Lütfen İzleyi̇n! Warri̇or Atack Range !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihgkblt

Yeni Üye
ARKADAŞLAR AŞAĞIYA VİDEO LİNKİNİ EKLİYORUM VE OYUN YÖNETİMİNE SESLENİYORUM.
ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE BU VİDEONUN GAYET DOĞAL BİR OLAY OLDUĞUNU SÖYLEYİN.
ZATEN CANLARI ÇOK YÜKSEK MAGE GİBİ YERE VURMASI VAR YERE VURMA SKİLLİNİN ALANI ÇOK FAZLA
BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ ÇOK GÜÇSÜZMÜŞ GİBİ BİR DE BAŞIMIZA BÖYLE BİR OLAY SARDINIZ NASIL OYNANACAK Kİ BU OYUN
NASIL KAÇABİLİRİM LÜTFEN İZLEYİN

N3v3N

Üye
Normal gibi durmuyor. Bende warriorum ama bu kadar mesafeden War scy ile vuramiyorum.

Gecen günde bir warrior buna yakın mesafeden sadece r vurdu. Video açık olsaydı reportlayacaktim.

Destek bileti gönderin.

Benbu

Üye
Bunun aynısını başka bir video ile şikayet etmişlerdi cevap olarak görüntü bugu dediler warrior sende uzak görünüyormuş

Pitou

Üye
"Görüntü Bugu" O adam aslında orda değil . Senin biraz daha yakınında sen uzakta görüyorsun. Warrior mesafesi gayet normal bir durumda.

NazaTi

Yeni Üye
Oyun kaynaklı bir görüntü hatası oyunun bu tür durumları önleyebilmek için yapabileceği şeyler bulunmakta umarım yaparlar yoksa karakter olmadığı bir yerde gözüküyorsa vay halimize :p yakıda umarım ilgilenirler.

N3v3N

Üye
Okcu gibi masallah nerden vuruyor oyle

Son yamada yayıncıların mage staf vurma mesafesi kısalmış demesi üzerine warriorla kıyaslama yapmıştım.

Kırmızı alan War scyli warriorun kuklaya maks vurabildigi mesafe. Soldaki magede stafli magenin maks staf vuruşu yapabildiği mesafe.

Ek not olarak; mage staf vurus skillerinde 3 range mesafe yazıyor. War scy da range 2.5. Bu testte bunu doğrular nitelikte sonuçlanmıştır.

Videoda 2.5 range değil de 5 rangeden vuruyor gibi :)

Son düzenleme:

jAkzvad

Yeni Üye
Visual bug.

Ağlamaktan bi hal olan mageler en çok npyi kasanda mageler ne hikmetse. Şu oyunda warriorun yere vurma alanı çok geniş diyen varsa kafayı yemiştir net.

DeadLegion

Üye
Visual bug.

Ağlamaktan bi hal olan mageler en çok npyi kasanda mageler ne hikmetse. Şu oyunda warriorun yere vurma alanı çok geniş diyen varsa kafayı yemiştir net.
Bugsa duzeltsinler arkadas. Burda magelerin durumu uzerinden duyar kasan yok. Gorunen koy kilavuz istemez zaten. Ama bug varsa duzeltmeleri lazim. Tek 1 skill uzaktan vursa anlarim ama mageyi kesene kadar uzaktan vuruyor. Belli bir yerden sonra goruntu buguysa duzelmesi lazim.

murbal

Üye
Ne bug ı kimi kandırıyorsunuz ? Bug filan değil bu bildiğin mesafe sınırı tanımıyor. Ayrıca macrosu baya iyi

fatihgkblt

Yeni Üye
arkadaşlar size şöyle bir şey söyliyeyim madem görüntü bugu keşke videoda olsaydımda kanıtlayabilseydim.
warrior yan monudalardaki duvarı düşünün o duvarın altından yukarıdaki magemizi aynı videodaki şekilde gözümün önünde kesti.
görüntü bugu kaç defa olur bunun gibi kaç video isterseniz o kadar video atabilirim size.
adı üstünde bug 1 defa olur 2 defa olur hep aynı şey yaşanmaz. biz her allahın günü aynı şeyi yaşıyoruz

Sineklik

Üye
arkadaşlar size şöyle bir şey söyliyeyim madem görüntü bugu keşke videoda olsaydımda kanıtlayabilseydim.
warrior yan monudalardaki duvarı düşünün o duvarın altından yukarıdaki magemizi aynı videodaki şekilde gözümün önünde kesti.
görüntü bugu kaç defa olur bunun gibi kaç video isterseniz o kadar video atabilirim size.
adı üstünde bug 1 defa olur 2 defa olur hep aynı şey yaşanmaz. biz her allahın günü aynı şeyi yaşıyoruz
Oyun hatasına görüntü bug'ı demek adet olmuş, Warrior oynayan arkadaşlarım var kendileri söylüyorlar rangelerinde olmamasına rağmen vurabildikleri, önlerinde engel olmasına rağmen skill atabildikleri oluyormuş.

rotute

Üye
Herkes görüntü bugu tribinde arkadaşlar bu eskiden oynadığınız oyun değil. Bildiğin range i up uzun

setoptas

Üye
arkadaşlar bunu bir de warrior u olan birisi çekebilir mi, biz de kıyaslama şansı yakalarız. Görüntü Bug ı farklı bir durum mu var anlarız

jAkzvad

Yeni Üye
Ben oyun başından beri warrior oynuyorum hiç bu mesafeden vuramadım arkadaşlar. Visual bug.

fatihgkblt

Yeni Üye
hadi bu görüntü bugu diyelim ki kesinlikle değil bu şekilde en az 4-5 video daha çıkartabilirim ama kayıtları izlemem gerekiyor uğraşmak istemiyorum.
ama adam yan monu duvarının aşağısından yukarıdan nova atan magemizi kesti gözümün önünde keşke onun kaydı olsaydı da atabilseydim video açık değildi.
bunlar yaşanan şeyler arkadaşlar oyun içerisinde defalarca yaşanan şeyler hemde bunu "görüntü bugu yea" diyerek geçiştiremez kimse.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Konu içerisinde bir çok arkadaşın verdiği yanıt zaten var ancak bende yazayım.

Bu çok nadir olan bir Visual Bug. İlerleyen zamanlarda daha stabil hale gelip hiç olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt