Lvl 65 Mage team olarak ne yapacağız

crasse

Üye
Oyunun 2. 65 lvl mage teamı olarak oynamaktayız. Oyundaki son güncelleme ile birlikt slotları lurelerken yaratıkların rangesini arttırdığınız için mageler ne slot çekebiliyor, ne düzgün slot kesebiliyor. Oyunda Death valley de exp kasma imkanınıda kıstığınız için oyunun büyük bir bölümü hagarda geçti. Oyunda mageler olarak ne yapacagımızı şaşırdık. Bu konuda bi geliştirme düşünceniz var mı acaba?

LunasCar

Üye
Mage oynamıyorum akşam saat 21.00 da death Valley girip saatlerce exp kastım yan slotlarda mageler çok güzel bir şekilde kesiyordu. Bence abartılı birşey yoktur diye düşünüyorum. Ne güzel level yaptınız şimdi sahneye çıkma vakti. İyi oyunlar

samilyen1

Üye
Oyunun 2. 65 lvl mage teamı olarak oynamaktayız. Oyundaki son güncelleme ile birlikt slotları lurelerken yaratıkların rangesini arttırdığınız için mageler ne slot çekebiliyor, ne düzgün slot kesebiliyor. Oyunda Death valley de exp kasma imkanınıda kıstığınız için oyunun büyük bir bölümü hagarda geçti. Oyunda mageler olarak ne yapacagımızı şaşırdık. Bu konuda bi geliştirme düşünceniz var mı acaba?
çekme artık bırakta biraz biz çekelim doymadınız mı

LosTurcos

Üye
Yönetimide yazık kimseyi mutlu edemezsin napacak bunlar merak ediyom, bide hemen değişmeseler. Macro dedik süper yaptınız dedik bi tepki aldılar 3 5 kişiden hemen Z süresini arttırdınız. Bende mutlu olmadım şuan

LunasCar

Üye
Yönetimide yazık kimseyi mutlu edemezsin napacak bunlar merak ediyom, bide hemen değişmeseler. Macro dedik süper yaptınız dedik bi tepki aldılar 3 5 kişiden hemen Z süresini arttırdınız. Bende mutlu olmadım şuan

Bırak herkes fikrini dile getirsin. Oyun yönetimi topluluğun ne istediğini tam olarak bilmek istiyor çünkü oyuncunun isteğini yapıyor. Herkes kendi fikrini beyan etsin neden rahatsız oluyorsun ? Sadece sen değil fakat birçok kişi fikir alışverişine kapalı bir durumda

crasse

Üye
DV
çekme artık bırakta biraz biz çekelim doymadınız mı

de ravenden başka yaratık kesemiyoruz haklısınız ama ravene gidersekte diğer 50 üstü lvl kasmaya çalısanlar lvl kasmakta sıkıntı yaşayacak. Undeadlord kesiyordu mage ekipler güncellemeden önce şuan onların range artmış zaten eski halindeyken bile yüksek hasar vurduğu için tek atıyordu şuan orada lvl kasmak yada farmlamak neredeyse imkansız olmuş. Bu hoşnutsuzluk değil kendi adımıza rahatsız oldugumuz konuyu dile getiriyoruz

crasse

Üye
1k novayla pk atmanın tadını çıkarın yakında onu da düzeltirler pk otursun.
Güzel diyorsun 65 staff skill i koymuslar lvl 40daki staffla aynı damageyi atıyor hiç bir farkı yok ben günlerce kasmamın bi anlamı yok, Full paper mage party 2.5k hp ile sana 1k vurması gayet normal. Asas 1700 vuruyor, warriorun en kötü skilli 600-700 vuruyor zaten mele bir ekip lvl 65 olduktan(torment atıldıgı anda kesmek neredeyse imkansız oluyor.

Kwisatz Haderach

Üye
Güzel diyorsun 65 staff skill i koymuslar lvl 40daki staffla aynı damageyi atıyor hiç bir farkı yok ben günlerce kasmamın bi anlamı yok, Full paper mage party 2.5k hp ile sana 1k vurması gayet normal. Asas 1700 vuruyor, warriorun en kötü skilli 600-700 vuruyor zaten mele bir ekip lvl 65 olduktan(torment atıldıgı anda kesmek neredeyse imkansız oluyor.
Hocam iş burda yılanlığa bakıyor. Nova 800-1k arası vururken max hp 5k olan bi serverda 7 mage 1 priest ile dmg yemeden düşüremeyeceğin parti yok ki

• Beğen
Tepkiler: Exe

Burty

Üye
Ya bu kwisatz her mage konusunun altında. Aga salsana bizi ya. Buff istemiyoruz, rahatsızlığımızı dile getiriyoruz. Korkma bu kadar magelerden olmaz bişey press ok devam

Kwisatz Haderach

Üye
Ya bu kwisatz her mage konusunun altında. Aga salsana bizi ya. Buff istemiyoruz, rahatsızlığımızı dile getiriyoruz. Korkma bu kadar magelerden olmaz bişey press ok devam
İnt priest oynuyorum hocam ben gayet rahat bi şekilde magelerin arasına girip pk atabilirim. Oyunda dengesizlik varsa bildirmek, karşısında durmak gerekiyor değil mi?

Tengrikut

Üye

oyunda başka yer mi yok buradaki 4 slotu biz kesiyoruz diyen mage gördü bu gözler. 1 kes press ok devam.

MvPQuable

Üye
DeathValley'de tüm Harpy slotlarında zaten Melee oturuyor. Mageler tutup 4 slot kapatamaz. Melee ekibin biri gelip KS'ye otursa bütün Lure'u bozar. Hadi mage staff ile KS'ye kafa tuttu diyelim. Diğer lurelediği 3 slota KS gelir. Ki şu an DeathValley'de 4 kamp varsa 3 hatta 4'ünde Harpy'lerde Melee var. Mage olarak DeathLord veya Archdemon Lure'luyorduk Harpy'ler melee de olduğu için. Onların da range'i arttıktan sonra bu slotlarda kesilmiyor. +7 heavy hp set ile 2K buff'lı 3200 HP'm var. Gece lure denedim, deathlord uzaktan 2.5K vuruyor. Potla tutayım diyorsun pot 800 basıyor 2.yi vurunca yığılıyorsun yere. Keza archdemon'dan bahsetmiyorum bile. Güncellemeyle mage'i bitirmişler. Herkese kolay gelsin. 2-3 güne bende melee char açıp makroya bırakırım. Arada z blok geldikçe (eğer düşündüğüm gibi çalışıyorsa) elle mob seçer film izleyerek level kasarım.

HERO

Üye
Her haangi bir slot denedinizmi? Mage oynamiyorum ama bana sorarsaniz her slotu bi deneyin, mesela hic düşnmediniz yerler, Narun tower, Gravecrawler giant foolish v.s. yani Island bi yerler vardir kazabilicek bir yerler.
Yada başka bir meta deneyin, full INT şekilde bi deneyin, yada tek tek monlari kesmeye.
En kötü ihtimal meele partye girmek onlarla Beraber lasmak..
Gercekden üzgünüm herkez bi şekilde sıkıntılar yaşiyor qma yönetimi de düşünmek lazim onlarda daha deneme sürecde ilk mmorpg leri filam..

Jeay

Üye
E biz sizin ravenleri 4lu donmenizden dolayı 61 leveliz? Bir slotu bırakın 3lu kasiverin deyince küfür eden mage ptlere bak. Novalar 1k vursun, okcudan uzağa 800 damage single target skill at, fire ile stun at daha bir de gel burada ağız yap. İnanılmazsiniz gerçekten, oyundaki en dengesiz karakter mage, çok daha fazla nerf gelir inşallah. Paşaya bak 65 olmuş ne yapacakmış :DDDDDD

Omega

Üye
Oyunun 2. 65 lvl mage teamı olarak oynamaktayız. Oyundaki son güncelleme ile birlikt slotları lurelerken yaratıkların rangesini arttırdığınız için mageler ne slot çekebiliyor, ne düzgün slot kesebiliyor. Oyunda Death valley de exp kasma imkanınıda kıstığınız için oyunun büyük bir bölümü hagarda geçti. Oyunda mageler olarak ne yapacagımızı şaşırdık. Bu konuda bi geliştirme düşünceniz var m

Ben olsan LURE yide kaldırırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt