasd
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili oyun yöneticileri malum oyunun iğrenç insanları bu oyunda da kendini gösteriyor.Pazardan itemleri ucuza çekip pahalıya koya koya piyasanın altını üstüne getirdiler.

Rare Epic Uniq item gibi farklı klasmandaki ürünleri oyunun kendi belirlediği paraya satılması için daha neyi bekliyorsunuz?

LÜTFEN BU DURUMA BİR EL ATIN SÖZLERİNİZİ TUTUN RİCA EDİYORUM.
Oyun kuralları çerçevesi içerisinde tam olarak bu insanlar hangi kuralı çiğniyorlar söylemeniz mümkün mü ?
Bu arada ben +6 mino almak için 4 gündür aşırı derecede uykusuz kalıp farm yapıyorum ve itemi almaya çalışıyorum itemin parasını oldukça gereksiz ve yüksek buluyorum ama buna karşı ne yazık ki şuan bir çözüm gelmiyor aklıma. Ama az kaldı biliyor musun bu gün yağrın alacağım farm ve pk daha konforlu olacak :) ve ben bu foruma girip benzeri zırlamaları okurken daha fazla eğleneceğim :D :D iyi forumlar

csa21

Üye
Çok zor değil verdikleri çok söz var malum oyunun şekline dönmemesi için tutmaları gerekiyor tamam gerçekten büyük kısmı tuttular ama hile kullanan o kadar çok adam var ki heleki priest tayfası yapacak bişey yok böyle devam eder sorunlara çözüm olmazsa oyunun kaderi belli

JVS

Üye
:D yaw bunlar ne anlar hacım bu adamlar knight dışında bir oyun mu oynamışlar :D asdasd
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun kuralları çerçevesi içerisinde tam olarak bu insanlar hangi kuralı çiğniyorlar söylemeniz mümkün mü ?
Bu arada ben +6 mino almak için 4 gündür aşırı derecede uykusuz kalıp farm yapıyorum ve itemi almaya çalışıyorum itemin parasını oldukça gereksiz ve yüksek buluyorum ama buna karşı ne yazık ki şuan bir çözüm gelmiyor aklıma. Ama az kaldı biliyor musun bu gün yağrın alacağım farm ve pk daha konforlu olacak :) ve ben bu foruma girip benzeri zırlamaları okurken daha fazla eğleneceğim :D :D iyi forumlar
Buraya BDO'dan geldim sistemini gayet iyi biliyorum sen eğlenmene devam et bu tarz konularda kafanı yorma

Toxic

Üye
Buraya BDO'dan geldim sistemini gayet iyi biliyorum sen eğlenmene devam et bu tarz konularda kafanı yorma
HAHAHA Cevap veremediğin zaman sessiz kalırsan en azından görmedi der geçeriz , böyle daha gülünç oluyorsunuz :)

Sistem konusu size söylenmiş bir cümle değil di hem alıntıyı hemde cevabı ayırmıştım ama idrak edememişsiniz :D Şimdi anlayabileceğiniz şekilde sormaya çalışacağım hazır mısınız ?

SORU ; Oyun kuralları çerçevesi içerisinde tam olarak bu insanlar hangi kuralı çiğniyorlar ? <------- SORU ------

JVS

Üye
Herhangi bir kural dışı hareket var dediğimi hatırlamıyorum?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt