Macro kullanımı Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kairos

Üye

Oyundaki exp slotlarındaki okçuların %99 u makroya bırakıp gidiyor. Warriorlar slottan çıkan yavaş yürüme şeklinde makro oldukları belli oluyor. Kimin ne mal olduğu çok net yani. Görmezden gelmek ya da görmemek verilen sözlerin havada kaldığını gösteriyor. Makroya göz yummayacaz deniyordu? Adam soothsayer de 60 oldu makroda. Zor değil çek oyuncuyu başka bir slota bak bakalım atak kesiyomu yoksa ölecek olsa bile şuursuzca saldırıyo mu yaratığa.
Makro ya bende karşıyım ama ne yapsın adamlar , oda olmaz sa olmuyor

Kairos

Üye
Oyundaki exp slotlarındaki okçuların %99 u makroya bırakıp gidiyor. Warriorlar slottan çıkan yavaş yürüme şeklinde makro oldukları belli oluyor. Kimin ne mal olduğu çok net yani. Görmezden gelmek ya da görmemek verilen sözlerin havada kaldığını gösteriyor. Makroya göz yummayacaz deniyordu? Adam soothsayer de 60 oldu makroda. Zor değil çek oyuncuyu başka bir slota bak bakalım atak kesiyomu yoksa ölecek olsa bile şuursuzca saldırıyo mu yaratığa.
Artık 15 yaşında değiliz ki saatlerce bilgisayar başında duralım, bu oyunu oynayan kişilerin çoğu +30 ve bu oyunda mağza ya para veren kişilerin de yaş sınırı yine +30 :) kendimden biliyorum :D

ZIWRO

Üye
bugün sabah çıktım bütün shootsyaer slotları afk makro adam bırakmış gitmiş
ben makro kullanmasın demiyorum kullan baba elin yorulduysa helal olsun ama bırakıp adam uyumaya gitmiş?
yanlış anlaşılmasın ama afk bırakan adamı banlarlar.

ZIWRO

Üye
Bence o adam işe gitmiştir Reis
abi yanlış makro bastır ama başında dur one sabah bir girdim 12 tane CH var hepsi aynı adam diğer slota koşuyor
yavaş koşmaya allmış karakteri artık gitmesin diye üzücü bir durum
dc giriyorum adamlara yazıyorum 1 tanesi girip bakmıyor

mmtakiff06

Üye
Ban atarakmi engel olacaksin user kaybi bunun çözümü yok. Yok diyorum bak sana usta

alpinawhite53

Üye
Arkadaşlar Level kasmak oyunun bir parçası bunu otomatik yapmak neye fayda olacak. Orda kasılırken kurduğun dostluklar clan birleşmeleri organizeler herşey orda başlıyor. Makro kesinlikle ban sebebi olsun kesinlikle

ozy395

Üye
Merhaba,

Oyun içerisinden raporla seçeneği veya destek talebi oluşturup belirttiğinizde en kısa süreçte yetkili arkadaşlar ilgilenecektir. Bazı durumlarda bu süreç uzayabilir veya makro kullanımı tespit edilemezse cezalandırma yapılmaz. Tespit edilen üyeler cezalandırılıyor bundan şüpheniz olmasın.
Oyun içerisindeki ' raporla secenegi ' 5 kişi raporlarsa eger . Raporlanan kişiye bir süre içerisinde ekrana gelen harf- rakam'lari girmesini istiyor. eger bunu yapamazsa 1 saat target ban aliyor. ( bunu dün actıgım konuya gelen cevaptan ögrendim ) yani arkadasın raporlaması bir işe yaramiyor =)

Paris

Üye
Oyun içerisindeki ' raporla secenegi ' 5 kişi raporlarsa eger . Raporlanan kişiye bir süre içerisinde ekrana gelen harf- rakam'lari girmesini istiyor. eger bunu yapamazsa 1 saat target ban aliyor. ( bunu dün actıgım konuya gelen cevaptan ögrendim ) yani arkadasın raporlaması bir işe yaramiyor =)
Cezalandırma süreleri değişmektedir. Bahsettiğiniz gibi target ban daha sonra süreli ve kalıcı banlara dönüşmektedir.

Lasrok

Üye
Elbet cezalandırmalar yapılacaktır, şuan zaten oyunda belli başlı problemler yaşandığı için onlara yoğunlaşmış durumdalar bence. Bu zamanlar atlatılacaktır ben ekibe güveniyorum. Ekip kendi de söylediği gibi tecrübesiz ama çalışkan bir ekip, bazı şeyler için zamana ihtiyaçları var. Bizim yönlendirmelerimiz/ticketlarımız bu konuda çok değerli bunları esirgemeyelim.

Zonta

Üye
Artık 15 yaşında değiliz ki saatlerce bilgisayar başında duralım, bu oyunu oynayan kişilerin çoğu +30 ve bu oyunda mağza ya para veren kişilerin de yaş sınırı yine +30 :) kendimden biliyorum :D
Yaşım 32 hocam. Makro olmasa sende bende hem oyuna vakit ayırırız hem normal hayata. O adamlar slotları kapattığı için exp bulmak için saatler harcıyoruz bulursakta kasmak için saatler harcıyoruz. Günde 10 saat duruyosak oyunda 5 saat exp arıyoruz 2 saat kasıyoruz 3 saat bakım, dc, oyun hatası, askı falan :)

mmtakiff06

Üye
Yaşım 32 hocam. Makro olmasa sende bende hem oyuna vakit ayırırız hem normal hayata. O adamlar slotları kapattığı için exp bulmak için saatler harcıyoruz bulursakta kasmak için saatler harcıyoruz. Günde 10 saat duruyosak oyunda 5 saat exp arıyoruz 2 saat kasıyoruz 3 saat bakım, dc, oyun hatası, askı falan :)
Allahım cevaba bak ya oto atak olmassa ailemizede oyunada vakit ayriririz. Demiş ben kaçar

ozy395

Üye
Cezalandırma süreleri değişmektedir. Bahsettiğiniz gibi target ban daha sonra süreli ve kalıcı banlara dönüşmektedir.
En önemli kısıma kimse cevap vermiyor. 5 kişi gerekiyormus ??? ben yoldan 4 kişi mi çeviricem şu adamı reportlayın diye :D

VENTEMARZA

Üye
Burada birkaç kişinin öz-eğitim ve kişisel gelişim konusunda kendini yetiştirememiş olduğunu görüyorum ayrıca idrak etme zorluğu da çekiyorlar o yüzden pek tartışılacak birşey yok.

MrYESiL

Üye
Makro yasak 3. Parti bir yazalım diye ama daha önemli bazı sorunlar var.
Oyundaki sunucu kaynaklı hatalar ve buglar için önce düzenleme gelsin. Zamanla oyun içi gm sayısı yükseldikçe anlık ban uygulanabilir ve makro kullanmak isteyen tekrar düşünür. Şöyle bir gerçekte var günümüzde makro olayı yaygın önüne geçebilmek için yönetimin buna alternatif birşeyler de sunması lazım.

mmtakiff06

Üye
Makro yasak 3. Parti bir yazalım diye ama daha önemli bazı sorunlar.
Oyundaki sunucu kaynaklı hatalar ve buglar için önce düzenleme gelsin. Zamanla oyun içi gm sayısı yükseldikçe anlık ban uygulanabilir ve makro kullanmak isteyen tekrar düşünür. Şöyle bir gerçekte var günümüzde makro olayı yaygın önüne geçebilmek için yönetimin buna alternatif birşeyler de sunması lazım.
Kesinlikle sınırlı oto atak olsa çok iyi olur 2 3 saat felan o bile yeter

Zonta

Üye
Allahım cevaba bak ya oto atak olmassa ailemizede oyunada vakit ayriririz. Demiş ben kaçar
Adam burda ben makro kullanıyorum sizin haklı söylemlerinizi iplemiyorum hatta sizinle dalga geçiyorum diyor, ona cevap veriyoruz diye yazdığımız mesaj siliniyor. Terbiyesizleşmeyin moderatörler. Yazdığım yazıda hiç bir şekilde hakaret küfür falan yok. Sizin işiniz haklıyı haksız duruma düşürüp haksızları su üstüne mi çıkarmak? İyice gözümden düşüyor oyun ve yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt