Exp bugundan söz ediyorum dostum, yapan yaptı50 lvl den sonrası zor , 60 dan sonrası daha da zor , lvl cokda kolay değil tam ayarında olmuş bence ,
Yapamayanda avucunu yaladı bu haksız rekabete bişey yapmıcaklarsa ufak dan oyunu bilgisayardan kaldiriyimExp bugundan söz ediyorum dostum, yapan yaptı![]()
Buğu yapan yaptı uzadı gitti sen haken daha oyun deneyimini olumsuz etkilemicek diyon kamera nerde söyle kah kaha atayimMerhaba arkadaşlar. Oyunun açılışı ile birlikte her saniye oyunun durumunu anlık olarak takip etmekteyiz. Bu süreçte tespit ettiğimiz bazı hataları güncellemeye ve düzeltmeye devam ediyoruz. XP kazanımlarında bir dengesizlik olduğunu fark ettik. Bu sebeple tecrübe puanı kazanımında bir güncelleme yapıldı. Bu durum oyun deneyimine olumsuz olarak etki etmeyecektir, gönlünce oynamaya devam edebilirsin. Gelecekte tespit edilecek ve güncellenecek hataları yama notlarında duyuracağız.
Dostum fark ettiler oyunu 2 saat geri aldilar kimse 65 veya 55 flan olmadı rahat ol.Buğu yapan yaptı uzadı gitti sen haken daha oyun deneyimini olumsuz etkilemicek diyon kamera nerde söyle kah kaha atayim
Oyunun başındaki bugdan bahsediyor, nerde 2 saat geri alındı?Dostum fark ettiler oyunu 2 saat geri aldilar kimse 65 veya 55 flan olmadı rahat ol.
Birsey bilmeden konusma
kamera nerede soyle bakacak yuzun varmi bakim
Kolay mı dedin ? Can çekişiyoruz çok zor bence.Merhabalar,
Ciddi anlamda lvl kasmak çok kolay, millet şuanda 50 leveli aştı, 2 güne 65 olur. Yanlış anlamayın ama pvp server gibi olmuş, bu kadar kolay olmamalı level kasmak.