İstek Macro ile upgrade heavy leater pazarları hk

Eg0isTa

Üye
Bildigimiz üzere 1 hafta önce gelen güncelemede animasyonsuz upgradeyi oyuna eklediler bugun youtubede bir arkadaşın ( nick vermeyecegim ) bir kasa leater itemlerini macroyla 3 dakka icerisinde bastıgını gördüm ve kanım dondu.

olay cok basit animasyonsuz oldugu icin sıradan macroyla ser seri upgrade ettirip 3-4 dakika icerisinde 3 4 adet +7 item basıp haksız kazanc elde ediyorlar bu durum o kadar yaygınlaştı ki bir hafta once 1800 den rahatca sattılan leaterler bugun 1 m 100 k bu güncellemenin yarardan cok kötü amacla kullanıldıgını ön görüyoruz acaba bu konu hakkında bir calısma veya animasyonsuzu kaldırma imkanınız varmıdır

Eg0isTa

Üye
herşeyn cakallıgına kacmak malesef miletimizin sorunu oyunun yarısından fazlası artık bu işi yapıyor doronda 100 pazardan 20 si leaterci cok can sıkmaya başladı

rilax

Üye
videoyu bulamadım öyle bir videoda yok acaba uyduruyor musunuz nasıl bir macro yapılabilir ki buna ? koxp yapılır oda zaten animasyon olsa da basar çatır çatır

KnuckerIII

Üye
Bildigimiz üzere 1 hafta önce gelen güncelemede animasyonsuz upgradeyi oyuna eklediler bugun youtubede bir arkadaşın ( nick vermeyecegim ) bir kasa leater itemlerini macroyla 3 dakka icerisinde bastıgını gördüm ve kanım dondu.

olay cok basit animasyonsuz oldugu icin sıradan macroyla ser seri upgrade ettirip 3-4 dakika icerisinde 3 4 adet +7 item basıp haksız kazanc elde ediyorlar bu durum o kadar yaygınlaştı ki bir hafta once 1800 den rahatca sattılan leaterler bugun 1 m 100 k bu güncellemenin yarardan cok kötü amacla kullanıldıgını ön görüyoruz acaba bu konu hakkında bir calısma veya animasyonsuzu kaldırma imkanınız varmıdır
Haksız kazanç filan bence abartalı bir söylem olmuş. Makro ile item basıyorsa sadece insan yükü kalkar makro basar sıra ile , ki buda diğer oyuncuların oyununa engel teşkil ettiğini düşünmüyorum. Aynı sermayen olduğu noktada eşit miktarda item basacaksın. Herkes şikayetçi güya ama oyunun %80 makro kullanıyor zaten. Ve bunun önüne hiç bir şekilde geçemezler. Maalesef zindan için bile makro kullanmak zorunda bırakılıyoruz.

Ayrıca dediğin şekilde bile olsa animasyon kadar ara delay atılır yine makro ile item basılır.

Bence sen sadece leather fiyatlarının düşmesine üzülmüşsün.

CuneytARKIN

Üye
bence leatherleri belli başlı kişiler basabilsin. Böylece arkadaş da bastığı itemleri istediği fiyata satabilir.
Az önce 17m harcadım 13 parça +7 bastım ki bu 3 saatimi aldı. Astarı yüzünü geçtiği için 8e attım ve hepsi yandı. 17m zarara girip ... üstüne oturdum :D

STONKS

Üye
videoyu bulamadım öyle bir videoda yok acaba uyduruyor musunuz nasıl bir macro yapılabilir ki buna ? koxp yapılır oda zaten animasyon olsa da basar çatır çatır
Koordinat makrosu yazılabilen bir mause ile çok kolay bir şekilde yazılır onun makrosu.

rilax

Üye
yapılırda animasyon buna engel değil ki animasyon varkende yapılır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt