Lutfen once internet baglantinizi kontrol edin hatasi !

xSCREAM

Üye
Merhabalar, Oyundan cikip tekrardan girmeye calistigimda bu hatayi aliyorum. Modem res, dns res vb islemleri yaptim en son clienti silip tekrar indirdim fakat patch bile cekemiyorum.
123123123.png

arnold

Üye
Same here, ive restarted my modem, tried to check files but even thats coming up with an error

xSCREAM

Üye
I have the same issue. I tried everything... It's not fair to us!
it could be server related issue i guess even though i am a turkish player, i do live in egypt. I guess they somehow closed or bugged international servers. maybe but maybe thats the reason why this error occurs.

CriticalHit

Üye
if they do something like that, it's not fair to other players like us who play the game outside of Turkey. I hope they are aware of this error so they can fix it.

DendroctonuS

Üye
yeni yamadan önce tek bir problem yoktu oyunumda suan sürekli crush hatası alıyorum

xSCREAM

Üye
garip olan patch atmiyor ama start geliyor tiklayip girdigimde oyunada giriyorum 1 sn sonra oyundan atiyor. bu nasil bi hata :D

Kawasakii

Üye
patch çekemiyoruz yurtdısından bağlanıyoruz galiba hepimizde sorunun kaynagının bu oldugunu düşünüyorum

CriticalHit

Üye
garip olan patch atmiyor ama start geliyor tiklayip girdigimde oyunada giriyorum 1 sn sonra oyundan atiyor. bu nasil bi hata :D
patch çekemiyoruz yurtdısından bağlanıyoruz galiba hepimizde sorunun kaynagının bu oldugunu düşünüyorum
Kesinlikle yurtdisindan oynamamizin sonuclari bunlar :D Kafayi yiycem zaten. $6000lik pc ile oyunda kasiyorsa nebileyim ben yani, gideyim Mario Cart falan oynayim. :D :D

HammY

Üye
I'm having the same issue as the posted screenshot. I can login but quickly DC to launcher right when my character starts to load into game. Anyone have a solution or answer for a fix?

Baskan

Üye
herhangi biryetkili yardimci olucakmi ? Exp event basladi ve bu konu ile ilgili bir yetliki aciklama yapmadi. Oyuna giremiyoruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt