İstek lwl 70 sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jvcihan

Üye
Yaklaşık 2 aydır oyunda online bir oyuncuyum ve 3 haftadır 65 lwl %100 üm. Oyuna giriyorum Zindanlardan sonra yapacağım hiç bir şey kalmıyor. 65 Lwl warrior ile cz de tek yiyorum.
Oyun günden güne eriyor oyuncu kaybediyor. Bende yavaş yavaş sıkılmaya başladım. Bu 70 lwl halen daha neden açılmıyor. Oyuna yeni başlayan oranı çok düşük. Şuan exp kasanların %80 i yan char kasıyor afk şekilde. Acilen 70 lwl açılması gerekiyor en azından adam gibi pk atalım.

OBRE

Üye
İsyanında haklı olabilirsin fakat şöyle düşün bir de :
70 level açıldı 70 level oldun bitti.
Size oyun 70 levelin geleceğini çok önceden belirttiği için sabırsız bir beklenti içindesiniz hepsi bu.
Yapacaklarınızın limiti dudak uçuklatan şeyler olmayacak.
Level' den ziyade etkinlik yada droplarda karışıklık ya da başka yaratıcılığına kalmış başka şeyler isteyin yönetimden.
70 ' den sonra 80 gelsin diyemeyeceksiniz çünkü oyun size böyle birşey söylemedi yada sunmadı şuan.
Teşekkürler.

taslex

Üye
65 lwl fll str warrior 2450 ap var charda . 61 lwl quest itemli +7 str setli priest benimle aynı damage atıyor yaratığa akıl almaz saçmalıklar var oyunda

Bıktım şu battle priestten bıktım. Nerfleyecekleri falan yok boşuna bekliyoruz. Hepimiz BP açmalıyız.

bu 70lvl bpleri napcaz ya

Master 10 skili geldiğinde ben olacakları hiç düşünemiyorum. Oyunu komple bırakır millet.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
70 Level şu an için düşünülmüyor. İlerleyen güncellemeleri takiben gelebilir, güncelleme notlarını takip etmeniz gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt