LVL Anketi İsteği 85-75-65 Hk.

UnreaL

Üye
Herkese selam;

Ben 75 ve 65'ten çok memnundum.

Şuan 85'ten asaslar harici mutlu olan var mı? Bu tarz bir anket yapılsa;

Evet 75 iyiydi gibi vs. ben oyumu 75e verirdim. Çok hızlı getirdiniz 85i.

Denge yok.

Heal atıyor, defi var, hızlı koşuyor, görünmezi var, zıplıyor, confus getirdiniz, cure atıyor... Yoruldum...

Şahsen yeni bir sv açarsanız; 75e kadar oynayacağım.

UnreaL

Üye
Evet 65 çok zevkliydi :(; ama 75'te fena değildi. Belki 80 yapsalar bu kadar yaygara olmazdı. Dengesizlik ve fark çok açıldı 85'te bi anda.

berktun

Üye
Asas üzerinde iyi çalışmışlar çünkü diğer classlara gereken özen gösterilmemiş kervan yolda düzülür mantığıyla bu kadar oluyor.
Oynadığım class mageden örnek vereyim,

• İtemlerin hasar katkısı yok hükmünde. Common ve unique arasında anlamlı bir hasar farkı yok.
  • Statlar düzgün çalışmıyor parantez içi magic powerı 60 puan arttırdığımda hasarım 70-130 arası oynadı. 60str veya 60 dex artsa sanmıyorum %5 hasar kazanılsın.(moblara karşı)
  • Tekli yeteneklerin hasarı 65 capte kalmış 500-600 vuruyor ayar verilmemiş kimseyi tekleyemiyorsun.
  • Diğer sınıflarda olan animasyon iptali (yarım el skill kullanma) magede yok sürekli failed veriyor sonuna kadar bekleyip atınca ikinci skillide çoğu zaman ilk denemde atamıyorsun 1 senelik arıza aynen devam ediyor.
  • Kasılabilecek slotu yok jobun. Resmen rowla staff vur demişler en azınran xayrothu azıcık yakın yapsalardı mage ekiplerin exp kasıp farmlayabilecekleri bir yer olurdu ama düşünülmemiş.

Diğer classlardan bildiğim sıkıntılar,

• Warrior knight skill ağacı 1 senedir gelmedi.
  • BP'ye yönelik gelen skill yazdığı hasar değerinde vurmuyor.
  • Asasın 3 yeteneği birbirinin aynısı hasarı veriyor.
  • Magedeki silah değişince hasar artmama muhabbetinin bi değişiği bpde mevcut 500 ap yükseltince skill hasarına çok bir katkısı olmuyor bi seviyeden sonra.

class harici genel arızalar,
  • Lr ice resist sadece hasar azaltıyor kitleme oranına + veya - bir etkisi bulunmuyor.
  • trade blok duello blok inatla kaydedilmiyor ve bir düzenleme yapılmıyor.
  • 8 pc 6afk gb satıcılarına inatla bir müdahalede bulunulmuyor bunun yerine organik oyuncuya yönelik gold ve drop düşüşü şeklinde aksiyon alınıyor.
  • Mount race ice bugunu kullananlar gün geçtikçe artıyor hala bir müdahalede bulunulmadı.
  • Irk dengesizliğini çözmek adına bw karma yapıldı güzle ama cfw demek lunaskara kutu hediye ederken kabız olmak demek protean için. Tokmaklı bp arkadaşları görmek istemiyorum :D
  • toplayıcılık materyalleri hala yerin dibinde dağın taşın içinde spawn oluyor.
  • 76 lvlda eski görevler sıfırlanıyor ama 76 lvl için bir görev eklenmiş 200m exp veriyor 2 milyar expi rowda falan ıkınarak kasman gerekiyor bir görev eklenmedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt