Lwl Kasma Taktıklerınızı alalım.

OTTOMAN EMPIRE

Üye
Solo takılan bırısı olarak rogue 51 lwlde kaldım verılen görenler 54 - 55 seviye görevlerı neden boyle bir zorunluk var anlamadım. Oyununa yenı başladım baslayalı 1 hafta oldu. Ancak oynamak gercekten cok zor. deligibi pot gidiyor. oyuna para yatırmak ıstemıyorum. ama para yatırmaya zorlamarı çok kötü bir durum. Oyunun geleceği için herşey para olmaması gerek yapılan tüm oyunlara bakın paralı olduğunda oyuncu kaybeder. Level kasmak için bu kadar zor olmaması gerek. Herkes kaç lwl nasıl geldiğinin yazabilir mi? Solo takılan bırısı için en ideal lwl nerede kasılır. yazabılırmısınız yorum yapan herkese tesekkurler.

burak254

Üye
çok gerekliymiş gibi moradon görevlerini güncellediler,esasen kingdomların ve 60-65 lvl arası hadar haggar ın görevlerini düzenlemeleri gerekiyodu...düzeltin artık şu işi 65 e kasmak zulüm..65ten sonrası yağ gibi akıyo ama 65 zulüm..

machinee

Üye
Solo level kasılmaz exp vermiyor.
Soothsayer veya Harpy partilerine girmen gerekiyor.

N3v3N

Üye
Row asistan ile 7/24 kasmaya mecbursun. 63 olduktan sonra grup zindanla rahat kasarsin.

PlayzZerzHD

Üye
55 lwl olduktan sonra tekli zindana giriş yapılıyor. Ben şahsen saat 11:30'da girdiğim tekli zindanda exp arttıran sc basıyorum. İki zindanı tamamladığımda saat 12:00 oluyor, zindan girişleri sıfırlanıyor ve sonraki günün zindanına giriyorum. Exp sc basılı bir şekilde zindanı tamamlıyorum, böylece her gün grup zindandan aldığıma yakın exp kazanıyorum.

HeaveN

Üye
Zindan hızlı kasıyosun zindan gir mob kes 70 gelince grup zindan daha hızlancan oyun 63 65 68 70 zindan kademe var mob kescek parti gir kasarsın

Alkoer

Üye
Arkadaşların demek istediği solo xp yok.

En azından premium al. Premium aldığın zaman günlük 120dk row asistan kullanma hakkın oluyor. Row asistan oto atak sistemidir her kanalda çalışmaz. Çalışan bir kanalda 59 lv a kadar soothsayer partileri ara. 55lv de solo zindan günde 2 defa gir.

Pot veren görevleri mutlaka yap.
59lv üstü haddar da yine row parti bulman lazım. 63lv de grup zindan a ulaşınca işler kolaylaşır. Günde 1 defa grup 2 defa solo zindan. Sonra solo farm denersin az çok xp gelir. Ama tabiki 75 olman zaman alır. Şuan hızlı bir çözüm yok. Para yatırmak istemezsen tabiki.

:NaturoN:

Üye
Solo olarak level kasmak gerçekten zor. Ben de ROW satın almak zorunda kalmıştım. ROW'suz kasmanın imkanı yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt