lütfen crystal etkinliğine en az 50k battle point sınırı koyun

GaeukoHontza

Üye
Allahınızı seviyorsanız şu itemsiz bplerin crystal etkinliğinde ki haraketlerine çözüm bulun her girdiğim etkinlikte artık katlanarak sinir harbine giriyorum etkinliklere 50k bp isteyin sadece farm yapan adamın itemsiz adamın bizi oyundan soğutmasına izin vermeyin lütfen dayanılmazbir hal alıyor artık etkinlikler ya adamlar heryerde yok böyle birşey güzelim oyunu katlediyorlar item yapan oyununu oynayan kardeşlerime laf yok benim söylediğim quest itemli 8str setli sadece para kazanma hırsıyla günde 20 saat farm atan tiplere

C.Brigante

Üye
Bence iyi niyetle kazanmak icin oynadigi surece iteminin cok onemi yok ama asil problem afklar. Etkinliklere girip afk kalmanin hic bir yaptirimi yok ve kazanmak icin herseyi yapan scler potlar ivir zivir harcayan bizlerle ayni odulu aliyorlar. 2-3 bilemedin 5 dk afk kalani sistem disari atmali ve 1 haftadan baslayan hicbir etkinlige girememe cezasi verilmeli. Bugun 20 vs 20 parti oynanmasi icin yapilan etkinlikte en az 2-3 partilik adam townda afk durdular. Umurlarinda degil cunku kaybetse de 3-5m lik kutu aliyorlar. Afk kalmamak icin de bu sefer olduklari yerde daire falan cizer bunlar ama hasar verme ve priler icin kendi disinda birine heal atma tarzi bi uygulama dusunulebilir.

MaRaKeSH

Üye
kesinlikle katılıyorum 50k olsun ama yeni başlayan yada daha öğrenme aşamasında olan arkadaşlarıda unutmayalım. 10k gibi 50k da bişey değil adam onuda kasar bu bir önlem değil emin ol. he öğrenene kadar 50k çok ciddi bir rakam ama son güncellemeden beri dikkat ediyorum sanki biraz daah iyi gibi.

N3v3N

Üye
55-59, 60-64, 65 lvl olarak güncellenebilir.

Afk olanlara report atma gelmeli.

Tanerrr

Üye
Allahınızı seviyorsanız şu itemsiz bplerin crystal etkinliğinde ki haraketlerine çözüm bulun her girdiğim etkinlikte artık katlanarak sinir harbine giriyorum etkinliklere 50k bp isteyin sadece farm yapan adamın itemsiz adamın bizi oyundan soğutmasına izin vermeyin lütfen dayanılmazbir hal alıyor artık etkinlikler ya adamlar heryerde yok böyle birşey güzelim oyunu katlediyorlar item yapan oyununu oynayan kardeşlerime laf yok benim söylediğim quest itemli 8str setli sadece para kazanma hırsıyla günde 20 saat farm atan tiplere
50k np var ve dedigin itemlere sahibim. Ayni etkinlige dusunce yine mi aglayacaksin

Ayarsız

Üye
kesinlikle katılıyorum afk kalan yada elinde tokmağıyla gidip adama dalıp 20/25 kere ölen bp ler sıkıntı ,
soru şu ; bir bp den crystal etkinliğinde ne bekliyorsunuz ? ne yapması gerekiyor ?

HeaveN

Üye
10k 20k idael bence çok aşırı np şart gerek yok

Mitraileusse

Üye
Oldu olcak etkinliğin adını '' GaeukoHontza '' olarak değiştirelim sadece sen ve arkadaşların oynasın bu bplere olan kin nefret anlamıyorum gerçekten yeter ya

sanne2

Üye
Niye bu kadar sinirleniyorsun peki :D Madem para kazanma hırsın yok git npni kas eventte kazanırsan gold kaybedersen wooden kır geç? Para kasma amacın mı var yoksa :D

charmeloon

Üye
Bence etkinliğin gerektirdiği np bu arkadaşın np'sine eşitlensin devamlı. Bu arkadaşın kaç k np'si varsa, o kadar np gerekli olsun. Bir de bu arkadaşın ekranına bir menü daha eklensin, canı istediğinde np yanında sezon puanını da açıp kapayabilsin. Kendi sezon puanı yüksekse herkesin yüksek olmak zorunda olsun.

N3v3N

Üye
Etkinlige girecekleri bu arkadas seçsin. Önüne etkinliğe başvuranların listesi gelsin. Onayladiklari girebilsin sadece.

enokaptan

Üye
crystal etkinliğine düzenleme gelmesi şart oğlu şart

giriyoruz partide 60 61 lvl görev itemli free np karakterler var

lvl sistemi ve np şartı gelmeli kesinlikle

IBoRiS

Üye
sabit 50 k yetmez sağ daki sıfırlanan bp den her girişte 2 k filan kesmesi lazım aktif olarak bp kasan adamların girmesi lazım etkinliğe yoksa 50 k bp kasmakta ne var veya karakter alırlar ömür boyu girerler.

Brahindul

Üye
kesinlikle katılıyorum afk kalan yada elinde tokmağıyla gidip adama dalıp 20/25 kere ölen bp ler sıkıntı ,
soru şu ; bir bp den crystal etkinliğinde ne bekliyorsunuz ? ne yapması gerekiyor ?
stat sıfırlayıp int ve hp basarak görev zırhlarını - kalkanını giymesini bekliyoruz

Robert

Üye
Lwl aralıkları olabilir o mantıklı da np sınırı falan saçma. Etkinlik zaten item kasmak için girilen bir yer. Etkinliğe de giremezlerse nerede ne kasacak bu arkadaşlar gb mi alsınlar başka yolları kalmasın mı :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt