Macro kullananlar bi baksin

Toromann54

Üye
Beyler s.a Logitech g300s sahibiyim sadece tek tuş ataması yapıcam genel macro için değil

ama örnek 7 deki HP boost skilini ayarlıyorum mausenin bir tuşuna basıyorum ama olmuyor

chatta yazıyor 7 diye ama skill barı okumuyor bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı

Cankiya

Üye
Alfa sürecinde olan bir oyunda macro kullanma arzusunu anlayabilmiş degilim. Macro olsun kosp olsun herturlu dalavereyı yapında bu süreçte onların canına okunsunki oficial da karşımıza bu tür yobazlıklar çıkmasın.

kinqstone

Üye
Bir oyuncunun makro kullanamasına gerek duymayacağı şekilde oyun ilerlemeli. Yoksa yasaklayıp mecbur bırakmak tuhaf bir durum
sebep zor bir oyun işte ben zor olmasınnı seviyorum sen sevmiyorsan bu tip oyunu sevmiyorum demen gerek oto atack mevzusu saçmalıktan ibaret macro mevzsuda kesinlikle yasaklanmalı kullanılamamalı çünkü ben oyunda sürekli onlineyim hayatımdan belkide 4 5 saat fazladan ayırıyorum ancak pcde bile olmayan insanlar benden önde nerede bu oyundaki adalet oto atack getirsinler ozaman diyeceksende oyunun zorluğu nerde kaldı herkesi direkt 70 yapma butonu olsun direkt 70 olsun herkes

muaman

Üye
Macro isteyen Uskodaki Genieyide ister. Hatta yetmez Dragon Box istiyoruz shopa dragon box kıralm silah aksesuar falan cıkaralım derler.

doganfatih

Üye
Beyler s.a Logitech g300s sahibiyim sadece tek tuş ataması yapıcam genel macro için değil

ama örnek 7 deki HP boost skilini ayarlıyorum mausenin bir tuşuna basıyorum ama olmuyor

chatta yazıyor 7 diye ama skill barı okumuyor bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı
ne boş yapmışlar kardeşim be. ne duyar kasmışlar anlamıyorum. 7 ye 2 kere bastır. denemek için ms ayarını ufak tut. Pc de not defteri açıp orda macroyu aktif edip çalışıp çalılmadığına bakabilir sonra oyunda kullanabilirsin. çok daha anlamazsan youtubede bi ton video var

VisamLord

Üye
Bunu oyun içinden yapabilirsin dostum. Özellikli mouse'a gerek yok.

Screenshot_143.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt