Merhaba,
macOS işletim sistemi desteğinin "open beta" aşamasında eklenebileceğini düşünüyoruz.
Bu geç entegrasyon süreci bizimden kaynaklı değil, unreal firmasının api desteğini henüz sağlamamış olmasından kaynaklanıyor.
Dostum sende ne var bilmiyorum da bende MacBook Pro 2018 15" var 512 GB'lik versiyonu. Ben bu PC'de doğru düzgün LOL bile oynayamıyorum. Mac Pro olsa bile optimizasyon ve grafik sorunu yaşayacağını düşünüyorum yani istediğin verimi çok yüksek ihtimalle alamayacaksın. Ben sırf bu yüzden gidip gaming pc dizdim.Selamlar, macos isletim sistemi ile neden oynayamiyoruz? Bunun uzerine bir seyler yapiyor musuniz? Macos kullaniyorum oyle uzaktan izliyorum oynayan insanlari.
sistem gereksinimkleri o kadar yüksek değil ben de 2018 early kullanıyorum macos desteği olursa çok zorlamadan oynanabilir.Dostum sende ne var bilmiyorum da bende MacBook Pro 2018 15" var 512 GB'lik versiyonu. Ben bu PC'de doğru düzgün LOL bile oynayamıyorum. Mac Pro olsa bile optimizasyon ve grafik sorunu yaşayacağını düşünüyorum yani istediğin verimi çok yüksek ihtimalle alamayacaksın. Ben sırf bu yüzden gidip gaming pc dizdim.
Valla dostum biliyorsun bu serilerde çift ekran kartı var yüksek grafik için amd kart kullanılıyor ancak önemli olan yüksek grafik değil. macOS ile stabil bir şekilde çalışması. Demin de dediğim gibi LOL bile akıcı şekilde oynatmıyor bu pc bana. Ancak mis gibi 4k render alabilirsin bu cihazlarda. Apple'in kendi üretimi bi oyun olsa kaymak gibi çalıştırır da işte olmuyor istenildiği gibi. Oyunu oynayabilsen bile hobi olarak girer çıkarsın bence.sistem gereksinimkleri o kadar yüksek değil ben de 2018 early kullanıyorum macos desteği olursa çok zorlamadan oynanabilir.
Macos dan oynayabilmek benimde istediğim ve gelmesini beklediğim bir güncelleme
Ekran görüntüsü alıp mesajınızı discord üzerinden macos ile oynayabilmek isteyen tüm arkadaşlarıma ilettim. Yardımınız için teşekkürler#15 nolu mesajda belirttiğim gibi bağlantı sağlayabilirsin. Ortalama sıcaklık değerleri 70-75 derece arasında kalmakta ve stabil görünmektedir. Yaklaşık 3-4 saat sorunsuz bağlantı deneyimi yaşadım. Ancak touch barlı bir versiyon kullanmakta iseniz bootcamp ayarlarından f tuşlarını sabitleyip oyuna giriniz. Çünkü f ile skill bar geçişi yapmak için fn tuşu kullanmak sizi üzebilir.